Hanedan (dizi, 2017, 3. sezon)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Hanedan
3. sezon
Başrol
ÜlkeBirleşik Devletler
Bölüm sayısı22
Yayın
KanalThe CW
Orijinal yayın tarihi11 Ekim 2019 (2019-10-11)-8 Mayıs 2020 (2020-05-08)
Sezon kronolojisi
← Önceki
2. sezon
Sonraki →
4. sezon
Hanedan bölümleri

1980'lerde yayınlanmış aynı isimli yapımın uyarlaması olan bir Amerikalı televizyon dizisi olan Hanedan'ın üçüncü sezonu. Birleşik Devletler'de The CW'da 11 Ekim 2019 ile 8 Mayıs 2020 tarihleri arasında yayınlandı. Sezon, CBS Television Studios tarafından üretildi ve yönetici yapımcılar Josh Schwartz ile Stephanie Savage'ın yanında hem dizi sorumlusu hem de yönetici yapımcı olarak Josh Reims yer aldı. Hanedan üçüncü sezon onayını 31 Ocak 2019'da aldı. Dördüncü sezon onayını ise 7 Ocak 2020'de aldı. Üçüncü sezonun yapımı Mart 2020'de COVID-19 pandemisinin sonucu olarak, yarıda kesildi ve 22 bölüm yerine 20 bölüm üretilmek zorunda kalındı.

Üçüncü sezonda, dizinin ana karakteri olan Fallon Carrington rolünde Elizabeth Gillies, babası Blake Carrington rolünde Grant Show, Blake'in yeni eşi Cristal rolünde Daniella Alonso, Blake'in en büyük oğlu Adam Carrington rolünde Sam Underwood, eski şoförü Michael Culhane rolünde Robert Christopher Riley yer almaktadır. Ayrıca teknoloji milyoneri Jeff Colby rolünde Sam Adegoke, Fallon'ın üvey kardeşi Steven'ın eski eşi Sam Jones rolünde Rafael de la Fuente, Fallon'ın nişanlısı Liam Ridley rolünde Adam Huber, Carrington'ların sağ kolu Joseph Anders rolünde Alan Dale, Anders'ın kızı Kirby rolünde Maddison Brown ve Blake'in üvey kardeşi ve Jeff'in annesi Dominique Deveraux rolünde Michael Michele yer aldı. Üçüncü sezonda ana kadroya dahil edilen kişiler arasında Blake'in eski eşi ve Adam, Steven ve Fallon'ın annesi Alexis Carrington rolünde Elaine Hendrix yer almaktadır. Sezonda yer alan yinelenen karakterler arasında ise Jeff'in kız kardeşi ve Dominique'in kızı Monica Colby (Wakeema Hollis); Liam'ın annesi Laura Van Kirk (Sharon Lawrence); Dominique'in üvey kızı Vanessa Deveraux (Jade Payton) ve Sam'in yeni hoşlandığı kişi Fletcher Myers (Daniel Di Tomasso) bulunmaktadır.

Oyuncu kadrosu ve karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Üçüncü sezonda Cristal'ı Daniella Alonso canlandırdı.
Elaine Hendrix, Alexis Carrington rolünde bu sezonda yer aldı.

