Kullanıcı mesaj:Mithaturk

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Muratakgun sayfasından yönlendirildi)
Son yorum: Mithaturk tarafından 1 yıl önce Temmuz 2022 başlığına
uyarı Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Vikipedi'nin amacı kullanıcıları sayesinde tarafsız bir ansiklopedi oluşturmaktır. Bu sebeple kullanıcı sayfalarımızda ve kullanıcı mesaj sayfalarımızda ideolojik, siyasi, kişisel (özgeçmiş, vs. gibi), reklam içeren, telifli veya herhangi başka bir Vikipedi politikaları'na aykırı hiçbir içeriği bulundurmamamız gerekiyor. Aslına bakarsanız, kullanıcı sayfalarında Vikipedi'de yaptıklarımız, Vikipedi'deki projelerimiz gibi konuları ve Vikipedi:Babil yoluyla da bildiğimiz dilleri koyuyoruz. Kullanıcı mesaj sayfalarında ise, yaptığımız değişiklikleri diğer Vikipedistlerle tartışıyoruz. Vikipedi:Kullanıcı sayfası maddemizi inceleyip, kullanıcı sayfanızı ve/veya kullanıcı mesaj sayfanızı burada yazılanlara uygun şekilde düzenlerseniz çok seviniriz. Teşekkürler. Vikiçizer 11:36, 19 Eylül 2010 (UTC)

Temmuz 2022[kaynağı değiştir]

Saatli dur ikonu
Vikipedi'nin yaşayan insanların biyografileri politikasını ihlal ettiğiniz için değişiklik yapmanız 24 saat süreyle engellenmiştir. Engelin süresi bittiğinde yararlı katkılarda bulunabilirsiniz.
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  
𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.29, 3 Temmuz 2022 (UTC)Yanıtla

Biyografide değişiklik yapmadım yorum kısmına yazı yazdım. Yorum kısmına yazılan yazı için niye bir kişi engelleniyorki? Ayrıca 1 milyon profesörden 20si arasında gösterilmesi mantıklı geliyormu, o şahsa ekonomist diplomasi veren üniversite kepenk kapatırdı burda olsa söylediği şeyler komedi mithaturk (mesaj) 19.05, 3 Temmuz 2022 (UTC)Yanıtla