Jaelan Phillips

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Jaelan Phillips
Kişisel bilgileri
Doğumu28 Mayıs 1999 (24 yaşında)
Redlands, Kaliforniya
Boy1,96 m (6 ft 5 in)

Jaelan Everett Phillips (28 Mayıs 1999), Ulusal Futbol Ligi'nin Miami Dolphins takımının dış savunma oyuncusu.

Phillips, birkaç beyin sarsıntısı ve diğer yaralanmalar nedeniyle 2018'den sonra tıbbi olarak emekli olmadan önce iki sezon boyunca UCLA'da kolej futbolu oynadı. Daha sonra, 2019'da Miami Üniversitesi'ndeki Frost Müzik Okulu'na transfer olmadan önce Los Angeles City College'da müzik prodüksiyonu okudu ve burada futbola geri döndü ve Miami Hurricanes için oynadı . Phillips, 2021 NFL Draftının ilk turunda Dolphins tarafından seçildi.

Üniversite kariyeri[değiştir | kaynağı değiştir]

2017'de gerçek bir birinci sınıf öğrencisi olan Phillips, yedi maçta oynadı ve 21 top çalma (yedi mağlubiyet), 2 pas defleksiyonu ve 3,5 çuval kaydetti.  2018'de ikinci sınıf öğrencisi olarak, sezonu beyin sarsıntısı sona ermeden önce dört maç oynadı. Phillips, motosiklet sürerken araba çarpması da dahil olmak üzere diğer birkaç yaralanmadan sonra, Aralık 2018'de tıbbi olarak futboldan emekli oldu ve müzik prodüksiyonu okumak için Los Angeles Şehir Koleji'ne kaydoldu

2019'da Phillips, Kasırgalar için de futbol oynamak amacıyla Miami Üniversitesi'ndeki Frost Müzik Okulu'na transfer oldu .  NCAA transfer kuralları nedeniyle 2019 sezonunun dışında kaldı ancak 2020'de başladı ve 45 top çalma, sekiz çuval ve bir müdahale ile bitirdi. İkinci takım All-American ve All-ACC seçildi ve Chuck Bednarik Ödülü için finalist olarak kabul edildi . Kalan kolej uygunluğundan vazgeçmeyi ve 2021 NFL Taslağı'na girmeyi seçti .