İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Merzekü

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yazım Kuralları[kaynağı değiştir]

Merhaba Kullanıcı:Merzekü, maddelere katkıda bulunurken kopyala - yapıştır ve telifli içeriklerden kaçının ve imla kurallarına uyunuz. Yazım kuralları hakkında Biçem el kitabınını, diğer politikalar içinde Politika ve yönergeler sayfalarını kullanabilirsiniz. Saygılar. Sefa Sungur ✉ Mesaj 12:23, 28 Aralık 2015 (UTC)

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Kula Jeoparkı maddesinde yaptığınız değişiklerden görüldüğü kadarıyla, Vikipedi formatını daha iyi kavrayabilmeniz için biçem el kitabına bakmanızın yararlı olabileceğini düşünüyorum. İyi çalışmalar. Sefa Sungur ✉ Mesaj 13:56, 28 Aralık 2015 (UTC)
Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Sefa Sungur ✉ Mesaj 19:14, 28 Aralık 2015 (UTC)


Obruk Platosu[kaynağı değiştir]

Merhaba Kullanıcı:Merzekü Obruk Platosu maddesinde eklemiş olduğunuz görseller daha önceden telif ihlali nedeniyle silinmiş ancak aynı resimleri tekrar eklemişsiniz. O resimler tekrar çıkartılabilir. Lütfen telif ihlali olmayan resim ve yazılar ile maddelere katkıda bulununuz. Lütfen ama lütfen Vikipedi Politika ve yönergeleri ile Vikipedi Biçem el kitabı yönergelerini inceleyiniz ve burada yazanlara uyunuz. Aksi taktirde katkılarınız vandalizm olarak değerlendirilebilir. Saygılar... Sefa Sungur ✉ Mesaj 19:23, 28 Aralık 2015 (UTC)