Kullanıcı mesaj:İsmail Refik Görgülü/Ekim2011

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikipedi, Özgür Ansiklopedi


Tarih: 27 Nisan 2024, Cumartesi
Durumu: Çalışıyor

Arşiv

Arşivler

Ekim 2011
Güncel Mesajlar



Öncelikle Vikipedi'ye tekrar hoş geldiniz :) Kullanıcı sayfanız çok hoş olmuş, umarım aynı ilgiyi maddelerde de görebiliriz. Herhangi bir sorun yaşarsanız veya bir sorunuz olursa kullanıcı mesaj sayfamdan veya e-posta ile bana ulaşabilirsiniz. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim. Nazif İLBEK 19:28, 10 Ekim 2011 (UTC)

Nazif bey; ilginiz ve alakanız için teşekkürler. Uzun zamandır takip etmeme rağmen aranızda henüz çok yeniyim. Eksiklik gördüğüm veya eklemek istediğim birçok madde var aslında ama dediğim gibi henüz çok yeni olduğumdan yanlış bir şey yapmamak adına şu anda öğrenme aşamasındayım. Bunu da kendi sayfam üzerinde deneyerek yapmaya karar verdim :)İsmail Refik Görgülü 20:06, 10 Ekim 2011 (UTC)
Gerçekten başarılı çalışmalar olmuş yeni bir kullanıcıya göre. Ama hatırlatmam gereken bir şey var: o da kullanıcı mesajlarına cevap yazarken cevabınızı, o kullanıcının mesaj sayfasına da yazmanız tavsiye edilir. Bunun alternatif yolları var: her iki sayfaya da ekleyebilirsiniz veya sadece diğer kullanıcı sayfasına ekleyebilirsiniz veya da diğer kullanıcının mesaj sayfasına bir not düşerek kendi mesaj sayfanıza yazdığınız cevabınızdan haberdar edebilirsiniz. Çünkü sizin mesaj sayfanızdaki mesajlar diğer kullanıcıların gözünden kaçacaktır ama onların mesaj sayfasında bir değişiklik yaptığınızda onlar bir e-posta ile haberdar edilirler. Böylece daha hızlı ve düzenli bir iletişim sağlanmış olur. Ben ise farklı bir yol izliyorum. Kendi mesaj sayfama not düşüp diğer kullanıcıların mesaj sayfalarına cevabımı yazıyorum. Ama mesela Superyetkin her iki sayfaya da cevabını ekleyerek daha düzenli bir mesaj sayfasını yeğliyor. Tercih size ait ama burada önemli olan karşı tarafın mesajdan haberdar olması. Biraz uzun gibi gelebilir ama işi kuralı bu böyle olacak demek yerine tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim :) İyi geceler, kolay gelsin. Nazif İLBEK 20:31, 10 Ekim 2011 (UTC)
Cevap, kullanıcı mesaj sayfanıza eklenmiştir. İsmail Refik Görgülü 21:34, 10 Ekim 2011 (UTC)