Kullanıcı mesaj:İtalya

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedide deneme yaptığınız için teşekkürler. Denemeniz, çalışıyor ve şu anda ya geri alındı ya da silindi. Başka deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtası'nı kullanın. Ansiklopedimize nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız hoşgeldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler.--Sosyopat mesajkatkılarım 11:59, 25 Mayıs 2007 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GNU Özgür Belgeleme Lisansı, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir politika ihlalidir ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --~~~~

--Gençosmanlı1299 12:07, 25 Mayıs 2007 (UTC)


Telif hakkı ihlali[kaynağı değiştir]

Öncelikle saygılar. Wikipedia da yapılan vandalizm olaylarından ötürü verdiğim ilk tepki direk olarak maddeyi eski haline almak oldu. Ancak sonradan sizin madde altına eklemiş olduğunuz her hakkı saklıdır ifadenizden sonra siteye baktım. Ve doğrusunu söylemek gerekirse madde de telif ihlalini ilk anda görmedim. Ancak sonradan sizin verdiğiniz linklerde telif ihlali bariz olarak gözüküyor. Gördüğüm kadarıyla madde üzerine de telif ihlali olabileceği konusunda uyarı şablonu konmuş. Maddenin tartışma kısmına bu bilgileri taşıyacağım ve hakları ihlal durumunda anlatıldığı gibi uygun olanı eminim bütün vikipedistler yapmaya çalışacaklardır.
Kişisel olarak yaptığım hatadan kaynaklı zan altında kalmanız ve sanki vazndalizm eylemi içindeymiş gibi gözükmenizden ötürü özür dilerim. Ancak emin olmalısınız ki wikipedia'da her gün onlarca madde tahribata uğruyor ve samimi değişiklikleri yada uyarıları ayırt etmek gerçekten zor oluyor. Size çalışmalarınızda başarılar dilerim. Kolay gelsin. --Sosyopat mesajkatkılarım 20:14, 25 Mayıs 2007 (UTC)

-- Sayin Sosyopat,

Tesekkur eder, calismalarinizda basarilar dilerim.

Ibrahim Kankilic

Merhaba ; 09:21, 7 Mayıs 2007 Italyaonline.net tarafından eklenen içeriğin sitenizden alındığını belirtmişsiniz. Ben çıkarttım. Sizde çıkartabilirdiniz. Sanırım sorun çözüldü?--Boyalikus 21:52, 26 Mayıs 2007 (UTC)


--- Sayin Nihan Hanim,

Herhangi bir yanlis anlamaya yer vermemek icin silmeyi dusunmedim. Teskkur eder iyi calismalar dilerim.

Saygilarimla,

Ibrahim Kankilic


Asıl biz özür dileriz. Wikinin işleyişi biraz farklı insanlar telifli içerik ekleyebiliyorlar. Biraz incelerseniz anlayabilirsiniz. Site hiç kimseye ait değil. Ben ekleyen arkadaş adına özür dilerim. Zaten eklemeye devam ederse engellenir. İyi çalışmalar ....--Boyalikus 13:55, 27 Mayıs 2007 (UTC)