Kullanıcı:TheInbestiagtorsorGames/deneme tahtası

Vikipedi, özgür ansiklopedi

The InBESTigators[1](Türkçeleştirilmiş) [DÖRT DÖRTLÜK DEDEKTİFLER][değiştir | kaynağı değiştir]

Inbestigators (InBESTigators olarak stilize edilir),  Robyn Butler ve Wayne Hope tarafından yaratılan ve Avustralya ve Yeni Zelanda dışında ABC Me  ve  Netflix'te yayınlanan  Avustralyalı  çocuk  komedi drama Netflix  dizisidir.  Dizi,  Film Victoria  ve Avustralya Çocuk Televizyon Vakfı (ACTF) ile birlikte  Screen Australia ile Gristmill Productions tarafından üretilmektedir. Dizinin başrollerinde Anna Cooke, Aston Droomer, Jamil Smyth-Secka ve Abby Bergman yer alıyor.

Inbestigators Robyn Butler, Wayne Hope,  Molly Daniels,Lisa Marie Corso, Maddy Butler, Jayden Masciulli, Bob Franklin tarafından yazılmış ve Wayne Hope, Robyn Butler, Ian Reiser, Tim Bartley ve Nina Buxton tarafından yönetilmiştir. Yönetici Yapımcılar  Robyn Butler  ve Wayne Hope,Greg Sitch ve Bernadette O'Mahoney ile birlikte vardır.  Dizi Moorabbin Moorabbin İlköğretim Okulu'nda çekildi  Moorabbin,  Victoria.

Dizinin prömiyeri 21 Haziran 2019 tarihinde yapıldı.  Daha sonra, ikinci sezonun prömiyeri 11 Kasım 2019'da yapıldı. Dizi, En İyi Çocuk Programı Kategorisinde AACTA Ödülleri'ne aday gösterildi.


Sezaonlar:

Ezra Banks, özel dedektif adayı Maudie Miller ile tanıştığında çocuklar tarafından işletilen bir dedektiflik bürosu oluştururlar. Beşinci sınıftan iki çocuk daha var, Ava ve Kyle. Ava sosyal becerileri getiriyor ve Kyle atletik kahramanlık getiriyor. Ezra'nın arka bahçesinde büyükanne düz dışında faaliyet ve Maudie liderliğindeki, onlar her bölümde bir okul veya mahalle whodunnit gizemi çözmek için ipuçları ile tarama.

Sezon 1 (2019)

Ezra Banks, Ava Andrikides ve Kyle Klimson ile birlikte beşinci sınıfta okuyan 11 yaşında bir çocuk. (Ezra ve Kyle en iyi arkadaşlar.) Annesi onun özel bir projeden etkilenmesini istedi ve Bay McGilick okulun yeni öğrencisi Maudie Miller'la ilgilendiğini söylüyor. Bu da dördübir araya getiriyor ve okuldaki ve mahalledeki suçları çözmek için Inbestigators adlı bir soruşturma dairesini birleştiriyor. İlk başta, onlar çocuk olduğu için yetişkinler tarafından hafife alındı, bu yüzden her zaman onların akıllılık ve gelişmiş araştırma becerileri ile onları etkilemek.

Sezonun ortasında, Maudie o tüm durumlarda ve daha fazla şey için ipuçları yazmak için kullandığı özel defterini kaybeder ve iyelik umutsuz alır. Ezra, Ava ve Kyle onu bulmak için defterini nasıl kaybettiğini hatırlamasına yardım etmeye karar verir. Dava, Kyle'ın Maudie'nin not defterini Bayan Parides'in spor kulübesindeki kutulardan birinde bulmasıyla sona erer. Sonra, Maudie onu çaresizlik sahip ücretsizdir ve Kyle için mutlu olur. Maudie daha çocukken ölen ve trajediden önceki son anlarından biri olan annesiyle birlikte bazı fotoğraflar ortaya çıkarır.

