Kullanıcı mesaj:Canberk Koc90

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Kriptografik Algoritmalar başlığına girdiğim yazı tamamen kendime aittir hiçbir kaynaktan kopyalanmamıştır sadece ingilizce wikipedi de bazı kaynakları yönlendirme olarak kullandım silinme gerekçesi hatalıdır lütfen kontrol eder misiniz? --Canberk Koc90 (mesaj) 01:55, 9 Aralık 2012 (UTC)

Merhabalar, evet baktığımda telifli bir içerik görmüyorum. Silme günlüğüne bakıp 3 kez silindiğini görünce, silinmesi için etiketledim. Malum son oluşturmanızda da telifli içerik nedeniyle silinmesi adına ben etiketlemiştim maddeyi. Şuan etiketi kaldırmak konusunda kararsızım, nedenini değiştirebilirim sadece.. İçeriği ansiklopedik bir şekilde düzenlemeniz gerekmekte bu haliyle de kabul edilebilecek durumda değil ne yazık ki.. İçerikte ki bilgileri doğrular nitelikte kaynaklar gösteririm ve ansiklopedik bir şekilde yeniden düzenlerim diyorsanız; içeriğe "{{çalışma}}" şablonu koyun, koyduğunuzu gördüğümde sil etiketini kaldırırım. Ancak, 7 gün içerisinde uygun düzenlemeyi gerçekleştirmezseniz, HSP Madde 8 gereği silinmesi adına yeniden etiketlemek zorundayım.. Sevgiler.. --Garbino ileti 02:15, 9 Aralık 2012 (UTC)

Çalışma şablonu ekledim ve üzerinde çalışıyorum fakat tam olarak ansiklopedik biçime neresi uygunsuz onu kavrayamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler . --Canberk Koc90 (mesaj) 02:47, 9 Aralık 2012 (UTC)

İçerikten sil şablonunu çıkarttım. Bu sayfayı incelerseniz, gerekli bilgiyi edinebilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 02:52, 9 Aralık 2012 (UTC)