Karşıyaka teknik direktörleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Karşıyaka Spor Kulübü 1912'de kurulmasina rağmen tüm teknik direktörler bilinmemektedir. Zamanla bu liste tamamlanacaktir. Aşağıda, Karşıyaka'nın 1960'tan bugüne Karşıyaka Spor Kulübü teknik direktörlerinin listesi bulunur.

Kulüp, 1960'tan beri birçok teknik direktör değiştirdi ve ağırlıklı olarak yerli teknik direktörlerle çalişmiştir.

Teknik direktörler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bilgiler 12 Mayıs 2011 itibarıyla doğrudur.

İsim Ülke Geldiği tarih Gittiği tarih Maç Galibiyet Beraberlik Mağlubiyet Kazanma oranı%[1] Ödüller Notlar
Süvari, AdnanAdnan Süvari  Türkiye Ağustos 1959 Ekim 1960
?
?
?
?
?
?
Karaduman, RuhiRuhi Karaduman  Türkiye Şubat 1963 Ekim 1964
?
?
?
?
?
?
Eken, BülentBülent Eken  Türkiye Ağustos 1963 Eylül 1966
?
?
?
?
?
?
Mihailovic, ZarkoZarko Mihailovic  Yugoslavya Eylül 1966 Aralık 1966
?
?
?
?
?
?
Tusder, İbrahimİbrahim Tusder  Türkiye Ocak 1966 Haziran 1967
?
?
?
?
?
?
Dökel, ArifArif Dökel  Türkiye Eylül 1970 Haziran 1971
?
?
?
?
?
?
Gök, CevatCevat Gök  Türkiye Ağustos 1971 Ocak 1972
?
?
?
?
?
?
Dökel, ArifArif Dökel  Türkiye Şubat 1972 Mayıs 1972
?
?
?
?
?
?
Güngördü, HalilHalil Güngördü  Türkiye 1982 1982
?
?
?
?
?
?
Tarhan, CandanCandan Tarhan  Türkiye Mayıs 1983 Aralık 1983
?
?
?
?
?
?
Kaptan, TamerTamer Kaptan  Türkiye Ağustos 1987 Ekim 1988
?
?
?
?
?
?
Kayıhan, ÜmitÜmit Kayıhan  Türkiye Ekim 1988 Aralık 1988
?
?
?
?
?
?
Stanković, BrankoBranko Stanković  Yugoslavya Ocak 1989 Temmuz 1989
?
?
?
?
?
?
Güzelırmak, NevzatNevzat Güzelırmak  Türkiye Eylül 1989 Mart 1990
?
?
?
?
?
?
Hamamcı, HüseyinHüseyin Hamamcı  Türkiye Nisan 1990 Nisan 1990
?
?
?
?
?
?
Aytaç, KadriKadri Aytaç  Türkiye Nisan 1990 Mayıs 1990
?
?
?
?
?
?
Arıca, ErdoğanErdoğan Arıca  Türkiye Ağustos 1990 Kasım 1990
?
?
?
?
?
?
Vural, YılmazYılmaz Vural  Türkiye Kasım 1990 Mayıs 1991
?
?
?
?
?
?
Yüksel, HasanHasan Yüksel  Türkiye Temmuz 1991 Mayıs 1992
?
?
?
?
?
?
Arıca, ErdoğanErdoğan Arıca  Türkiye Ağustos 1992 Mayıs 1993
?
?
?
?
?
?
Kayıhan, ÜmitÜmit Kayıhan  Türkiye Ağustos 1993 Nisan 1994
?
?
?
?
?
?
Velioğlu, ErkanErkan Velioğlu  Türkiye Nisan 1994 Nisan 1994
?
?
?
?
?
?
Arıca, ErdoğanErdoğan Arıca  Türkiye Mayıs 1994 Mayıs 1994
?
?
?
?
?
?
Hamamcı, HüseyinHüseyin Hamamcı  Türkiye Temmuz 1994 Mayıs 1995
?
?
?
?
?
?
Harris, Allan JohnAllan John Harris  İngiltere Ağustos 1995 Ocak 1996
?
?
?
?
?
?
Soyuer, ZeynelZeynel Soyuer  Türkiye Ocak 1996 Mayıs 1996
?
?
?
?
?
?
Biyediç, NejatNejat Biyediç  Türkiye Ağustos 1996 Mayıs 1997
?
?
?
?
?
?
Tuğal, ErdemErdem Tuğal  Türkiye Temmuz 1997 Eylül 1997
?
?
?
?
?
?
Turmuş, ÜmitÜmit Turmuş  Türkiye Eylül 1997[2] Mart 1998[3]
?
?
?
?
?
?
Bilgetay, ZaferZafer Bilgetay  Türkiye Mart 1998[3] Eylül 1998[4]
?
?
?
?
?
?
Hamamcı, HüseyinHüseyin Hamamcı  Türkiye Eylül 1998[4] Mayıs 1999
?
?
?
?
?
?
Kılıç, MustafaMustafa Kılıç  Türkiye Şubat 2002 Mayıs 2003
?
?
?
?
?
?
Dilmen, RıdvanRıdvan Dilmen  Türkiye Ekim 2003 Bilinmiyor
?
?
?
?
?
?
Hamamcı, HüseyinHüseyin Hamamcı  Türkiye Ağustos 2004 Şubat 2005
?
?
?
?
?
?
Uçar, FeyyazFeyyaz Uçar  Türkiye Şubat 2005 Nisan 2005
?
?
?
?
?
?
Kayahan, AhmetAhmet Kayahan  Türkiye Nisan 2005 Haziran 2005
?
?
?
?
?
?
Sağlam, NurullahNurullah Sağlam  Türkiye Ağustos 2005 Eylül 2005 &0000000000000006.0000006 &0000000000000002.0000002 &0000000000000002.0000002 &0000000000000002.0000002 &0000000000000033.33000033,33
?
?
Kapsal, RehaReha Kapsal  Türkiye Eylül 2005[5] Ekim 2005 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00
