Kullanıcı mesaj:İncikoyu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. İnci, Afşin maddesinde yaptığınız değişiklerden görüldüğü kadarıyla, Vikipedi formatını daha iyi kavrayabilmeniz için biçem el kitabına bakmanızın yararlı olabileceğini düşünüyorum. İyi çalışmalar.'''MEOGLOBAL''' (mesaj) 01:24, 19 Nisan 2012 (UTC)


Lütfen Vikipedi'ye ticari veya kişisel web sitenize bağlantılar eklemeyin. Vikipedi bir reklam verme veya yalnızca dış bağlantıların toplandığı bir yer değildir. Ansiklopediye, bağlantılar yerine içerik eklemeniz teşvik edilir. Eğer maddeye bağlantının eklenmesi gerektiğine inanıyorsanız, tekrar eklemekte israr etmek yerine maddenin tartışma sayfasında bu konuyu tartışınız. Vikipedi hakkında daha çok bilgi edinmek için hoşgeldiniz sayfasına bakınız. Teşekkürler.--'''MEOGLOBAL''' (mesaj) 01:24, 19 Nisan 2012 (UTC)

Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. '''MEOGLOBAL''' (mesaj) 02:20, 19 Nisan 2012 (UTC)

Lütfen değişiklik savaşı başlatmayın. '''MEOGLOBAL''' (mesaj) 05:33, 20 Nisan 2012 (UTC)

SON UYARI !
Bu size yapılan son uyarıdır. Vikipedi sayfalarına zarar vermeye devam etmeniz durumunda engelleneceksiniz.
Eğer engellenmek istemiyorsanız, başkalarının emeğine zarar veren bu tutumunuzdan vazgeçiniz.
'''MEOGLOBAL''' (mesaj) 05:33, 20 Nisan 2012 (UTC)