Sezon finalinde,Maudie 11 yaşında ve Ava Maudie bir doğum günü partisi hiç olduğunu fark etmek için şok olduğunu. Bu arada, Inbestigators Mauide babası Brian Miller, Hong Kong'da bir konferanstan bir mektup cevapsız bir dava çözmek için yola çıktı.  Hong Kong Maudie bunun Ezra, Ava ve Kyle tarafından doğum gününü kutlamak için bir form gibi icat edilmiş bir vaka olduğunu keşfeder ve aynı zamanda, Ava Maudie evinde sürpriz bir parti olduğunu ortaya çıkarır ve o hayatının en iyi günü düşünüyor.

Sezon 2 (2020)

Inbestigators geri daha fazla suç çözmek için iyi bir gösteri daha retina yakmak için, ve okulda ve mahallede, onların blogunda sonrası ve birlikte en büyük arkadaş oldu onların maceralarını rapor devam ediyor. Bu yeni suçlardan biri de işlemedikleri suçlarla suçlanan kişileri içeriyor. Sonra, Maudie, Ezra, Ava ve Kyle bu suçların gerçek suçluve bunu gerçekleştirmek için neden izler. Ayrıca, Inbestigators biri bu tür suçların kurbanı olmaya devam ediyor.

Sezon finalinde Ezra, grubun bir reklam yapacağını açıklar, ama sonra Ezra'nın japon balığı kayıp gibi görününce yarıda kesilirler ve sonra çözülmesi gereken iki gizem için yarıda kesilirler: Sarah Banks, Ezra'nın annesi, yakut küpesini ve kırmızı kovasını kaybetti. Sonra, Poppy, Amelia ve Ezra'nın babasının kazara yaptığı ortaya çıktı: Poppy Ezra bazı ekipmanları ile boyalı ve Michelle pençeleri ile boyalı, Ezra babası Sarah'nın yakut küpe vakumlu ve Amelia daha fazla boşluk onu bırakmak için banyoda Neil koydu. Ondan sonra, reklamlarını bitirip izlediler.


Döküm

Ana madde: InBESTigators karakterleri listesi

Aktör / Aktris Karakter Seasons
1 2
Anna Cooke Maudie Miller Ana
Aston Droomer Ezra Bankalar Ana
Abby BergmanTaysha Farrugia (çocuk) Ava Andrikides Ana
Jamil Smyth-SeckaAustin Archer (çocuk) Kyle Klimson Ana
James Saunders Bay McGilick Yine -lenen
Maria Angelico Bayan Tan Yine -lenen
Hannah Jonhston Amelia Fitzgerald Yine -lenen
Clarke Richards Sayın Barker Yine -lenen
Madeleine Jevic Bayan Helen Parides Yine -lenen
Eliza Ong Haşhaş Bankaları Yine -lenen
Soraya Briggs Max Yine -lenen
Matilda Hardwick Caitlin Yine -lenen
Sienna Foggie Esther McCarthy Yine -lenen
Ayiana Ncube Yakut Yine -lenen
Marita Wilcox Bayan Maniaci Yine -lenen
Hannah Leigh Struckett Pixie Jones Yine -lenen
Milla Piskoposu Miranda Yine -lenen
Zakariah Rahhali Mario Yine -lenen
Ethan Pham Diyet Yine -lenen
Zac Mineo James Yine -lenen
Jack Goodsell Archie Yine -lenen
Bailey McMillian-Güç Justin Yine -lenen
Frank Woodley Brian Miller Yine -lenen

Üretim

Geliştirme[

Serinin yaratıcıları: Robyn Butler  (solda) ve Wayne Hope  (sağda).