Ana kadro[değiştir | kaynağı değiştir]

Yinelenen[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Monica Colby rolünde Wakeema Hollis, Jeff'in kız kardeşi ve Blake'in yeğeni
  • Laura Van Kirk rolünde Sharon Lawrence, Liam'ın annesi
  • Evan Tate rolünde Ken Kirby,[3] Fallon'ın çocukluk arkadaşı Trixie'nin abisi
  • Nadia rolünde Kelli Barrett, Adam'ın fiziksel terapisti
  • Vanessa Deveraux rolünde Jade Payton, Dominique'in üvey kızı ve Jeff ile Monica'nın üvey kardeşi, aynı zamanda şarkıcı
  • Fletcher Myers rolünde Daniel Di Tomasso, Sam'e La Mirage'da yardımcı olan bri halkla ilişkiler danışmanı
  • Heidi rolünde Emily Rudd, Liam'ın eski kız arkadaşı ve kardeşi Connor'ın annesi
  • Connor rolünde John Jackson Hunter, Liam'ın başta oğlu sandığı aslında küçük kardeşi

Konuk[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Ashley Cunningham rolünde Taylor Black, Liam'ın eski sevgilisi
  • Trixie Tate rolünde Jessi Goei, Carrington Malikanesinde öldürülen Fallon'ın çocukluk arkadaşı
  • Mitchell rolünde Rob Nagle, Blake'in avukatı
  • Melissa Daniels rolünde Kelly Rutherford, Steven'ın eski aşığı
  • Tony rolünde Chase Anderson, Carrington bahçıvanı
  • Bayan Gunnerson rolünde Natalie Karp, Carrington aşçısı
  • Victor rolünde Christian Ochoa, yeni bir Atlantix oyuncusu
  • Ashanti kendisi rolünde
  • Joel Turner rolünde Pierson Fodé, Kirby ile yakınlaşan bir motivasyon konuşmacısı
  • Landon rolünde Chukwudi Iwuji, bir yönetmen ve Liam'ın eski arkadaşı
  • Bölge Savcısı Erica Brown rolünde Erin Cummings, Blake'in cinayet mahkemesinin savcısı
  • Allison rolünde Nicole Zyana, Fallon'ın asistanı
  • Jacks Davis rolünde Keller Wortham, Fallon'ın gayrimenkul danışmanı
  • Stacey rolünde Lilli Cooper, Dominique ile tanışan bir reality tv yönetmeni
  • Roberto "Beto" Flores rolünde Geovanni Gopradi, Cristal'ın erkek kardeşi
  • Peder Caleb Collins rolünde Wil Traval, yeni hastane rahibi
  • Ramy Crockett rolünde Mustafa Elzein, Sam'in birinci sezonda suçlu arkadaşı
  • Sydney Newlove rolünde Alice Hunter, bir moda podcast yayıncısı
  • Mia rolünde Shannon Thornton, Jeff'in üniversiteden bir arkadaşı
  • Donna rolünde Laura Osnes, Kelly ve Donna ikilisindeki şarkıcı
  • Kelly rolünde Najah Bradley, Kelly ve Donna ikilisindeki şarkıcı
  • Dr. Bailey rolünde Aerica D'Amaro, Adam'ın hastanedeki denetçisi
  • Danny Trejo kendisi rolünde
  • Ryan rolünde Lachlan Buchanan, Sam'in evlendiği, "Scorpio" sahne adını kullanan bir striptizci
Oyuncu kadrosu notları
  1. ^ "Sansasyonel Blake Carrington Davası" bölümünden itibaren ana kadroda yer aldı.

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiB.D. seyircisi
(milyon)
451"Suçluluk Duygusu"
(Guilt Trip to Alaska)
Michael A. AllowitzJosh Reims11 Ekim 2019 (2019-10-11)0.45[4]
Carringtonlar gölden çıkan cesetlerle ilgilenirler. Liam komaya girer, diğer yandan da Fallon, Trixie'yi gittiği her yerde görmeye başlar. Adam, hastanede Liam'ı öldürmeye çalışır, ama Fallon onu durdurur. Ashley geri döner ve Liam uyandığında Fallon'ı hatırlamamaktadır. Dominique basında endişeli anne rolünü oynar, aslında Jeff'i şehirden yolladığı için Blake'ten parasını alır. Sam otelini yenilemeye başlar ve Blake, Kirby'i Malikaneden kovar. Adam, morga sızar ve Mack'in cesedine yakılmaya gidecektir etiketi takar, ama Blake yine de tutuklanır. Fallon, polise Trixie'nin düşüşünün bir kaza olduğunu itiraf eder ve Mack'in cesetten tek başına kurtulduğu hakkında yalan söyler.
462"Dikkatli Olmak Savaş Kazandırmaz"
(Caution Never Won a War)
Melanie MayronDavid M. Israel18 Ekim 2019 (2019-10-18)0.41[5]
Blake nezarete atılır, polis Mack'in cesedinin torbasında Blake'in DNA'sını bulur. Fallon her şeyi deneyerek Liam'ın kendisini hatırlamasını sağlamaya çalışır, ama annesi Laura da diğer yandan Fallon'ın çabalarını boşa çıkartmaya uğraşır. Sam ve Anders otelin içinde tarihi bir bölüm keşfeder. Sam bu bulguyu duyurmak için bir medya günü düzenler, ama otelin ünlü tasarımcısının homofobik biri olduğunu öğrenir. Adam, Cristal'ın üstesinden gelerek Blake'in şarap imalathanesinin geçici CEO'su olur. Hapisteyken, Michael, Blake'i suç işlemeye kışkırtmak için uğraşır. Blake'in, Michael'ın cesedini göle atmakla tehdit etme konuşması duyulunca, Michael özgür bırakılır ve Blake'in kefaletle çıkması reddedilir. Fallon kamu hizmeti cezasına vurulur. Michael, Kirby'nin kendi evinde kalmasına izin verir, ama dışarı çıkmasından sonra ilişkilleri sıkıntıya girer. Cristal, Blake ile hapiste evlenir ve hem Dominique'i hem de Adam'ı arkaplana atar. Laura, Fallon'ı Liam'dan uzak tutabilmek için koruma kararı alır.
