Kullanıcı mesaj:Bilgi Makinesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

RP Mahrem veya ( Mahremhyra)[kaynağı değiştir]

Kocaeli Gebze Bölgesinde Yaşayan ,Rap & hiphop Sanatçısıdır .

Rp Mahrem (özgür KALAYCI) 1990 Kocaeli Gebze doğumlu & rap müzik alanında çalışmaları olan biridir. bu alanda kendi ortamıyla birçok kişiyle çalışmış ve bazı albüm & projeleri Olmuştur. bu işe hiphop müziğinin yeni yaygın oldugu dönemlerde takipcisi olmuş , break dans ile ilgilenmiştir. dans esnasında dengesini kaybedip sakatlanmıştır. sakatlık süresince rap müziğini takip etmiş ve kendi sözlerini yazmış ancak seslendirecek mekan veya Studyo bulamadıgı için bir süre rafa kaldırmıştır.

 2005 Yılında rafa kaldırdığı sarkı sözleri için Cash a.k.a Seffah 'dan destek gelmiş ve ilk solo track ' olan Ben Geldim parçasını çıkarmıştır ..

Seffah ile 4 yıl bi çalışmadan sonra müzik ortamına girmiş kendisini tanıtmış ve takip etmiştir. Kendi başına cıkardıgı ilk Albüm kayıp Son Durak Olmuştur ..

2006 Yılında Gebze'de Rapin takipçilerinden ve eskilerinden olan Mefkud bi-keş ile Haram Para adlı Ortak albüm çıkarmıştır Albümün bitip yayılmasından sonra kendisni ortama göstermiş ve devamını getirmiştir .

2007-2008 Yılları arasında çeşitli sebelerden dolayı rap'e ara vermiştir . 2008-2009 Yılları arasında kurdugu bi grupla yeniden ortaya cıkmıştır .

2009 & günümüze kadar birçok track yayınlamıştır North Caroline 'da Amatör bir Hiphop Dergisindede Mahre'me Yer verilmiş & William Munny ' , WORLD RENOWN adlı albümünde yer almıştır .

Çıktıgı sahneler ise : Tuzla Sakarya Gebze Karabük İstanbul ortama girdiğinden itibaren çeşitli gruplar ve ortak Clanlar kurmuştur bunlar : pozitron CW , mahlas cw , Kaldırım Cw (K.C en popüler olanıdır)

şuanda Kendi Kurup Devam ettirdiği Ortak Clanı Müfreze .C ile Çalışmaktadır .

diskografi: Kayıp Son Durak -2006 Haram Para 2007 -2008 Ortak albüm Katil Ghettolar 2009- 2010

https://www.facebook.com/pages/RP-MahreM-Fan-Page/138660972823266