Vikipedi:WikiPatroller

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı:Jfmantis/WikiPatroller sayfasından yönlendirildi)
WikiPatroller
WikiPatroller 0.1 ekran görüntüsü
Geliştirici(ler)Jfmantis
İlk yayınlanmaKasım 2013 (2013-11)
Güncel sürüm0.1 / Şablon:Başlangıç tarihi and age
Geliştirme durumuDurduruldu
Programlama diliJava
PlatformAndroid
Erişilebilirlikİngilizce
TürVikipedi anti-vandalizm

WikiPatroller, Vikipedi'deki vandalizm değişikliklerini fark etmek ve geri almak için Jfmantis tarafından yazılmış bir Android uygulaması. Google Play üzerinden ücretsiz indirilebilir.

Lütfen bütün sorularınızı, hata raporlarını ve yeni özellik isteklerinizi mesaj sayfası üzerinden iletiniz.

WikiPatrolleri Google Play üzerinden ücretsiz ulaşılabilir durumda. Çalışması için en azından Android 3.0 sürümüne sahip olunması gerektirmekte ve bütün cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır. Bu uygulama şuan reklamsızdır ve her zaman reklamsız olacaktır.

WikiPatroller kullanımı[kaynağı değiştir]

Uygulamaya giriş yaptığınızda seçtiğiniz Viki projesindeki son yapılan değişiklikler gösterilmeye başlanılacak. Uygulama her değişiklik için madde adı, kullanıcı adı, tarih, eklenen/silinen karakter sayısı ve en önemlisi kullanıcının yapmış olduğu değişiklik renkli arka plan ile gösterilmiştir. Zarar verici değişiklik gördüğünüzde Revert tuşu ile geri alabilir, değişlik özetinde nedeninizi belirtebilirsiniz ya da Revert vandal tuşu ile değişiklik belirtmeksizin geri alabilirsiniz. Next tuşu ile bir sonraki değişikliğe geçebilirsiniz.

Şimdilik seçenekler kısıtlı. Tüm değişiklikler ya da sadece anonim IP'lerin yaptığı değişiklikler incelenebilir.

Sadece İngilizce Vikipedi için tasarlanmış ve test edilmiş olsa da, WikiPatroller MediaWiki sistemini kullanan bütün Viki projelerinde çalışabilir.