Karşıyaka teknik direktörleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Karşıyaka Spor Kulübü 1912'de kurulmasina rağmen tüm teknik direktörler bilinmemektedir. Zamanla bu liste tamamlanacaktir. Aşağıda, Karşıyaka'nın 1960'tan bugüne Karşıyaka Spor Kulübü teknik direktörlerinin listesi bulunur.

Kulüp, 1960'tan beri birçok teknik direktör değiştirdi ve ağırlıklı olarak yerli teknik direktörlerle çalişmiştir.

Teknik direktörler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bilgiler 12 Mayıs 2011 itibarıyla doğrudur.

İsim Ülke Geldiği tarih Gittiği tarih Maç Galibiyet Beraberlik Mağlubiyet Kazanma oranı%[1] Ödüller Notlar
Süvari, AdnanAdnan Süvari  Türkiye 01959-8 Ağustos 1959 01960-10 Ekim 1960
?
?
?
?
?
?
Karaduman, RuhiRuhi Karaduman  Türkiye 01963-2 Şubat 1963 01964-10 Ekim 1964
?
?
?
?
?
?
Eken, BülentBülent Eken  Türkiye 01963-8 Ağustos 1963 01966-9 Eylül 1966
?
?
?
?
?
?
Mihailovic, ZarkoZarko Mihailovic  Yugoslavya 01966-9 Eylül 1966 01966-12 Aralık 1966
?
?
?
?
?
?
Tusder, İbrahimİbrahim Tusder  Türkiye 01966-1 Ocak 1966 01967-6 Haziran 1967
?
?
?
?
?
?
Dökel, ArifArif Dökel  Türkiye 01970-9 Eylül 1970 01971-6 Haziran 1971
?
?
?
?
?
?
Gök, CevatCevat Gök  Türkiye 01971-8 Ağustos 1971 01972-1 Ocak 1972
?
?
?
?
?
?
Dökel, ArifArif Dökel  Türkiye 01972-2 Şubat 1972 01972-5 Mayıs 1972
?
?
?
?
?
?
Güngördü, HalilHalil Güngördü  Türkiye 01982-İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?" 1982 01982-İfade hatası: Tanınmayan noktalama karakteri "?" 1982
?
?
?
?
?
?
Tarhan, CandanCandan Tarhan  Türkiye 01983-5 Mayıs 1983 01983-12 Aralık 1983
?
?
?
?
?
?
Kaptan, TamerTamer Kaptan  Türkiye 01987-8 Ağustos 1987 01988-10 Ekim 1988
?
?
?
?
?
?
Kayıhan, ÜmitÜmit Kayıhan  Türkiye 01988-10 Ekim 1988 01988-12 Aralık 1988
?
?
?
?
?
?
Stanković, BrankoBranko Stanković  Yugoslavya 01989-1 Ocak 1989 01989-7 Temmuz 1989
?
?
?
?
?
?
Güzelırmak, NevzatNevzat Güzelırmak  Türkiye 01989-9 Eylül 1989 01990-3 Mart 1990
?
?
?
?
?
?
Hamamcı, HüseyinHüseyin Hamamcı  Türkiye 01990-4 Nisan 1990 01990-4 Nisan 1990
?
?
?
?
?
?
Aytaç, KadriKadri Aytaç  Türkiye 01990-4 Nisan 1990 01990-5 Mayıs 1990
?
?
?
?
?
?
Arıca, ErdoğanErdoğan Arıca  Türkiye 01990-8 Ağustos 1990 01990-11 Kasım 1990
?
?
?
?
?
?
Vural, YılmazYılmaz Vural  Türkiye 01990-11 Kasım 1990 01991-5 Mayıs 1991
?
?
?
?
?
?
Yüksel, HasanHasan Yüksel  Türkiye 01991-7 Temmuz 1991 01992-5 Mayıs 1992
?
?
?
?
?
?
Arıca, ErdoğanErdoğan Arıca  Türkiye 01992-8 Ağustos 1992 01993-5 Mayıs 1993
?
?
?
?
?
?
Kayıhan, ÜmitÜmit Kayıhan  Türkiye 01993-8 Ağustos 1993 01994-4 Nisan 1994
?
?
?
?
?
?
Velioğlu, ErkanErkan Velioğlu  Türkiye 01994-4 Nisan 1994 01994-4 Nisan 1994
?
?
?
?
?
?
Arıca, ErdoğanErdoğan Arıca  Türkiye 01994-5 Mayıs 1994 01994-5 Mayıs 1994
?
?
?
?
?
?
Hamamcı, HüseyinHüseyin Hamamcı  Türkiye 01994-7 Temmuz 1994 01995-5 Mayıs 1995
?
?
?
?
?
?
Harris, Allan JohnAllan John Harris  İngiltere 01995-8 Ağustos 1995 01996-1 Ocak 1996
?
?
?
?
?
?
Soyuer, ZeynelZeynel Soyuer  Türkiye 01996-1 Ocak 1996 01996-5 Mayıs 1996
?
?
?
?
?
?
Biyediç, NejatNejat Biyediç  Türkiye 01996-8 Ağustos 1996 01997-5 Mayıs 1997
?
?
?
?
?
?
Tuğal, ErdemErdem Tuğal  Türkiye 01997-7 Temmuz 1997 01997-9 Eylül 1997
?
?
?
?
?
?
Turmuş, ÜmitÜmit Turmuş  Türkiye 01997-9 Eylül 1997[2] 01998-3 Mart 1998[3]
?
?
?
?
?
?
Bilgetay, ZaferZafer Bilgetay  Türkiye 01998-3 Mart 1998[3] 01998-9 Eylül 1998[4]
?
?
?
?
?
?
Hamamcı, HüseyinHüseyin Hamamcı  Türkiye 01998-9 Eylül 1998[4] 01999-5 Mayıs 1999
?
?
?
?
?
?
Kılıç, MustafaMustafa Kılıç  Türkiye 02002-2 Şubat 2002 02003-5 Mayıs 2003
?
?
?
?
?
?
Dilmen, RıdvanRıdvan Dilmen  Türkiye 02003-10 Ekim 2003 Bilinmiyor
?
?
?
?
?
?