InBESTigators Robyn Butler ve Wayne Hope, aynı zamanda Little Lunch için bilinen tarafından oluşturulur.  Little Lunchezici başarısından sonra, Gristmill üreticileri Robyn Butler ve Wayne Hope dünyaya başka bir çocuk komedi tanıtmak için sabırsızlanıyoruz. "Biz Little Lunch komik sesi aldı ve onunla özel dedektif, gizem tür (bizim favorilerinden biri), çocuklar için çığır açan bir prosedür komedi icat evlendi. Ürettiğimiz gösteriden son derece gurur duyuyoruz," diyor Butler ve Hope.  Inbestigators  AP ve ACTF Geliştirme ve Üretim Başkanı Bernadette O'Mahony, yeni serinin çocuklar ve ebeveynleri ile bir hit olacağını söylüyor. "Inbestigators  taze ve orijinal, her bölüm tahmin ve gülümseyerek tutar. Ve karakterler sadece ilahi - biz onlara aşık oldum ve seyirci de biliyorum."

Yaratıcıları ekledi: "Biz göstermek yapılan nedenlerinden biri biz yaşadığımız dünyaya bir tepki olarak, giderek bize ve onlar," Butler açıklıyor. O kadar zehirlidir ki, ne algıladığınızı anlatabilirsiniz – ister baktığınız haber kanalları olsun, ister içinde bulunduğunuz Facebook dünyası olsun - ve asla gerçekten meydan okunmaz. Eğer sıfırdan başlarsanız, bir grup çocukla birlikte etnik çeşitliliği, cinsiyet eşitliğini, saygıyı, bütünlüğü ve nezaketi oraya koyarsanız, belki de büyürken bir çocukta başka bir şey besleyebiliriz."  Western Sydney Üniversitesi'nde Teknoloji ve Öğrenme araştırmacısı Joanne Orlando şöyle diyor: 'Sahte haberlerin olduğu bir dünyada büyümek çocuklar için ağır bir yük olmak zorunda değil. Bunun yerine, dijital dünyayı anlamalarına ve gezinmelerine yardımcı olmak için yetişkinlerden ekstra destek almak gerekiyor.

Haziran ayında 2018, ABC  ve  Ekran Avustralya  Greenlights  InBESTigators, Hardballile birlikte ,  100% Wolf ve Mustangs FCikinci sezon . Screen Australia'nın prodüksiyon başkanı Sally Caplan şunları ekledi: "Genç Avustralyalıların ülkelerini, hikayelerini ve aksanlarının ekrana yansıyan seslerini duyabilmesi hayati önem taşıyor, bu yüzden bu önemli çocuk programları üzerinde ABC ile çalışmaktan inanılmaz gurur duyuyoruz."  InBESTigators, Mustangs FC, 100% Wolf  ve  Hardball karakterleri ayırt edici ve kapsayıcı, ve yenilikçi ve kültürel açıdan önemli hikayeler anlatmak. Genç izleyicilerin bu hikayelerle bağlantı kurup büyüdükçe Avustralya içeriğinin keyfini çıkarmaya devam edeceklerine umut ediyoruz."

Yazma

Dizinin yazımı 2017 yılında başladı. Inbestigators  Robyn Butler, Wayne Hope,  Molly Daniels,Lisa MarieCorso, Maddy Butler, Jayden Masciulli ve Bob Franklin tarafından yazılmıştır. Butler ve Hope'un acemi yazarlarına verdiği tavsiye, senaryoyu aptalhale getirilmeden basit tutmaları ve bir çocuğun ağzına yetişkin kelimeleri koymamalarıydı: "Onlar için komik ya da nostaljik olanı yazmak yerine, 10 yaşındaki bir çocuğun kemiklerine girmek zorundaydılar."

"InBESTigators fantastik bir dizi olacak - biz Little Lunch başarısından biliyoruz ki Wayne ve Robyn komedi ve 11 yaşındaki dünya gerçekten bu izleyici için çalışmak almak, ve bu dizi 40 bölüm için benzersiz - bu Robyn ve senaryo ekibi için iş büyük bir miktar oldu, ama her bölüm tahmin tutar ve gülümseyerek. Ve karakterler sadece ilahi - biz rory, Debra-Jo, Atticus, Battie, Tamara ve Melanie ile yaptığımız gibi onlara aşık oldum."

Bernadette O'Mahony, Yapımcı.

