Kullanıcı mesaj:Cocktailmasters

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikipedi'ye olan katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Bununla beraber, yaptığınız her değişiklikten sonra "Sayfayı kaydet" butonuna basmaktansa, yaptığınız değişikliklerden sonra "Önizlemeyi göster" butonuna basmanızı tavsiye ederiz. Bu sayede yaptığınız değişiklikler henüz kaydedilmeyecek ancak siz sayfanın kaydedildiğinde alacağı hâli görebileceksiniz. Bu sayede de son değişikliklerde ve sayfa geçmişinde gereksiz kayıtların oluşmasını engellemiş olacaksınız. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.--Garbino ileti 21:50, 23 Mart 2013 (UTC)

Yardimci olabilirmisiniz?[kaynağı değiştir]

Merhaba, kusura bakmayin yanlis yere mesaj atiyor olabilirim. Uyariniz uzerinehttp://tr.wikipedia.org/wiki/Atilla_%C4%B0skifo%C4%9Flu sayfasinda degisiklikler yaptim, fakat sayfada halen kuskulu yazisi var, zahmet olmazsa lutfen yardimci olursaniz cok mutlu olurum. Eger baska degisikler yapmam gerekiyorsa lutfen bana bildirin. Cok tesekkurler. Cocktail MastersBu imzasız yazı Cocktailmasters (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, içeriğe göz gezdirdim ve sadece bir kaç tane örnekle neleri daha değiştirmenizi taslak olarak belirtmek isterim. Vikipedi'de öznel ifadeler kullanılmamaktadır. Mesela; "Atilla iskifoğlu dünyaca tanınan ve birçok başarıya imza atmış birshow barmenidir" koyu bölüm yorumdur. Daha sade bir giriş cümlesi oluşturulabilir. İkinci olarak; " bugüne kadar ülkemize 4 kez Avrupa birinciligi ve 2 kez Dünya ikinciliği getirmiştir." Vikipedi Türkiye ansiklopedisi değil, Türkçe ansiklopedidir. VP:MİLLİ'ye göz gezdirmenizi rica edicem. Bu bölüm değiştirilmeli ya da revize edilmeli. Bunun dışında ödüller bölümüne doğrulanabilir kaynaklar eklemeniz çok önemli. Ansiklopedik şekilde düzen için bu sayfa size yardımcı olabilir. Kısaca madde hala tarafsızlık şüphesi taşımaktadır. Bu sebeple şablon düzenleme yapılana dek kalacaktır. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 12:44, 3 Mayıs 2013 (UTC)
Mesajiniz ve yardimlariniz icin cok minnettarim, sagolun! Ben sayfa uzerinde degisiklikleri yaptim, umarim olmustur. Bir bakabilirmisiniz ? Cok sagolun tekrar, iyi calismalar efendim!http://tr.wikipedia.org/wiki/Atilla_%C4%B0skifo%C4%9FluBu imzasız yazı Cocktailmasters (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
İçerik ansiklopedik bir şekilde düzenlenmiş, taraflı şablonu kaldırılmıştır. Bazı bilgilere kaynak girilmesi gerektiğinden [kaynak belirtilmeli] şablonları ekledim. Bu sebeple taraflı şablonunun yerini kaynaksız şablonu aldı. Eklediğim bilgi kutusuna kişinin doğum tarihi, doğum yeri gibi bilgileri de girerseniz iyi olur. Son olarak imzanızı "Alt Gr + (4 kez) ü" ye basarak "~~~~" oluşturabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 14:39, 3 Mayıs 2013 (UTC)