İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Oispis

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'de yasal tehditler yasaktır. İkinci olarak Vikipedi Türkiye adalet sistemine bağlı değildir, istediğiniz müracaatı yapabilirsiniz. Size tavsiyem şurayı okuyup sayfanın neden terörist ya da şehit kavramlarının Vikipedi'de kullanılmadığını öğrenmeniz: buyrun --Kudyaz 23:27, 21 Mart 2016 (UTC)

Vikipedi'de yasal tehditler yasaktır diye absürt bir cümle söyleme hakkını size kim veriyor? Komik ve gülünç duruma düşmeyin. Neyi, nasıl yapacağımıza siz mi karar veriyorsunuz? Ortada hukuksuzluk var ise bu hukuksuzluğun işlendiği yer Türkiye ise Türkiye'de ki yetkili mahkeme kararıyla erişimi kısıtlanır, sonrasında Türkiye adalet sistemine bağlı mıdır değil midir hep birlikte görürüz. İstediğim müracaatı yarın itibari ile gerçekleştireceğim.

PKK'nın terör örgütü ilan edildiği ülkemizde bu saldırıyı okuyanlara da şehit "ölü" şeklinde lanse edilir ve hitap edilir ise ve siz bu yayını Türkiye'de gerçekleştiriyorsanız bu bir bilişim suçudur.

Yazdığınız yazıyı ve uyarıyı kınıyorum. Şuanda bu yazıyı yazarken bile ülkenin güvenlik güçleri sizin rahatınız için savaş veriyor ve bu savaşı sizin rahatınız için "ölü" diye adlandırdığınız şehitlerde verdi.

Son olarak bilmenizi ve yetkililerinizin bilmesini isterim ki,

Yarın itibariyle 'Özgür Ansiklopedi'nizin hakkında dava oluşturacağım. --Oispis (mesaj) 23:46, 21 Mart 2016 (UTC)

Kolay gelsin o halde. --Kudyaz 23:38, 21 Mart 2016 (UTC)

Kullanıcı engelleme talebi oluşturma sebebi nedir? Ortada kurallara uymayan bir şey mi var? Neden zorunuza gitti bu kadar?

Çünkü hepiniz Amerika'nın uşağı olmuşsunuz. Türk ve Türkiye düşmanları.

Kesin ve kati bir kararla bu ansiklopedi de ki hukuksuzluklarınız ortaya çıkartılacak. "Ansiklopediyiz biz kardeşim" diyip kurtabileceğinizi sanıyorsunuz hep birlikte göreceğiz. Hiçbir şey hukuktan üstün değildir. Yazdıklarımın tehdit olmadığını da anlayacaksınız. Size de kolay gelsin. --Oispis (mesaj) 23:45, 21 Mart 2016 (UTC)

ansiklopedi de ki diye bir şey yok yalnız. Ansiklopedideki demeniz gerekiyor. Milli değerleri savunan bir insanın dilini tam olarak kullanamaması çok acı. İyi geceler. --Kudyaz 23:50, 21 Mart 2016 (UTC)


Yaş itibari ile küçük olduğunuzu varsayarak sizi mazur görüyorum. Ansiklopedi de ki olarak da yazılır ansiklopedideki olarak da iki türlüde yazılışının doğru olduğunu öğrenmek istiyorsanız kaynak belirtebilirim. Size de iyi geceler. --Oispis (mesaj) 23:56, 21 Mart 2016 (UTC)

TDK'dan iyi biliyor olmalısınız. Mazur görüyorum ve öğrenmenize yardımcı olmak istiyorum: [1] --Kudyaz 23:58, 21 Mart 2016 (UTC)