Kullanıcı mesaj:194.71.126.13

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vandalizm amaçlı değişiklik uyarısı!
Merhaba, Komünist Parti-İnşa Örgütü sayfasında yaptığınız bir değişiklik vandalizm olarak görülmüş ve geri alınmıştır. Deneme yapmak isterseniz, lütfen deneme tahtanızı kullanın. Vandalizmin devamı değişiklik yapma hakkınızın elinizden alınması ile sonuçlanabilir. Bir hata olduğunu düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz olursa mesaj sayfama yazabilirsiniz.
öncelikl efendim ben vpn kullanıyorum, bu özellikleri veya vandalizm işlerini benim kullandığım vpn numarasını başka biri bu vpn numarası ile yapmış olabilir, haberiniz olsun 194.71.126.13 18.36, 27 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]
Vandalizm amaçlı değişiklik uyarısı!
Merhaba, MLKP/KKÖ sayfasında yaptığınız bir değişiklik vandalizm olarak görülmüş ve geri alınmıştır. Deneme yapmak isterseniz, lütfen deneme tahtanızı kullanın. Vandalizmin devamı değişiklik yapma hakkınızın elinizden alınması ile sonuçlanabilir. Bir hata olduğunu düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz olursa mesaj sayfama yazabilirsiniz.
Vandalizm amaçlı değişiklik uyarısı!
Merhaba, Komünist Gençlik Örgütü sayfasında yaptığınız bir değişiklik vandalizm olarak görülmüş ve geri alınmıştır. Deneme yapmak isterseniz, lütfen deneme tahtanızı kullanın. Vandalizmin devamı değişiklik yapma hakkınızın elinizden alınması ile sonuçlanabilir. Bir hata olduğunu düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz olursa mesaj sayfama yazabilirsiniz.