Kullanıcı:Yunusberkan/Sudden Strike 4

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Yunusberkan/Sudden Strike 4
GeliştiriciKite Games
YayımcıKalypso Media
SeriSudden Strike
PlatformlarMicrosoft Windows, macOS, SteamOS, Linux, PlayStation 4
ÇıkışMicrosoft Windows, macOS, SteamOS, & Linux
TürReal-time tactics

Sudden Strike 4 II Dünya Savaşı'nda geçen gerçek zamanlı taktik (RTS) video oyunudur. Sudden Strike serisinin dördüncü bağımsız sürümündekide beşinci oyunudur. KITE Games tarafından geliştirilen ve tecrübeli oyun geliştiricilerinin işbirliğiyle geliştirilen ilk oyun. Başlangıçta, PC ve PlayStation 4 için 27 Haziran 2017'de piyasaya sürülecekti; Ancak PC ve PlayStation 4 için sırasıyla 11 Ağustos 2017 ve 15 Ağustos 2017 tarihlerine ertelendi.

Oynanış[değiştir | kaynağı değiştir]

Tek oyunculu mod, 20'nin üzerinde görev ve mod desteği ile 3 tane senaryoya sahip planlanmaktadır. Strateji, kaynak toplama ve taban oluşturma yerine sınırlı birimlerin benzersiz özelliklerine ve becerilerine odaklanarak öncekilerinkiler üzerine kuruludur. Takviyeler hala oyunda rol oynayacak, ancak komut dosyası ve öngörülebilirler. Oyun ayrıca George Patton veya Bernard Montgomery gibi ünlü 2. Dünya Savaşı generalleri ile yetenek ağaçları ve komutan rolleri sunacak. 

[[Kategori:PlayStation 4 oyunları]] [[Kategori:Gerçek zamanlı strateji oyunları]] [[Kategori:Macaristan'da geliştirilen video oyunları]]