İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:MenMil

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
uyarı Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Vikipedi'nin amacı kullanıcıları sayesinde tarafsız bir ansiklopedi oluşturmaktır. Bu sebeple kullanıcı sayfalarımızda ve kullanıcı mesaj sayfalarımızda ideolojik, siyasi, kişisel (özgeçmiş, vs. gibi), reklam içeren, telifli veya herhangi başka bir Vikipedi politikaları'na aykırı hiçbir içeriği bulundurmamamız gerekiyor. Aslına bakarsanız, kullanıcı sayfalarında Vikipedi'de yaptıklarımız, Vikipedi'deki projelerimiz gibi konuları ve Vikipedi:Babil yoluyla da bildiğimiz dilleri koyuyoruz. Kullanıcı mesaj sayfalarında ise, yaptığımız değişiklikleri diğer Vikipedistlerle tartışıyoruz. Vikipedi:Kullanıcı sayfası maddemizi inceleyip, kullanıcı sayfanızı ve/veya kullanıcı mesaj sayfanızı burada yazılanlara uygun şekilde düzenlerseniz çok seviniriz. Teşekkürler. Utku TanrıvereMesaj 10:23, 29 Kasım 2011 (UTC)
Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - Utku TanrıvereMesaj 10:23, 29 Kasım 2011 (UTC)



selam utku bey benim amacım şirketin bu şubesini wikipedia ya eklemek nasıl yapsam engellemem yada silinmem yardım edermisiniz lütfen Bu imzasız yazı MenMil (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhabalar. Öncelikle, önceki hesabınızın engellenme sebebi seçtiğiniz kullanıcı adıydı. Yanlış bir madde açtığınız için ilk veya ikinci defasında engellenmezsiniz. Hangi şirketin hangi şubesinden bahsettiğinizi bilmiyorum açıkçası; ama kayda değerlik kriterlerini okumanızda fayda görüyorum, hatırladıklarım doğrultusunda. Eğer oluşturmak istediğiniz maddenin şirketler için kayda değerlik kriterlerini taşıdığına inanıyorsanız elden geldiğince yardımcı olurum. İyi çalışmalar. Utku TanrıvereMesaj 13:23, 29 Kasım 2011 (UTC)