Kullanıcı mesaj:Olimpos2134

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Msn Kaydol, Merhaba arkadaşlar , bu gün sizlere Msn nasıl kayıt olunur aşama aşama elimizden geldikçe yardımcı olmaya çalışacağız.Sizlere resimle adım adım hesap oluşturacağınızı anlatacağız.

Msn Aç-Msn Kaydol şimdi Msn‘nin önemi aslında çoğu zaman internette gezinme daha çok bir facebook hesabı almaya veya internet üzerinden oyun oynarken işe yarar. Bunlardan başka bir kredi kartı almak istiyorsak kesinlikle bir e-posta adresi olması gerekir eğer bir e- posta adresiniz yoksa bir kredi kartı sahibi olmanız çok zor. Çünkü günümüzde artık her şey e-posta üzerinden halledilir hale geldi. Bankalara kredi kartı başvurusu yapıldığı zaman bir e-posta adresi ister. Eğer bir e-posta adresiniz yoksa başvurunuz geçersiz olur.

Hotmail günümüz hayatta öyle önemli yer kapladı ki artık msn adresi olmadan iş göremeyecek hal aldı diyebiliriz. Bilindiği gibi bir çok yazı alış verişini istediğimiz an tek tuşla onlarca uzağa gönderir ve alırız. Bu denli hayatımızın bir parçası haline gelen Msn adresiniz hala yoksa aşağıda verilen talimatları takip ederek açabilirsiniz.

Şimdi Msn kaydolmak için için aşağıdaki resme iyice bakın ve sırası ile doldurup hesabı oluşturmaya başlayalım . msn-kaydol



MSN HESAP AÇMAK İÇİN TIKLAYIN ilk olarak yukarıdaki butona basın sırası ile adınızı soyadınızı kutucuğa yazın Msn kayıt yaparken ingilizce kökenli olduğundan isim soy isimleri altta yazılan örnekle gibi yazılması gerekir Adiniz-Soyadiniz olarak mesela ırmak ismi de irmak olarak yazılması gerekir. Güvenli şifre oluşturmanızı isteyecek.Tavsiyem unutmayacağınız bir şifre olsun çünkü çoğu zaman bir MSN açılır isim aklımıza gelir lakin her defasında şifreyi unuturuz. Şifreyi unuttunuz var sayalım o yüzden istenen doğum tarihini düzgün yazmanız gerek. Olası bir sorunda şifrenizi kurtarmak adına. Cep telefonu bölümüne de numaranızı yazın günümüzde kullanmayan pek nadirdir. Bir diğeri de başka bir e-posta adresi ister zaten bu ilkse boş bırakırsınız eğer başka bir tane varsa güvenlik adına yazabilirsiniz.bunların hepsi olası bir ters durumda hesabınıza tekrar kavuşmanız içindir. Son olarak ta güvenlik testi yapar onu da yaparsanız sizinde bir Msn adresiniz olacaktır. Yeni kurduğunuz msn adresiniz hayırlı olsun… Kaynak hatası: <ref> etiketi için </ref> kapanışı eksik (Bkz: Kaynak gösterme)sosyal</ref> http://www.bilgitanricasi.com/sosyal-aglar/msn-ac-msn-kaydol-msn-oturum-hesap-acma.html