Kullanıcı mesaj:Alpasli

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Kaylorensen tarafından 1 yıl önce Gençler İşleri Ajansı başlığına

Gençler İşleri Ajansı[kaynağı değiştir]

merhabalar, Zafer abi)

ben Özbekistanlı Wikipedia kullanıcısıyım. tercüme ettiğim Gençler İşleri Ajansı makalesine Kayda değerlilik etiketini eklemişsiniz. kaliteli makaleler sayısını artırmak için böyle yöntemler yapılması lazım olduğundan biraz haberim var. o yüzden size teşekkürlerimi sunarım. çünkü bir yandan bilgileri Türkçe Wikipedia'dan okurum genelde)))

o tercüme ettiğim makale, yani Gençler İşleri Ajansı Özbekistan'daki bir devlet kurumudur. ve şuan Özbekçe Wikipedia'yi geliştirmek ve makalelerimiz sayısını arttırmak için WikiBurs (WikiStipendiya) projesini yapıyor. o yüzden o Ajansı kayda değer bulmuştum. bu husustaki fikirlerinizi, tavsiyelerinizi beklerim )

söylemek istediğim şey bu kadar. saygılarımla) --Alpasli (mesaj) 19.52, 2 Aralık 2022 (UTC)Yanıtla

Merhaba Alpasli, WikiBurs sayfanızı da inceledim, zaten konudan haberdarım. Öncelikle Özbekçe Vikipedi için gerçekleştirdiğiniz çalışmalar için emeğinize sağlık. Gençlik İşleri Ajansı sayfası içinde, zaten ilgili şablon seninde dediğin gibi, sayfa kayda değer değil demek değil. Konuyu biraz daha bağımsız kaynaklar eklemek iyi olacaktır. Selamlar ve başarılar, Zafer (mesaj - e-posta) 20.33, 2 Aralık 2022 (UTC)Yanıtla



Vikiproje Yemen Davetiyesi
İyi günler, iyi Vikiler.
Yemen ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Yemen projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve görevler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Ayrıca tartışma kısmında önerilerinizi ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için "Buraya tıklayın".

Kaylorensen (mesaj) 19.39, 2 Nisan 2023 (UTC)Yanıtla