473"Beyhude Çabalar"
(Wild Ghost Chase)
Jeff ByrdChristopher Fife25 Ekim 2019 (2019-10-25)0.42[6]
Sam, Atlanta Tarihi Derneğinin Başkanı olduğunu öğrendiği Melissa ile yüzleşir ve otel için düzenlediği basın gününü iptal edemeyeceği cevabını alır. Dominique Jeff'in parasını yönetmek için bir oyun oynar. Fallon, Trixie'nin abisi Evan ile tekrar bağlanır. Monica ise Jeff'in kol düğmesinin polisin elinde olmadığını ve Dominique'in araştırmasını geciktirmek için kendisine ilaç verdiğini öğrenir. Fallon, Atlantix'teki payını Michael'a vererek onu en büyük hissedar yapar. Cristal, Blake'e başka bir tutsağın kendisine saldırmasını planlamasına yardım eder ve böylelikle Blake dışarı çıkar. Fallon, kamu hizmeti görevini mahvettiği için Adam'a saldırır ve Blake nihayet Fallon'a Adam'ın yoldan çıktığını itiraf eder. Fallon, daha sonra bahçesini yok edenin Evan olduğunu öğrenir ama ikili barışır. Jeff geri döner ve Monica ile birlikte Dominique'in yaptıklarından dolayı onunla bağlarını keserler.
484"Çaresizlik"
(Something Desperate)
Kenny LeonJenna Richman1 Kasım 2019 (2019-11-01)0.35[7]
Fallon, ilişkilerini hatırlatması niyetiyle Liam'ın orijinal kitap taslağını ona vermek için Laura'nın evine gizlice girer. Ama Laura onu yakalar ve Liam ile Ashley'nin o gün evleneceklerini öğrenir. Carringtonlar, Blake'in şarap evini kutlamak için şarap tadım günü düzenler ve Adam her ne kadar Cristal'ın çabalarını sabote etmeye çalışsa da, o üstesinden gelir ve Blake'in desteğini yeniden kazanır. Yatak odasında bulunan bir gaz kaçağından dolayı Fallon, içerisinde kendisinin ve diğer aile üyelerinin de bulunduğu birkaç müzikal parça hayal eder. Fallon'ın teşvik etmesiyle Sam içeri girer ve Liam'a kitap taslağını verir. Liam okur ve Ashley ile evlenmez, ama Fallon'a hala onu hatırlamadığını ve tek başına olmak istediğini söyler. Jeff, tekrar aralarının düzelmesini istiyorsa Dominique'ten, Adam'ın şarap tadım etkinliğini bozmasını ister. Kaçak gazı kapatmaya çalışırken Adam bir patlamaya maruz kalır ve kalıcı bir körlük yaşıyor olabilir. Dominique'in görevi bu etkinliği mahvetmek olduğu için, Jeff ve Monica'ya patlamaya kendisinin sebep olduğunu söyler.
495"Anne? La Mirage'dayım"
(Mother? I'm at La Mirage)
Brandi BradburnLiz Sczudlo8 Kasım 2019 (2019-11-08)0.35[8]
Kirby, Fallon'ın Femperial'i satın alma teklifini reddedince Fallon, Kirby'nin yeni bir CEO tutmasını sabote eder. Dominique, üvey kızı Vanessa'nın Sam'in oteli La Mirage'da barmen olarak iş bulduğunu keşfeder. Vanessa, Dominique'in yardımıyla büyük açılış partisinde Ashanti'yi uyuşturur ve onun yerine şarkı söyler. Kör olarak eve dönen Adam, fizyoterapisti Nadia'nın yardımını reddeder, ancak Blake ve Cristal'ın onu özel bir tesise göndermeyi düşündüklerini öğrenince pes eder. Michael, Kirby'nin yeni oyuncu Victor ile yattığını öğrenince sinirlenir. Blake'in cinayet davasına sert bir yargıç atanır, bu yüzden Cristal davadan çekilmesi için ona şantaj yapar. Jeff, Dominique'e tıbbi durumunu anlatır. Adam ve Nadia, Cristal'dan karşılıklı olarak hoşlanmadıklarını öğrenirler. Victor saldırıya uğrar ve Michael araya girer. Fallon, Evan ile birlikteyken Liam'ı unutmaya başlarken, Liam birlikte olan geçmişlerini hatırlamaya başlar.
