Kullanıcı mesaj:Gani

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • merhaba. vikipedi'ye hoşgeldiniz. açtığınız maddelerin çoğu taslak bile olamayacak kadar kısa birer cümlelik maddeler. bu halleriyle kısa zamanda silineceklerdir. ayrıca motorsiklet değil motosiklet yazılır. bakacağınız bütün yazım kılavuzlarında bunu görebilirsiniz. en azından kategorilere kadar değişiklik yapmadan önce buna bakarsanız hem başkalarının emeklerine hem kendi emeğinize karşı daha özenli davranmış olursunuz. iyi çalışmalar. --kibele 18:24, 11 Eylül 2006 (UTC)
  • merhaba. vikipedi'de olduğum sürede, taslak bile olamayacak kadar kısa maddelerin yoğun biçimde açılmasının pek onaylanmadığını ve kısa zamanda silindiklerini gördüm. umarım sizinkiler öyle olmaz. benimki sadece bir uyarıydı.
motosiklet konusuna gelince. vikipedi'de tdk kaynak olarak kabul ediliyor. zaman zaman yazım kılavuzlarının farklı yaklaşımları nedeniyle tartışmalar olabiliyor. ancak motosiklet bütün kılavuzlarda aynı yazar ve fransızca motocyclette kelimesinden gelir. bütün bunlara size mesaj yazmadan -tekrar- bakmıştım. kolaylıklar. --kibele 18:56, 11 Eylül 2006 (UTC)

bursa ilinin köyleri[kaynağı değiştir]

Bursa ilinin köyleri maddesinin içini boş bırakmışsınız. kategori oluşturmak istiyorsanız yardımcı olabilirim, yok içine liste yapacağım diyorsanız içini doldurmaya çalışın çünkü boş içerikli maddeler silinebilir. kolay gelsinDelamorena 20:49, 15 Eylül 2006 (UTC)

kategori yada maddeyi silmek icin isne { {sil|silme nedeni}} yazmanız yeterli,otomatik olarak silinecek sayfaların arasına konulur ve yöneticiler siler kullanıcıların silme yetkisi yok. kolay gelsinDelamorena 07:13, 18 Eylül 2006 (UTC)