Döküm

Tüm senaryolar yazılı, tüm odak üretim e doğru döndü. Butler ve Hope'un diziyi yönetmesiyle, av başrol oyuncularını bulmak için devam etti. Onlara göre, ana oyuncular için 715 bireysel seçmeler meydana geldi.  Haziran 2018'de Ava Andrikides rolünde Abby Bergman, Ezra Banks rolünde Aston Droomer, Maudie Miller rolünde Anna Cooke ve kyle Klimson rolünde Jamil Smyth-Secka'nın rol aldığı dizinin oyuncu kadrosu açıklandı. Ayrıca, yinelenen rollerde, Bayan Tan olarak Maria Angelico,  Bay McGilick olarak James Saunders, Amelia olarak Hannah Johnston, Bay Barker olarak Clarke Richards, Bayan Parides olarak Madeleine Jevic, Poppy Banks olarak Eliza Ong, Max rolünde Soraya Briggs, Caitlin rolünde Matilda Hardwick, Esther rolünde Sienna Foggie, Ruby rolünde Ayiana Ncube, Miss Maniaci rolünde Marita Wilcox, Pixie rolünde Hannah Leigh Struckett, Miranda rolünde Milla Bishop, Mario rolünde Zakariah Rahhali, Diyet olarak Ethan Phali, Justin rolünde Bailey McMilian-Power, Toby rolünde Monty Henderson ve ikinci sezonda ilk kez ortaya çıkan Jack Good, Archiegood rolünde. Butler ve Hope dedi ki, "En sevdiğimiz iki şeyi biraraya getirmekten mutluluk duyuyoruz: çocuklar ve suç. Tamam, bu yanlış geliyor ... Yani 11 yaşındaki dedektiflerimizin Pixie'nin güneş sistemi dioramasını çalan gibi büyük davaları çözmesini izlemek ten heyecan duyuyoruz."

Filme

Dizi 9 Temmuz 2018'de Melbourne, Avustralya'dakiMoorabbin İlköğretim Okulu'nda çekildive Aralık 2018'de sona erecekmiş gibi davranıldı, çekimler Kasım 2018'de resmen sona erdi. Dan Maxwell fotoğraf yönetmeni, Simon McCutcheon ise prodüksiyon tasarımcısı olarak rol aldı.  Dedektiflik ajansının stüdyosu için yaratıcılar aslında okul arazisinde yaratmak istediler, ancak üzerinde yer olmadığı için bir personel otoparkına monte ettiler.  Bir röportajsırasında Anna Cooke şöyle der: "Bölümlerin hepsi sırayla filme alınmadı, bu yüzden eğer bir grup sahnemiz olsaydı, oyun alanı deyin, o zaman farklı bölümlerde olsalar bile tek çekimde onları filme alırdık".

Abby Bergman, Ocak 2020'de verdiği bir röportajda şunları söyledi: "Her bölüm çok sayıda sahneden oluşuyor ve her sahne genellikle farklı günlerde farklı yerlerde çekildi. Çekimlerin bitiminden sonra editörler, çektiğimiz tüm sahneleri sıra dışı bir şekilde alıp her bölümü yapmak için bir araya getirdiler. 40 bölümün çekimi 20 hafta sürdü."  Bartley, 20 haftalık çekimlerin ardından şunları söyledi: "Sette küçük bir aile gibi hissediyorum. Bu bir maraton çalışması oldu, ama çocuklar gerçekten harika." Çekimler arasında, mürettebat teşvik sözlerini dile getirdi - "iyi iş", "büyük enerji - bu harika oldu" ve "Bu var - sen bu var - iyi, dostum".  Bir mola çağrıldığında, oyuncular ve ekstralar birlikte tatil planları hakkında sohbet etmek için oyun alanına atladı. Diğer oyuncular ve ekip üyeleri öğle yemeği sırasında birlikte footy oynadı, ve kısa molalarda hacky çuval.

