Kullanıcı:Siberiansoul

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Singapur Sanat Gösterisi[değiştir | kaynağı değiştir]

Singapur Sanat Gösterisi, yerel görsel sanatçıların odağında Ulusal Sanat Konseyi tarafından yılda iki kez düzenlenen gösteridir. Açılış töreni 2005'de gerçekleşmiştir.

Genel Bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Singapur Sanat Gösterisi hem var olan hem de yeni yeni ortaya çıkan Singapurlu görsel sanatçıların çalışmalarını sergilemeleri için oluşmuş bir ortamdır. Ayrıca, ülkede bulunan çeşitli görsel sanat çalışmalarını halkın değerlendirmesine sunan bir ortam olarak da rol oynar.

Gösteri, Sİngapurlu sanatçıların farklı tarzlarını ve araçlarını ortaya serer. Aynı zamanda gösteri, sosyal yardım unsurlarının, halka açık sanatın, yeni yeteneklerin keşfi için var olan programların ve ödüllerin aracılığıyla görsel sanat topluluğuna bağlanır.

Singapur Bienal'i ile Bütünleşme[değiştir | kaynağı değiştir]

Singapur Sanat Gösterisi, birlikte ülkedeki görsel sanatların çeşitli gösterimini temin eden eden iki farklı altı aylık dönemlerde gerçekleşen görsel sanat ortamlarının bir sisteminin parçasıdır. Diğer etkinlik, uluslararası ortamda Güneydoğu Asya ve Asya'nın modern sanatını geliştiren ve sunumunu sağlayan Singapur Bienali'dir.

Bu iki etkinlik her yıl değişimli olarak düzenlenir.

Ayrıca[değiştir | kaynağı değiştir]

Harici Bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]