506"Yorgun Hafıza"
(A Used Up Memory)
Matt Earl BeesleyKevin A. Garnett15 Kasım 2019 (2019-11-15)0.38[9]
Dominique, Fallon ve Monica'ya Vanessa'yı müzik şirketlerine imzalamalarını teklif eder. Liam, daha fazla anıyı hatırlamayı umarak Fallon'ı yemeğe davet eder. Vanessa, Michael ile romantik bir ilişkiye girer ve bu, Dominique'in onun için olan planlarına engeldir. Nadia, Adam'a; Evan'ın Fallon ile Liam'ı birlikte görmesi için ayarlama yapmasına yardım eder. Sahiplenici Evan, Liam'ı Fallon'dan uzak durması konusunda uyarır. Blake, jürisini yöneten icra memuruyla görüşmek üzere Malikaneden ayrılabilmesi için ayak bilekliğini Cristal'a takar ve jürinin La Mirage'da tecrit edilmesini ister. Jeff neredeyse onu yakalar, ancak Blake'in icra memuruyla olan anlaşmasını ortadan kaldırmayı başarır. Dominique, Michael'ı Vanessa'dan uzak durması için tehdit eder. Nadia, Blake'in son vasiyetnamesine göz atar ve Adam'a Cristal'ı tek varis yaptığını söyler. Liam'ın hafızası geri gelir ve Fallon ile tekrar bir araya gelir.
517"Düşünmeden Konuşmak"
(Shoot from the Hip)
Geoff ShotzPaula Sabbaga22 Kasım 2019 (2019-11-22)0.44[10]
Davası yaklaşırken Blake, Adam ve Cristal'dan değişiklik yapmalarını ister. Adam, Cristal'ı Malikaneden uzaklaştırarak Blake'in aile fotoğrafını kaçırır. Fallon, Liam'ın onu tekrar unutacağından endişelenir ve onu yakın tutmak için ona yalan söylediğini öğrendiği için kızgındır. Michael, Jeff ve Monica'ya Vanessa'nın üvey kız kardeşleri olduğunu söylemesi için Dominique'ye bir gün verir. Dominique, Blake'i onu susturmak için kullandığı Michael hakkında suçlayıcı bilgiler vermeye ikna eder. Monica'nın Dominique'e karşı yumuşaması ve Vanessa'yı etiketiyle imzalamayı kabul etmesi gibi, Vanessa onların kardeş olduklarını açıklar. Victor'un saldırısının La Mirage'ın imajı üzerindeki olumsuz etkisini savuşturmaya çalışan Sam, halkla ilişkiler danışmanı Fletcher Myers ile çatışır. Sam işleri kendi başına çevirir ve özür dileyen bir Fletcher onu öper. Sam'e elinden geldiğince yardım ettiğini hisseden Anders, otelden istifa eder ve Malikaneye döner. Şükran Günü yemeğinde Cristal, Adam'ı Blake'e karşı korur, ancak sonra Adam ve Nadia'nın masanın altında el ele tutuştuğunu görür. Akşam yemeğinden sonra Adam ve Nadia öpüşür ve seks yaparlar ve Cristal Adam'a Malikanedeki günlerinin sayılı olduğunu söyler. Nadia gizlice Fallon için çalışıyor.