Bölüm

Ana madde: InBESTigators bölümleri listesi

Serisi Bölüm Başlangıçta yayınlandı Netflix çıkış tarihi
İlk yayınlandı Son yayınlanan
1 20 21 Haziran 2019 10 Temmuz 2019 9 Ağustos 2019
2 20 11 Kasım 2019 30 Kasım 2019 10 Ocak 2020
Şort 6 Ekim 2019 Tba
3 Tba Tba Tba Tba

Sürüm

InBESTigators'ın prömiyeri 21 Haziran 2019'da Avustralya  ve Yeni Zelanda'da ABC New Zealand Me'de  yapıldı.    Dizinin ilk sezonu 10 Temmuz 2019'da sona erdi ve 9 Ağustos 2019'da dünya çapında Netflix'te yayınlandı. Netflix  12 Ağustos 2019'da dizi ikinci sezon için yenilendi[  ve prömiyeri 11 Kasım 2019'da yapıldı  ve 30 Kasım 2019'da sona erdi.  İkinci sezon 10 Ocak 2020'de Dünya Çapında Netflix'te yayınlandı.

Promosyon

31 Mayıs 2019'da dizinin ilk fragmanı ABCMe'nin resmi  YouTube kanalında yayınlandı ve 35K izleyiciler tarafından izlendi. İkinci fragman 13 Haziran 2019'da Gristmill'in resmi YouTube kanalında ve daha sonra 30 Haziran 2019'da Avustralya Çocuk Televizyon Vakfı'nınresmi YouTube kanalında yayınlandı. Netflix'in Futures kanalında 27 Temmuz 2019'da yayınlanan bir fragman 33.000 izleyici tarafından izlendi. Fragman şu anda  Netflix  web sitesinde  inBESTigators  sayfasında, serinin ilk sezonunun römork olarak bilinen mevcuttur.

Daha sonra, ikinci sezon ilk ABC Me resmi kanal InBESTigators'çalma listesinde mevcut bazı ekstra videolar alayedildi. Ekstra videolar sezonun bazı bölümlerinden bazı sahneleri gösterdi, ama hiçbir şey resmen teyit edilmiştir. İkinci sezonun 30 sn'lik fragmanı 20  ABC Me Ekim 2019'da ABC Me ve Gristmill Productions'ın resmi YouTube kanallarında yayınlandı. Dizi aynı zamanda tanıtım afişleri ile tanıtıldı. İkinci sezonun uluslararası fragmanı ilk olarak  29 Aralık 2019'da Gristmill'in Twitter hesabında gösterildi ve Netflix'tede satışasunuldu.

Resepsiyon[

Kritik yanıt

Rotten Tomatoes'ta  ilk sezon %100 onay izleyici reytingine sahiptir.

TVTonight'dan David Knox,  Benedict Cumberbatch'ınSherlock'un  Sherlock  rekabeti olduğunu söylüyor. "Bölüm başına sadece 15 dakika, Inbestigators taze eğlenceli ve essie Davis Bayan Fisher vazgeçti bu yana çok hemen hemen sonraki en iyi şey," dedi. İzleyici Jo Russell için,  Inbestigators Little Lunch mirası kadar yaşıyor:  "Son olarak, bizim çok sevilen Little Lunch için bir yedek - inbestigators ileri adım! Hem yetişkinler hem de çocuklar için harika bir görüntü" diyor. İzleyici Dave Holloway çocuklarıyla birlikte The Inbestigators'ı  izliyordu. Tüm ailesinin diziyi birlikte izlemeyi 'kesinlikle sevdiğini' söyledi. Dedi ki: "Inbestigators'ı gördün mü? Performansları müthiş, senaryosıkı ve teslimat spot-on. O kadar tamamen eğlenceli ve iyi tasarlanmış - Ben yeterince tavsiye edemez". Ready Steady Cut (İngiltere) hızlı tempoyu, eğlenceli öncülve kısa dikkat süreleri için iyi bir uyum göstermek enerjik doğa düşünüyor: "Inbestigators tarafından alınan çeşitli durumlarda sadece düşük bahisli ve çocuk dostu olarak sadece doğru olarak pitched ise sadece yeterince karmaşık olan bazı eğlenceli onları anlamaya vardı. Ve tabii ki, bu bir çocuk gösterisi, ipuçlarıçoğu bir tür hayat dersi anlamına gelen;  Inbestigatorshiçbir dengesiz seri katiller vardır, sadece çocuklar dikkat için ağlıyor ya da bazı ilgili konu ile mücadele. İşte izleyicisini iyi tanıyan, eğlendirmeyi ve kurnazca öğreten bir şov... Bu hafta sonu çocuklarınıza bundan bahsedin," diyor RSC yazarı Jonathon Wilson. Vodzilla (İngiltere)' Brendon Connelly, iyi hazırlanmış gizemlerin her yaştan yaşa evde dedektiflik oynama şansı sunduğunu söylüyor." Sıkı dokunmuş arsalar her hikaye şık bir şekil vermek, ama onların beats çoğu da duygusal rezonans paketi, ya da komik kemikleri üzerinde sert seyirci vurdu. Bu bir suç gösterisi - ölçek en rahat, nazik sonunda suçları ile olsa da - bu insanların hata yapmak ve kendilerini yanlış yaparken bulmak nasıl hoşgörülü ve açık fikirli olmak için bir öncelik yapar.

