Kullanıcı mesaj:Çizmedin ki kesesin

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

*Vikipedi'ye yaptığınız katkılar için teşekkür ederiz. Lütfen Satır başlarında boşluk bırakmayın. İyi çalışmalar. bora006ileti 18:46, 27 Mart 2008 (UTC)

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yuklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya danışabilirsiniz:

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

--Manco Capac 08:27, 31 Mart 2008 (UTC)

Merhabalar,

Vikipedi'ye katkı yapmaya çalıştığın için çok teşekkürler, Çizmedin ki kesesin.

Kiraguru adlı oluşum, Vikipedi:Kayda değerlik (internet) adlı yönergemize uymadığı için bir maddeye sahip olamayacak nitelikte değerlendiriliyor. Dolayısıyla, ilgili maddenin de silinmesi gerekti.

Kayda değerlik kriterlerine uygun konularda katkılarının devamını umuyorum.

Sevgiler

Vito Genovese 10:14, 29 Haziran 2012 (UTC)