İçeriğe atla

Kullanıcı:Harlow0/deneme tahtası

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Harlow Dreemurr-Hikayesi ve Özellikleri

Harlow'un,insanlar ve canavarların savaşından bile öncesine dayanan bir geçmişi vardır. Dr. W. D. Gaster tarafından,öncelikle savaş amacı ile yaratılmıştır. Füzyon bir ruh kullanılmış,ve bir beden verilmiştir.İnsanlar ve canavarlar ile olan savaşın ardından,ölümcül hasar alan Harlow,Gaster tarafından yıllar sürecek olan bir uykuya yatırılır. Felaketin hemen öncesinde,Bir kapsüle konan Harlow,Büyük Patlama'dan sağ kurtulur. Yılların ardından,uyanan Harlow,Olduğu yeri ve zamanı anlamlandıramaz ve yeryüzünde,geçmişini araştırmaya,yeni hayata adapte olmaya başlar.

Bir süre sonra,evrenden evrene geçebilme özelliğini keşfeder,ve gittiği evrenlerden bilgi toplar.Bir gezgin olarak,bir gün yerleşebileceği bir evren bulma veya yaratma umuduyla,seyahat eder. Seyahati sırasında,bir anti-voidde,iki iskeletin savaşına rast gelir.O kadar sıcak bir savaş vardır ki,Harlow araya girmek ister.Araya girip,konuşmaya çalışınca,İskeletlerden birinin saldırısı ona isabet eder..Harlow,bu saldırı yüzünden 348 saat boyunca yerinden kalkamaz,ve iç dünyasında bir savaş vermek zorunda kalır.Sonsuza kadar sürecekmiş gibi gelen bir savaşın sonunda,Ruhu'nu ikiye ayrılmaktan,bir takım ipler sayesinde kurtarır.. Uyandığında ise,bir iskeletin başında dikildiğini görür. Bu iskelet,o savaştaki iskeletlerden birisidir. İsminin ERROR olduğunu öğrenir,ve karşıdaki iskeletin ise INK. Bu ikisinin hikayesini dinler,ve Error,ona çok nadir biri olduğunu söyler, Error'lanmaktan,tek başına kurtulduğunu,ve bu saldırı türünü özümsediğini söyler, Error,Harlow'u en başından beri izlemiştir,ve bu süreçte,Harlow'un,Error için varisi olabileceğini düşünür.Harlow,bir anlaşmanın sonunda,Error'un güçlerinin bir kısmını elinde tutmuştur.

Harlow'un ruhu Füzyon ruhudur. Yarım Kararlılık,Yarım Azim. Harlow,Ruh bilimiyle ilgilenir,ve ele geçirdiği insanların,veya canavarların Ruh'larını çıkarabilir. Bu ruhların özünü ayrıştırarak depolayabilir. Sıvılaştırılmış ruh özlerini içerek belli bir süre boyunca o ruhun özelliklerini kullanabilir. Bu süre,ruhun niteliğine,ve özelliğine göre değişebilir. Olası savaşlarda,bir kapsül içerek avantaj sağlayabilir. Bedeni,bu ani değişikliklere adapte olmuştur.

SEVGİ'sini manipüle edebilir,ve bütün seviyelere erişebilir.Genel olarak bir araştırmacı olduğundan,Işınlanma,mavi ruh gibi çoğu ruh özelliklerini,kapsül içmeden kullanabilir.Çoğu temel,ve bazı gelişmiş ruh özelliklerini kendi ruhuna adapte etmiştir.RESET butonunu kendi yöntemleriyle çok uzun yılların ardından,farklı bir form ile oluşturmuştur. YENİDEN YÜKLE. Bu buton,Harlow'un isteğine göre,bir nesneyi,bir mekanı veya kontrolünde olan birilerini,geçmişteki haline döndürebilir. Bu butonu,Errorlama güçlerini edindikten sonra oluşturmaya başlamıştır,ve halen geliştirme aşamasındadır.

Shadow'u istediği zaman bedeninden ayırabilir,ve birleşebilir. Bedeninden ayırdığı zaman,Shadow,saydam bir bedene geçer ve savaşta Harlow'a yardım edebilir. Bu şekilde Harlow,rakibi şaşırtabilen farklı saldırı kombinasyonları geliştirmiştir. Shadow,aynı zamanda Harlow'un ruhundan,aynı zamanda ise kendi ruhu olan NEFRET ruhundan faydalanır.Yerden dokunaçlar çıkartabilir,Özel bir blaster ateşleyebilir. Belirli bir bedeni yoktur. İstediği şekle bürünebilir.

Ruhu'nu belli süre aralıklarla parçalanmaktan ipleri sayesinde kurtarabilir. Error Sans'ın güçlerinin bir kısmını kullanabilmektedir,fakat bu güçler karşılığında,Error'a belli aralıklarla güçlü bir ruh götürmesi gerekir. Bu durum Harlow'un canını ne kadar sıksa da,bu saldırı türü hoşuna gittiği için,elinde tutmak ister.

İçindeki Nefret

[değiştir | kaynağı değiştir]

Harlow,uyandığı zaman,yan odada,yerde bir ruh bulur. O ruhu eline alır,fakat bilmeden,fark etmeden o ruhu özümser. Bu,onun ruhunun bir kısmında,NEFRET özelliği oluşmasına neden olur. İçindeki Nefret'in bir karakteri vardır,ve adına SHADOW demiştir. Onunla istediği zaman,içinden konuşabilir,ve Shadow,Harlow öldüğü zaman,3. faz olarak ortaya çıkar.

Saldırıları,Can değerleri

[değiştir | kaynağı değiştir]

Harlow,20 Cana sahiptir,50 Savunma,ve 100 Atak. Eğer ölürse,ruhunu tamamen kararlılık ile doldurur ve 2. fazına geçer. Bu fazda canı,100'e ulaşır,ve ıskalama şansı artar. Ayrıca savunması 200 olur,saldırısı ise 300. Bu fazı da yenilirse,SHADOW devreye girer.Nefreti,tüm vücudunu kaplar,ve kontrol tamamen onda olur.Saldırısı 500,savunması 200,sağlığı ise 300 olur. Harlow,bunu daima son şans olarak saklamaktadır. Saldırı türleri,farklı silahlara ayrılmıştır. Kararlılık kısmında,bir kılıç oluşturabilir. Bu kılıç,katanaya benzemektedir,ve yüksek hasarı vardır.Bıçaklar oluşturabilir. Kalkan oluşturabilir. Azim kısmında ise,özelleştirilmiş saldırı topları(patlayabilir),Özelleştirilmiş Blaster,ve kemikler fırlatabilir.