Interactions (The Spectacular Spider-Man)

Vikipedi, özgür ansiklopedi

"Etkileşimler" Stan Lee ve Steve Ditko tarafından yaratılan çizgi roman karakteri Spider-Man'a dayanan animasyon televizyon dizisi The Spectacular Spider-Man'ın ikinci bölümüdür. Bölüm, bir korkunç laboratuvarı kazası sonucu vücudu bozulan süperkötü Electro ile yüzleşmesini gösteriyor.

Troy Adomitis tarafından yönetilen “Etkileşimler”, Electro'yu içeren mevcut tüm çizgi romanları araştıran Kevin Hopps tarafından yazıldı. Karakterin bölümdeki görünümü geleneksel çizgi roman tarzına dayanıyor, ancak tasarımcı Victor Cook yeşil rengi vurguladı ve karakterin geleneksel yıldız şekilli maskesini çıkardı. Seslendirme sanatçısı Crispin Freeman, karakterin azalan akıl sağlığını vokal tarzında yansıtmaya çalıştı.

"Etkileşimler" ilk bölümün ardından 8 Mart 2008'de The CW ağının Kids WB bloğunda yayınlandı . 1.4 / 4 Nielsen derecesi, " Fittest'in Hayatta Kalması " pilot sınıfından daha yüksekti. Bölüm karışık eleştiriler aldı; IGN, " [w] pilot kadar güçlü değil, bölümün bazı önemli anları olduğunu" söyledi.[1]

Konu özeti[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Dr. Connors'un laboratuvarında, Connors stajyerleri Peter ve Gwen'e yeni bir potansiyel temiz enerji kaynağı gösteriyor: genetik olarak değiştirilmiş yılan balığı. Gwen ve Peter ayrıldıktan sonra, elektrikçi Max Dillon, laboratuvarın elektrik filtrelerini yükseltmeye çalışır, ancak elektrik kesilir ve hastaneye gönderilir. Orada güçlü elektrik alanları yayar ve karantinaya alınır . Max, bir doktor stabil olmasına rağmen, bu yayılan biyoelektrikliği içermek için özel bir takım elbise giymesi gerektiğini açıkladığında daha da kızar.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Interactions Review". IGN. 16 Nisan 2008. 28 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2009.