Kullanıcı:Kutaym79/madde adı

Vikipedi, özgür ansiklopedi

KAPPATUR A.Ş.[değiştir | kaynağı değiştir]

Türkiye merkezli turizm şirketidir. 2004 yılında Kaan İŞCİL tarafından Beşiktaş-İstanbul’da kurulan şirket kuruluşundan günümüze kurumsal yapısı ile Türkiye ve Dünyada turizm faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir.

KAPPATUR, Yurtdışı kültür turlarında Türkiye’nin en büyük turizm şirketidir.

Başta Schengen Bölgesi olmak üzere, Balkanlar, Birleşik Krallık, Bulgaristan, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Maldivler, Meksika, Küba, Fas, Güney Afrika, Mısır, Kudüs, İran, Rusya, Dubai dahil 35’ten fazla destinasyonda kültür turları düzenlemektedir.

KAPPATUR yurtiçinde 33 destinasyonda kültür turları, Kıbrıs dahil 15 farklı şehirde otel rezervasyonu imkanı ve gemi turları ile misafirlerine hizmet vermeye devam etmektedir.

KAPPATUR kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyetini öncelemektedir. KAPPATUR,  Türkiye’nin ilk ISO10002 Müşteri Memnuniyeti Kalite Belgesi’ne sahip turizm acentasıdır.

AGREDİTASYON VE BELGELER[değiştir | kaynağı değiştir]

-         TURSAB BELGESİ (4669)

-         IATA ACCREDITASYON SERTİFİKASI (2021)

-         HALKIDIKI TOURISM ORGANIZATION, ONUR ÖDÜLÜ (2015)

-         TURKIYE CUMHURIYETI ANAYASA MAHKEMESI TESEKKUR BERATI (2005)

-         TURKIYE ISTATISTIK KURUMU TESEKKUR BERATI (2012)

KAPPATUR'da EĞİTİM[değiştir | kaynağı değiştir]

KAPPATUR sektöre kalifiye personel yetiştirmeye çok önem vermektedir. Bu nedenle lise ve üniversiteler ile birlikte çalışmakta, her yıl onlarca öğrenciye staj imkanı sağlamaktadır.

KAPPATUR sektörün işbaşı eğitim merkezidir. Turizm sektöründe farklı uzmanlık alanlarında yüzlerce insan yetiştirerek Türkiye Turizm sektörüne hizmet etmektedir.

KAPPATUR RESMİ KURUMLARLA İŞBİRLİĞİ[değiştir | kaynağı değiştir]

KAPPATUR, Turizm Bakanlığı ve TüURSAB başta olmak üzere çok sayıda resmi kurumla koordineli olarak çalışmaktadır.

KAPPATUR ülkemizde bulunan yabancı misyon temsilcilikleri ile işbirliği içerisinde çalışmaktadır.

İtalya, Almanya, Yunanistan, Fransa, İspanya, Hollanda, Çekya, Hırvatistan, Bulgaristan İstanbul konsolosluklarında akredite seyahat acentasıdır.