Libbie Doherty, ABC TelevizyonÇocuk Başkanı , diyor"Inbestigators büyük bir heyecan başlattı ve hızlı bir şekilde ABC ME bizim Kış Okulu Tatil "Best Fest" için #1 taç güvenli , says ". Hayranları hemen dört genç dedektifler ile bağlantılı ve katlanmış ve her epizodik gizem döner sevdi. Avustralyalı yaratıcıları Gristmill tam olarak nasıl seyirci için mizah pitch biliyorum ve zaten sıkı bir favori haline gelmiştir komik, akıllı ve sıcak bir dizi hazırlanmış var." İngiltere'de, Brendon Connelly VOD dergisi Vodzilla.co iyi hazırlanmış gizemleri evde dedektif oynamak için her yaş için bir şans sunuyoruz diyor .... "Sıkı dokunmuş arsalar her hikayeşık bir şekil vermek, ama onların beats çoğu da duygusal rezonans paketi, ya da komik kemikleri üzerinde sert seyirci vurdu. Bu bir suç gösterisi - ölçek en rahat, nazik sonunda suçları ile olsa da - bu insanların hata yapmak ve kendilerini yanlış yaparken bulmak nasıl hoşgörülü ve açık fikirli olmak için bir öncelik yapar. Inbestigators'da sevilen çok şey var... göstermek güzel hazırlanmış, mütevazı bütçe bir sürü yapar ve hikaye anlatımı tüm çabalarını odaklanır. Tamamen tavsiye edilir" diyor. [alıntı gerekli]

Bu arada, ABD'de, Decider Magazine'den Joel Keller,  şovun yetişkinler için ne kadar komik olduğuna şaşırdığını söylüyor.... "Biz gözden geçirmek için bu sevimli Avustralyalı çocuk serisi seçti, biz bu küçük çocuklar suçları çözmek görmek gülümseme düşündüm, ya da belki de küçük Avustralya aksanlı sesler sevimli olacağını düşünüyorum. Ama  Inbestigators hakkında fark etmediğimiz şey ne kadar zekice olduğu. Çok nazik bir hırçınlığı olan keskin bir espri anlayışı var. Snarkiness Aussie mizah bir imzadır ... bizi birçok kez kıkırdamaktan daha fazlası yaptı böyle bir zevk. Çağrımız onu yayınlamak.  Inbestigators  onları göstermek sunar gizemleri anlamaya yardımcı olabilir, böylece çocuklarınız ile izlemek için harika bir gösteri. Ama aynı zamanda gerçekten de dikkat etmek istiyorum yapmak için yeterince komik," diyor.

Melbourne yapım şirketi Gristmill için, Inbestigators  ilk Netflix Original üretim işaretleri. Netflix'in büyük İngilizce dil bölgeleri için satınaldığı  Netflix Little Lunchserisinin uluslararası başarısının ardından, bu son teklifin dünya çapındaki sadık hayran kitlesini tatmin ettiği ve geliştirdiği kanıtlanmıştır.

