Kullanıcı mesaj:Marmaris~trwiki

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen ansiklopediye ilgisiz tüzük sayfalarını yüklemekten vazgeçin. Bunların hiç bir koşulda kabul edilmesi mümkün değil. Prosure 10:08, 30 Kasım 2005 (UTC)

Sevgili Marmaris, bu konuda Prosureun görüşlerine katılmadığımı belirtmeliyim. Neyin hangi koşulda kabul edileceğini belirlemek sadece tek bir kullanıcının kararına kalmış değildir. Zaman zaman bu tip yanlışlıklar yapılabiliyor. Kusura bakmayın. --Alperen 11:35, 30 Kasım 2005 (UTC)

Tüzüğe bir ansiklopedi maddesi diyebilir miyiz? Cevap hayırsa tüzük silinir. Ve hepimiz biliyoruz ki tüzük bir ansiklopedi maddesi değildir. Olay bir kişi kararı olarak görülmemeli. Vikipedi sesimizi duyurma yeri değil maalesef. Burası bir ansiklopedi. --Dbl2010 15:30, 30 Kasım 2005 (UTC)

Vikipedi'nin ozgur bir ortam olmasi kurallarinin olmadigi anlamina gelmez ama ne yazik ki bazi kimselere bunu anlatamiyoruz sanirim. Yazdiginiz yazilarin ansiklopedi ile uzaktan yakindan alakasi yok, biz siliyoruz siz ekliyorsunuz, yeter artik! Yazdiginiz seyler gereksizlikten baska bir sey degil. Kimse kimseyi kandirmasin, yaptiginiz isin yanlis oldugunu siz de biliyorsunuz, lutfen hatanizi tekrarlamayin. Cem Mergenci 18:22, 1 Aralık 2005 (UTC)

Vikipedi'nin amacı[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Vikipedi özgür bir "ANSİKLOPEDİ"dir. Ansiklopedi oluşturmak için birlikte çalıştığımız bir oluşum. Sizin ısrarla koymaya çalıştığının tüzük bir ansiklopedi maddesi olamaz. Yöreniz için çok önemli ve anlamalı bir çalışma olabilir ama onu burdan silmemiz bir saygısızlık değil Vikipedi ansiklopedisinin ansiklopedikliğini korumak içindir. Umarım bundan sonra ansiklopedik olmayan katkı da ısrarcı olmazsaınız. --Dbl2010 23:38, 1 Aralık 2005 (UTC)

Israrla kabul edilmeyen şeyleri yapmanız durumunda üzülerek üyeliğinizi askıya almak zorunda kalacağımızı söylemem gerekiyor. Yazacaklarınıza lütfen ansiklopedik bir içerik verin. Kopyalanıp yapıştırlan tüzükler boşuna yer işgal etmekten başka bir işe yaramıyor. Prosure 09:08, 2 Aralık 2005 (UTC)

Your account will be renamed[kaynağı değiştir]

09:47, 20 Mart 2015 (UTC)

00:11, 23 Nisan 2015 (UTC)