İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:85.103.105.196

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Arceonix tarafından 1 yıl önce Hoş Geldin! başlığına

Hoş geldiniz![kaynağı değiştir]

Merhaba ve Türkçe Vikipedi'ye hoş geldiniz!

Bu IP adresini kullanan bir kişi 85.103.105.196, politikalarımıza uymayan ve dolayısıyla bir editör tarafından geri alınmış düzenlemeler yapmıştır. Bununla ilgili daha fazla bilgi için Vikipedi'nin vandalizm ve diğer ilgili politikalara bakınız. Eğer bunu yapan siz değilseniz, diğer editörlerle karışıklıktan kaçınmak için bir kullanıcı adı almayı düşünebilirsiniz.

Vikipedi'deki sayfaları okumak veya düzenlemek için giriş yapmanıza gerek yoktur, ancak bir hesap oluşturmanın birçok faydası vardır. Giriş yapmadan değişiklik yaparsanız, IP adresiniz sizi tanımlamak için kullanılır.

Yeni gelenler için yararlı olabilecek bazı bağlantılar:

Ayrıca, tartışma sayfalarına bir mesaj gönderdiğinizde, dört adet tilde (~~~~) kullanarak mesajın sonuna imza bırakmanız gerekir; bu, kullanıcı adınızı ve anlık tarihi otomatik olarak koyar. Umarım burada düzenleme yapmaktan ve bir Vikipedist olmaktan hoşlanırsınız! Herhangi bir sorunuz olursa, mesaj sayfama bir mesaj bırakmaktan çekinmeyin.

Tekrar hoş geldiniz! İyisi mi? Arceonix'e yaz 19.37, 4 Mart 2023 (UTC)Yanıtla

@Arceonix Merhaba Cartoon Network Türkiye Tarafından Yayınlananlar Listesinde Çok fazla yanlıs tarih var Ve Zafer Denen bir kullanıcı yüzünden düzeltemiyorum Durmadan Yanlıs Tarihler giriyor ne yapmalıyım? 85.103.105.196 19.40, 4 Mart 2023 (UTC)Yanıtla
Merhaba!, Vikipedi'ye tekrardan hoş geldiniz. Yaptığınız değişiklikler "yetkili devriye" bir kullanıcı ve en son yaptığınız değişiklik de şahsım tarafından gerekçeli sebebi belirtilerek geri alınmıştır. Kaynaksız ve mevcut bilginin silimine yönelik değişiklik yaptığınız görüldüğü için ben de yapmış olduğunuz değişikliği geri aldım. "Monkie Kid" adlı programın 6 Martta başlayacağını belirtmişsiniz. Lakin yaptığınız düzenlemede bir başka programın isminin gerekçesiz silindiği görülüyor yani düzenleme yaparken bir başka bilgiyi sebepsiz yere siliyorsunuz. Bu ve kaynaksız eklemeleriniz sebebiyle değişiklikleriniz geri alınıyor. Bu konuda size yardımcı olmak için yukarıda bir mesaj şablonu attım tekrardan atmaya devam edeceğim buradaki yönergeleri izleyerek ve okuyarak Vikipedi'de daha doğru düzenlemeler yapabilirsiniz.
Ayrı yeten okumanız için Vikipedi:Nezaket Vikipedi:Vandalizm Vikipedi:Beş temel taş tekrardan hoş geldiniz
İyisi mi? Arceonix'e yaz 21.10, 4 Mart 2023 (UTC)Yanıtla

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Biraz kurabiyeyle hoş geldiniz!

Türkçe Vikipedi'ye hoş geldiniz, 85.103.105.196! Katkılarınız için teşekkür ederiz. Ben Arceonix ve bir süredir Vikipedi'de değişiklikler yapıyorum, bu yüzden herhangi bir sorunuz varsa, mesaj sayfama bir mesaj göndermekten çekinmeyin. İşte size yardımcı olabilecek bazı sayfalar:

Ayrıca, konuşma sayfalarında bir mesaj gönderdiğinizde, dört adet tilde kullanarak adınızı imzalamanız gerekir. (~~~~); Bu otomatik olarak kullanıcı adınızı ve tarihinizi yazacaktır. Umarım burada düzenleme yapmaktan zevk alırsınız. Kolay gelsin! İyisi mi? Arceonix'e yaz 21.12, 4 Mart 2023 (UTC)Yanıtla