Karakterler yanıtı

Vodzillagöre: "Maudie (Anna Cooke) bir anlık klasik karakter, sınıf penceresinden gelen ve hatta ekranda görünmeden önce ilk yanal düşünme bulmaca çözer 10 yaşındaki bulmaca dahi. O hemen bir Holmes-ish eksantrik olarak pitched 's - ilk görünüşü başka bir karakter soran ile biter "Ne oldu?" - ama göstermek bize onu kene kılan hakkında daha fazla şey bildirmek için başlamak için uzun beklemez. Nitekim, imkansız-ama-keyifli InBESTigators dedektif ajansı oluşturmak için ilk bölümde bir araya gelen dört kurşun karakter, iyi çizilmiş ve güzel tamamlayıcı. Orada Ezra (Aston Droomer), kim teknoloji seviyor ve girişimci bir ruhu vardır, hem de küçük kız kardeşi Poppy ile büyüleyici bir ilişki; Kyle (Jamil Smyth-Secka), çok derin düşünmek için acele değil, yakmak için enerji var, ve kim zahmetsizce sıcak ve silahsızlandırma; ve Ava (Abby Bergman), kim karışımı içine en duygusal zeka ve duyarlılık getiriyor, Maudie's daha kaba davranış dengeleme için bir yol gidiyor var."

Butler sözlerine şöyle devam etti: "Maudie'nin belirleyici özelliklerinden biri nasıl göründüğünü umursamamasıdır.". "Bu, televizyonda veya sosyal medyada, dünyanın işleyişini ve insanların nasıl düşündüğünü ve hissettiklerini önemseyen birini görmek, başka bir şeyden çok alışılmadık bir şey. Ben yükseltiyorum genç kadınlar (17 yaşındaki Emma ve aktör Molly Daniels, dizi üç genç yazardan biri) ile biliyorum, onlar iyi bakmak istiyorum ama onlar da daha fazla başka bir şekilde kabul ediyoruz. Zekaya değer verirler."

Diğer Medyada

InBESTigators: Suç Crack[

InBESTigators: Crime Crack, ABC Me'nin resmi  YouTube kanalında ava Andrikides ve Maudie Miller'ı oynayan abby Bergman ve Anna Cooke'un başrollerini paylaştığı ve her bölümü altı adımda anlatan kısa bir web dizisidir:  web-series  suç, kırmızı ringa balığı, suçlu, ipuçları, güdüve hikayenin ahlaki. Dizi 18 Temmuz 2019'da yayınlandı ve ilk sezonun ikinci ve beşinci bölümüne göre sadece iki bölüm yayınlandı.

№. Başlık Oynadığı Orijinal çıkış tarihi Izleyici
1 "Kayıp Güneş Sistemi Vakası: Suç Crack" Anna Cooke ve Abby Bergman 18 Temmuz 2019 0.091
2 "Yatıya Kalma Sırrı: Suç Crack Örneği" Anna Cooke ve Abby Bergman 18 Temmuz 2019 0.054

Dökme Websemineri

13 Eylül 2019 tarihinde ACTFtarafından ilköğretim öğrencileri için bir Cast Q&A Webinarduyuruldu.  İlk gösterimi 22 Kasım 2019'da yapıldı. Queensland, Yeni Güney Galler, Güney Avustralya ve Victoria okullar Anna Cooke, Abby Bergman, Aston Droomer ve Jamil Smyth-Secka özellikli en son video konferans, katıldı - popüler çocuk serisi  Inbestigatorsoyuncular.  18 Aralık 2019'da YouTube'da yayınlandı.

Çalışma Rehberi

Bir Çalışma Kılavuzu, InBESTigators Öğretim Araç Setibaşlıklı , ilan edildi ve Coronavirus pandemisi sırasında Mayıs 2020'de piyasaya sürüldü.

  1. ^ "The InBESTigators", Wikipedia (İngilizce), 2020-08-30, erişim tarihi: 2020-09-01