İçeriğe atla

Kullanıcı:Muslum dagdelen

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Cüneyt Ergün, 29.12.1978 yılında adana da doğdu. müziğe 4 yaşında artık ağlamaktan sıkılıp, ıslık çalmaya merak sardığında başladı. bu kısa zamanda bir tutkuya dönüştüğünde ilk bestelerini dinlettiği arkadaşlarından olumlu sinyaller aldığını fark etti. 

ilk okul, orta okul ve liseyi İstanbul'da bitirdikten sonra Selçuk Üniversitesi güzel sanatlar akademisi müzik bölümünden mezun oldu. uzun yıllar İstanbul , Antalya ve Konya da çeşitli mekanlarda sahne aldı. 

müzik öğretmeni olan Cüneyt Ergün, yer çekimine ' hoşça kal ' diyeceği o kaçınılmaz an gelmeden önce edebiyat ve müzik alanında anlamlı ve kayda değer işler yapmayı planlıyor... 

kendisine ait olan bilgilerin bu kadarlık bir kısmı mevcut. kendisine ait bir sitenin an itibariyle olmaması gibi çok büyük bir eksikliğin sebebini soruyorum ben şimdi. çünkü şarkılarındaki söz ve bestelerinin hepsi kendisine ait. ama elde sağlıklı hiç bir bilgi kaynağım yok. ama şarkılarının çoğunda viyolin' in eşsiz tadı var. şarkıları bilinen kelimelerle oluşturulmasına karşın dinlenildiğinde oluşturduğu anlam çok farklı, bambaşka, biraz ondan biraz bundan sanki ama o yada bu değil tam olarak, açıklama kısmında öncesinde de bilinilen bir tümce olsun; kült bir bir adamdır.