Kullanıcı mesaj:Nycticebus

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Gecikmiş bir hoş geldin![kaynağı değiştir]

İşte size Vikipedi, Nycticebus için hoş bir karşılama diliyoruz. Zaten bir süredir yaptığınız katkılarınız için teşekkür etmek istedim. Yolunuzu bulmakta başarılı olmanıza rağmen, editörlerin Vikipedi'den en iyi şekilde yararlanmasına yardımcı olan aşağıdaki bağlantılardan bazılarını takip edebilirsiniz:

Ayrıca, tartışma sayfalarına bir mesaj gönderdiğinizde, dört adet tilde (~~~~) kullanarak mesajın sonuna imza bırakmanız gerekir; bu, kullanıcı adınızı ve anlık tarihi otomatik olarak koyar.

Umarım burada düzenleme yapmaktan ve bir Vikipedist olmaktan hoşlanırsınız! Herhangi bir sorunuz olursa, mesaj sayfama bir mesaj bırakmaktan çekinmeyin.

Tekrar hoş geldin! Kutay Temel benim? 10.58, 2 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]


Sakarya Üniversitesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Neden ısrarla Sakarya Üniversitesi konusundaki geliri kaldırmaya çalışıyorsunuz? Belirli bir yanlışlık mı gördünüz. Eğer öyleyse direkt söyleyin doğrusu ile düzeltelim. Bu şekilde geri almakta ısrar etmeniz yalnızca sizin Viki kurallarını ihlal etmenize yol açar. TheDerebeyi ileti 22.28, 4 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Dur simgesi Bir kez daha Sakarya Üniversitesi sayfasında olduğu gibi işleyişi aksatıcı değişiklikler yapmaya kalkışırsanız, Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenebilir. --Robingunes 13.47, 8 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]