?
?
Gümüşdağ, HayrettinHayrettin Gümüşdağ  Türkiye Ekim 2005 Ocak 2006 &0000000000000012.00000012 &0000000000000002.0000002 &0000000000000004.0000004 &0000000000000006.0000006 &0000000000000016.67000016,67
?
?
Uçar, FeyyazFeyyaz Uçar  Türkiye Ağustos 2006 Kasım 2006 &0000000000000015.00000015 &0000000000000005.0000005 &0000000000000003.0000003 &0000000000000007.0000007 &0000000000000033.33000033,33
?
?
Uçar, TurgutTurgut Uçar  Türkiye Kasım 2006 Mayıs 2007 &0000000000000025.00000025 &0000000000000007.0000007 &0000000000000008.0000008 &0000000000000010.00000010 &0000000000000028.00000028,00
?
?
İpekoğlu, EnginEngin İpekoğlu  Türkiye Temmuz 2007 Nisan 2008 &0000000000000029.00000029 &0000000000000010.00000010 &0000000000000012.00000012 &0000000000000007.0000007 &0000000000000034.48000034,48
?
?
Kapsal, RehaReha Kapsal  Türkiye Nisan 2008[5] Kasım 2009 &0000000000000061.00000061 &0000000000000021.00000021 &0000000000000019.00000019 &0000000000000020.00000020 &0000000000000034.43000034,43
?
?
Turmuş, ÜmitÜmit Turmuş  Türkiye Kasım 2009 Mart 2010 &0000000000000010.00000010 &0000000000000006.0000006 &0000000000000001.0000001 &0000000000000003.0000003 &0000000000000060.00000060,00
?
?
Arıca, ErdoğanErdoğan Arıca  Türkiye Mart 2010 Eylül 2010 &0000000000000012.00000012 &0000000000000004.0000004 &0000000000000004.0000004 &0000000000000004.0000004 &0000000000000033.33000033,33
?
?
Kılıç, MustafaMustafa Kılıç  Türkiye Eylül 2010 Aralık 2010 &0000000000000014.00000014 &0000000000000004.0000004 &0000000000000007.0000007 &0000000000000003.0000003 &0000000000000028.57000028,57
?
?
Uçar, TurgutTurgut Uçar  Türkiye Ocak 2011 21 Şubat 2011 &0000000000000005.0000005 &0000000000000002.0000002 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000003.0000003 &0000000000000040.00000040,00
?
?
Kapsal, RehaReha Kapsal  Türkiye 22 Şubat 2011 23 Ekim 2011 &0000000000000021.00000021 &0000000000000005.0000005 &0000000000000005.0000005 &0000000000000011.00000011 &0000000000000023.81000023,81
?
?
Uğur, MustafaMustafa Uğur  Türkiye 24 Ekim 2011 13 Mayıs 2012 &0000000000000026.00000026 &0000000000000009.0000009 &0000000000000007.0000007 &0000000000000010.00000010 &0000000000000034.62000034,62
?
?
İldiz, YücelYücel İldiz  Türkiye 9 Haziran 2012 15 Ekim 2012 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 !
?
?
Arslan, CihatCihat Arslan  Türkiye 17 Ekim 2012 1 Haziran 2013 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 !
?
?
Karafırtınalar, SaitSait Karafırtınalar  Türkiye 2 Temmuz 2013

Aralık 2013

&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 !
?
?
Dumlupınar, CüneytCüneyt Dumlupınar  Türkiye

17 Haziran 2015

&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 !
?
?
Tolungüç, SonerSoner Tolungüç  Türkiye

17 Mart 2016

Günümüz &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 !
?
?

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Kazanma oranı% ondalık iki sayıya kadar yuvarlanmıştır.
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 16 Ekim 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Mayıs 2011. 
  3. ^ a b "Arşivlenmiş kopya". 23 Ocak 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Mayıs 2011. 
  4. ^ a b "Arşivlenmiş kopya". 20 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Mayıs 2011. 
  5. ^ a b "Arşivlenmiş kopya". 12 Mart 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Mayıs 2011. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]