Kullanıcı mesaj:Cat on board

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kolay gelsin.



Delamorena 08:04, 13 Kasım 2006 (UTC)

Suskunluk sarmalı[kaynağı değiştir]

Merhaba Cat on board,

Bu maddenin ne ölçüde ve ne şekilde aktarıldığını soracaktım sana. Yani kitaptan birebir mi alınmış, özetlenmiş mi, derlenmiş mi, nasıl bir aktarım söz konusu?

Vito Genovese 19:19, 13 Kasım 2006 (UTC)


Tekrar merhaba Cat on board,

Maalesef Vikipedi'nin telif politikası nedeniyle sadece özgür lisanslı kaynaklardan içerik aktarabiliyoruz ve birebir alıntılanan telif sorunlu bir metni silmemiz gerekiyor.

O yüzden maddeyi silmeliyim, ancak kendi cümlelerimle yazmak istersin belki, o yüzden metni bilgisayarına kaydettiğine yönelik bir onay mesajı alana kadar bekletiyorum silme işlemini.

Sevgiler

Vito Genovese 21:54, 17 Kasım 2006 (UTC)


  • düzenleyen ben değilim, sadece düzenle şablonu koymuştum :) bir dahaki sefere inşallah. kullanıcıların mesaj sayfalarını kullanırsan daha kolay olur iletişmek. kolay gelsin. --kibele 19:58, 13 Kasım 2006 (UTC)

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı metin eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Ancak kamu malı ilan edilmiş veya GÖBL kaynaklardan içerik aktarabiliriz. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler!

Vito Genovese 19:57, 20 Kasım 2006 (UTC)


Merhaba Cat on board,

Vikipedi'nin telif politikasına göre, sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarabiliyoruz. Türkçe sitelerde binde bir rastlanıyor böylelerine de. Normalde basın bültenleri promo resimler gibi "Keşke alsalar da kullansalar" niyetiyle yapılan ve zorla verilen türden materyaller olsa da, bağlı olduğumuz ABD telif hakkı kanununa göre şekillenen bu politika elimizi kolumuzu bağlıyor. O yüzden en sağlıklısı her zamanki gibi kendi cümlelerimizle harmanlamak bilgileri.

Sevgiler

Vito Genovese 20:09, 20 Kasım 2006 (UTC)