Kullanıcı mesaj:Drgulcu/Arşiv4

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Drgulcu/Arşiv4 , kardeş projelerimiz olan Vikikitap ve Vikihaber ilgisizlikten dolayı güncelliğini ve dinamikliğini kaybetmektedir. Bu projelerin yeni ve gönüllü kullanıcılara ihtiyacı var.

Bu projelere de destek vermeniz dileğiyle..

---Aguzer#Cx|14|Kasım|2012|14:32|

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
İlçe maddelerinin bilgi kutularının bakımı ve nüfus şablonlarının yerleştirilmesi konulu51. hafta İBP'sine katılımız için teşekkürler.Sargonileti 11:18, 24 Aralık 2012 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Çok teşekkürler sevgili Drgulcu, bir şeyler yapmaya çalıştım. Değer verip, övdüğünüz için tekrar çok teşekkürler.. :)) Sevgiler..--Garbino ileti 12:59, 25 Aralık 2012 (UTC)

Çok teşekkürler, vikipediye elimden geldiğince katkı yapmaya çalışıyorum. Değer veripte övdüğün için çok teşekkür ederim, böyle övgüler almak azmi arttırıyor. Rıdvan Merhaba 15:04, 25 Aralık 2012 (UTC)

Ziya songülen[kaynağı değiştir]

Bakarmisin: http://koskorcuk.wordpress.com/2011/01/12/fenerbahce-kurucusu-ziya-nurizade-songulen%E2%80%99in-hayatindan-kesitler/

Ziya songülenin , anne azize...ikinci mahmud kizi saliha sultan torunu oldu...lütfen madde yaz.

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Makaroni pengueni maddesini seçkin madde yapma ve kırmızılık giderme konuluişbirliği projesine katılımız için teşekkürler. Bu haftanın işbirliği projesi olan Ressamlar ve resim sanatı ile ilgili yeni maddeler açma, varolanları düzenleme ve geliştirme projesine katkı yapmanızı dilerim. Sargonileti 06:48, 7 Ocak 2013 (UTC)