Kullanıcı mesaj:Oearpaci

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

OSMAN ERGÜN ARPACI TULPAR F.S. SELF DEFENSE / STREET SURVIVAL KURUCU EĞİTMENİ JU JITSU - AIKIDO - SAMBO - KRAV MAGA EĞİTMENİ 02-05-1968 Istanbul doğdu.

1989 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu.

Gençlik yıllarında Muay Thai, Güreş, Karate gibi çeşitli savunma sanatlarını tecrübe etti.

1998 yılında Aikido, 2003 yılında Ju Jitsu ve 2011 yılında Sambo ve Krav Maga çalışmaya başladı.

Ju Jitsu, Aikido ve Sambo'da 3.Dan ve Uluslararası Eğitmenlik Diplomalarına sahiptir. Kapap Union Türkiye'nin ISDCO-Pars-Kapap-Krav Maga İstanbul Anadolu Yakası Temsilcisi'dir. Sports Chanbara-Spochan Türkiye Temsilcisi'dir.

Halen İstanbul'da Ju Jitsu, Aikido, Krav Maga, Self Defense grup ve özel dersleri, İstanbul dışında Çanakkale, İzmit gibi başka illerde de düzenli aralıklarla Ju Jitsu ve Self Defense seminerleri vermektedir.

Sambo, Ju Jitsu ve ISKA Federasyonu'nda Uluslararası Hakem olarak görev almaya hazırlanmaktadır.

Eğitmen olarak Bağlı olduğu Sensei, Federasyon ve Organizasyonlar ;

Shihan Nebi VURAL (Aikido) Shihan Yavor DYANKOV (Ju Jitsu) -Türkiye Wushu Federasyonu -ABF (Aikido ve Budo Federasyonu) -WJJF (World Ju Jitsu Federation) -JJIF (Ju Jitsu International Federation) -Krav Maga - Kapap Union Türkiye Temsilcisi Pars-Kapap-Krav Maga-ISDCO -Sambo Federasyonu -International Spochan Association -International Self Defense Federation -Japan Spochan Association

Osman Ergün Arpacı, kişinin devamlı olarak kendini geliştirmesi gerektiğine inandığından, farklı savaş ve savunma disiplinlerini de incelemekte ve seminerlere katılmaktadır.

Halen KALI (Pekiti Tirsia Kali) Wing Tsun (Avcı System) ve BJJ Sanatlarında ve PTK Türkiye Temsilcisi Fırat ERDEM'in kurduğu Fight Code Programlarında öğrenci olarak eğitimine devam etmektedir.

Üstat seviyesindeki hocalar ile antrenman yapabilmek için pek çok kez A.B.D, Fransa ve Almanya’ya giderek Eğitim seminerlerine katılmıştır. Siemens, Koç System gibi farklı şirketlerde ve İstek Vakfı Okulları’nda Aikido, Ju Jitsu ve Self Defense eğitimleri vermiştir.

Oearpaci (mesaj) 10:05, 9 Eylül 2016 (UTC) Oearpaci (mesaj) 10:08, 9 Eylül 2016 (UTC)