Hamamcı, HüseyinHüseyin Hamamcı  Türkiye 02004-8 Ağustos 2004 02005-2 Şubat 2005
?
?
?
?
?
?
Uçar, FeyyazFeyyaz Uçar  Türkiye 02005-2 Şubat 2005 02005-4 Nisan 2005
?
?
?
?
?
?
Kayahan, AhmetAhmet Kayahan  Türkiye 02005-4 Nisan 2005 02005-6 Haziran 2005
?
?
?
?
?
?
Sağlam, NurullahNurullah Sağlam  Türkiye 02005-8 Ağustos 2005 02005-9 Eylül 2005 &0000000000000006.0000006 &0000000000000002.0000002 &0000000000000002.0000002 &0000000000000002.0000002 &0000000000000033.33000033,33
?
?
Kapsal, RehaReha Kapsal  Türkiye 02005-9 Eylül 2005[5] 02005-10 Ekim 2005 &0000000000000001.0000001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000,00
?
?
Gümüşdağ, HayrettinHayrettin Gümüşdağ  Türkiye 02005-10 Ekim 2005 02006-1 Ocak 2006 &0000000000000012.00000012 &0000000000000002.0000002 &0000000000000004.0000004 &0000000000000006.0000006 &0000000000000016.67000016,67
?
?
Uçar, FeyyazFeyyaz Uçar  Türkiye 02006-8 Ağustos 2006 02006-11 Kasım 2006 &0000000000000015.00000015 &0000000000000005.0000005 &0000000000000003.0000003 &0000000000000007.0000007 &0000000000000033.33000033,33
?
?
Uçar, TurgutTurgut Uçar  Türkiye 02006-11 Kasım 2006 02007-5 Mayıs 2007 &0000000000000025.00000025 &0000000000000007.0000007 &0000000000000008.0000008 &0000000000000010.00000010 &0000000000000028.00000028,00
?
?
İpekoğlu, EnginEngin İpekoğlu  Türkiye 02007-7 Temmuz 2007 02008-4 Nisan 2008 &0000000000000029.00000029 &0000000000000010.00000010 &0000000000000012.00000012 &0000000000000007.0000007 &0000000000000034.48000034,48
?
?
Kapsal, RehaReha Kapsal  Türkiye 02008-4 Nisan 2008[5] 02009-11 Kasım 2009 &0000000000000061.00000061 &0000000000000021.00000021 &0000000000000019.00000019 &0000000000000020.00000020 &0000000000000034.43000034,43
?
?
Turmuş, ÜmitÜmit Turmuş  Türkiye 02009-11 Kasım 2009 02010-3 Mart 2010 &0000000000000010.00000010 &0000000000000006.0000006 &0000000000000001.0000001 &0000000000000003.0000003 &0000000000000060.00000060,00
?
?
Arıca, ErdoğanErdoğan Arıca  Türkiye 02010-3 Mart 2010 02010-9 Eylül 2010 &0000000000000012.00000012 &0000000000000004.0000004 &0000000000000004.0000004 &0000000000000004.0000004 &0000000000000033.33000033,33
?
?
Kılıç, MustafaMustafa Kılıç  Türkiye 02010-9 Eylül 2010 02010-12 Aralık 2010 &0000000000000014.00000014 &0000000000000004.0000004 &0000000000000007.0000007 &0000000000000003.0000003 &0000000000000028.57000028,57
?
?
Uçar, TurgutTurgut Uçar  Türkiye 02011-1 Ocak 2011 02011-2-21 21 Şubat 2011 &0000000000000005.0000005 &0000000000000002.0000002 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &0000000000000003.0000003 &0000000000000040.00000040,00
?
?
Kapsal, RehaReha Kapsal  Türkiye 02011-2-22 22 Şubat 2011 02011-10-23 23 Ekim 2011 &0000000000000021.00000021 &0000000000000005.0000005 &0000000000000005.0000005 &0000000000000011.00000011 &0000000000000023.81000023,81
?
?
Uğur, MustafaMustafa Uğur  Türkiye 02011-10-24 24 Ekim 2011 02012-5-13 13 Mayıs 2012 &0000000000000026.00000026 &0000000000000009.0000009 &0000000000000007.0000007 &0000000000000010.00000010 &0000000000000034.62000034,62
?
?
İldiz, YücelYücel İldiz  Türkiye 02012-6-09 09 Haziran 2012 02012-10-15 15 Ekim 2012 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 !
?
?
Arslan, CihatCihat Arslan  Türkiye 02012-10-17 17 Ekim 2012 02013-6-01 01 Haziran 2013 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 !
?
?
Karafırtınalar, SaitSait Karafırtınalar  Türkiye 02013-7-02 02 Temmuz 2013

02013-12-2013 2013 Aralık 2013

&-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 !
?
?
Dumlupınar, CüneytCüneyt Dumlupınar  Türkiye

02015-6-17 17 Haziran 2015

Günümüz &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 !
?
?

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]