İçeriğe atla

Kullanıcı:BAHADIR OZGEN/madde adı

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Robotik Kodlama Nedir ?[değiştir | kaynağı değiştir]

Robotik Kodlama Kısaca Yazılım ve Elektroniğin bir araya gelmesidir.

Arduino
Robotik Kodlama

Robotik Kodlama yazılımda ve elektronikte fen ve matematik bilimleri kullanıldığından tam anlamıyla bilimdir.

Robotik Kodlama da neler yapılabilir ? Hiç bir sınırı yoktur.Hayal gücünüzü sonuna kadar kullanabileceğiniz, hayal ettiğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Robotik Kodlama ile yapılan konulara örnekler vermek gerekir ise bir termometre, zaman saati, bir drone, yürüyebilen bir robot, çok fonksiyonlu bir araba, elektrik üreten bir devre, çiçek ya da bahçe sulama sistemi, ultraviyole ölçer, ışık şiddeti ölçer, ısı ölçer, çeşitli hesap makineleri ve bunun gibi daha bir çok konu gerçekleştirilebilir ve hepsi robotik kodlamanın konusudur.

Arduino
Robotik ve Kodlama

Robotik Kodlama Sen Harikasın ![değiştir | kaynağı değiştir]

Robotik Kodlama pozitif bir bilimdir.Okulda işlenen dersleri pekiştirir.Matematik ve Fizikte kullanılan Fonksiyonlar, Mantık, Geometri ve daha bir çok konu kullanılır.Robotik biliminin de temelini aslında bu fizik kuralları oluşturmaktadır.

Robotik Kodlama Bilimin Kendisidir ![değiştir | kaynağı değiştir]

Arduino ile kodlama
Robotik Kodlama

Robotik Kodlama çocuklar için evde, kursta, okulda uğraşabilecekleri küçük bir laborotuvar gibi imkan sunmaktadır.Yapılan her uygulama merak uyandırıcı ve heycan vericidir.Çocukların dikkatlerini toplamada analitik düşünme, arıza arama konularında, yap boz gibi bir çok imkanı içinde barındırmaktadır.Çocuklar hem eğlenirler hem öğrenirler.Ve edindikleri özgüven, araştırma isteği ve keyif ile anne ve baba olarak onları çok doğru bir konuya yönlendirmiş olursunuz.Bilgisayar, cep telefonu ve tablet ile bir arada bir çok fazla uyum ve avantaj sunmaktadır.Çok pahalı Robotik kodlama setleri olduğu gibi uygun fiyatlı küçük bir bütçe ile de kullanılabilen bir çok set inernette mevcuttur.

Kodlama eğitim
Arduino ile kodlama

Robotik Kodlama bir düşünce sistemidir.Bu düşünce sistemi kazanıldığında çocuklar özellikle matematik ve fen derslerinde ve hayatta karşılaştıkları zorluklarda karşılaştırma ve mantık yetenekleri sayesinde problem ve sorun çözmede üstün başarılar elde ederler...

Robotic Code

Söylenebilecek o kadar çok avantaj ve fırsat var ki... Robotik Kodlama hakkında tüm proje ve çalışmalarınızda başarılar...

Tech. Elec. Bahadır ÖZGEN

Electronic Robotic Coding Research and Development 1975 - ∞

Learn Forever If you want, let's learn together...