528"Sansasyonel Blake Carrington Davası"
(The Sensational Blake Carrington Trial)
Melanie MayronFrancisca X. Hu6 Aralık 2019 (2019-12-06)0.37[11]
Michael, Fallon ve Anders, savcılık tarafından mahkemeye çağrıldı. Monica, Dominique'e hala kızgın, ama Jeff, annesini ve onun birçok kusurunu kabul ettiği için etkilenmedi. Cristal, Nadia'nın Fallon ile komplo kurduğunu öğrenir ve onlara katılır. Üçlü, Nadia'nın Blake ile bir ilişkisi olduğunu ve Adam'ı onu kıskandırmak için kullandığını itiraf ettiği Adam'ın yararına bir yüzleşme sahneliyor. Michael'ın Blake'e karşı verdiği ifade lanetlidir ve Fallon'ın ifadesinin suçlayıcı olduğu kanıtlandığında, avukatına onu kürsüde boşaltması için izin verir. Anders, savcının Blake aleyhine tanıklık etmek için dokunulmazlık teklifini kabul eder, ancak kürsüde Mack'i kendini savunmak için öldürdüğünü söyler. Monica, başka bir Club Colby açmak için New York'a gidiyor ve Vanessa'dan onunla gelmesini istiyor. Dominique, reklam için mahkemede bir olay çıkardıktan sonra Vanessa, Monica ile gitmeye karar verir. Adam'ın görüşü geri döner ve Blake'in bağını ateşe verir. Fallon görebildiğini fark eder ve Liam kafasına vuranın Adam olduğunu hatırlar. Ahırda çatı katı kapısının kenarında mücadele ederler. Alexis, Jeff ile evlenmiş olarak Blake'e karşı tanıklık etmek için geri döner.
539"Umarım Havyar Yanmamıştır"
(The Caviar, I Trust, Is Not Burned)
Jeff ByrdAubrey Villalobos Karr17 Ocak 2020 (2020-01-17)0.34[12]
Adam, Liam'ı düşmekten kurtarır, ancak sonra kendisi düşer, ancak küçük yaralarla kurtulur. Alexis, Blake'in Mack'i öldürdüğünü gördüğünü söylüyor. Fallon, görünüşte annesiyle yeniden bağlantı kurmak için Jeff ve Alexis'i ziyaret eder, ancak aslında evde olmadığını söylediğinde evde olmadığını kanıtlamak için randevu defterini bulur. Cristal, Blake'in bir jüri üyesinin değiştirilmesine yardım ederken, Fallon, Alexis'in yalan söylediğini kanıtlayarak bir yanlış yargılamaya neden olur. Dominique özellikle Jeff'in evliliğine üzülür ve Alexis ile yüzleşir. Daha sonra Dominique, adliye merdivenlerinden aşağı yuvarlanır ve Alexis'in onu ittiği gibi görünmesini sağlar. Sam, Fletcher ile yeniden bağlantı kurar. Adam, bağı ateşe verdiği için Blake'e bir şeyler yapmaya çalışır, ancak Blake ona Malikaneyi terk etmesini söyler. Adam, Alexis'in boş çatı katına taşınır. Fallon, Cristal'i kandırarak Blake'in Mack'i öldürdüğünü ortaya çıkarır. Alexis, Jeff'in Blake'i yok etmesine yardım etme taahhüdünü yineler.
5410"Hangi Dertlerini Unutmaya Çalışıyorsun?"
(What Sorrows Are You Drowning?)
Pascal VerschoorisLibby Wells24 Ocak 2020 (2020-01-24)0.34[13]
Jeff, Atlantix hisselerini Michael'a vererek onu çoğunluk sahibi yapar. Romantik ilişkileri geliştikçe Sam ve Fletcher, Michael'ın potansiyel sponsorları eğlendirmesine yardımcı olur. Anders, motivasyonel konuşmacı Joel Turner ile kaçan ve Femperial'i satan Kirby'nin izini sürmek için Fallon'dan yardım ister. Fallon, bir doktor pozisyonu için görüşme yaparak kendi kendine yardım kompleksine sızmasına yardım etmesi için Adam'ı işe alır. Adam'ın karısı olarak poz veren Fallon, Kirby'yi bulur, ancak Kirby'nin ayrılmaya hiç niyeti yoktur. Fallon, Kirby'nin kararlarını onun için vermeye çalıştığı için özür diler ve Kirby eve dönmeye karar verir. Cristal, Mark'ın öldürüldüğü ve atının onu fırlattığı yerin yakınında özel bir Carrington mermisi bulur. Tony, Mack'e ait olduğunu öne sürüyor ve sonra Alexis'e rapor veriyor ve ona Mark'ın cinayeti için bir mazeret vermek için polise yalan söylediğini hatırlatıyor. Alexis, kullandığı silahı almak için Malikaneye gelir, tam Cristal'in soruşturması onu Mack'in Mark'ı öldürmediğine ikna eder. Cristal, Alexis ile yüzleşir ve Alexis itiraf ettiğinde zambak havuzunda kavga ederler. Blake, Greater Georgia Yacht Club üyeliğini eski haline getiremez, bu yüzden başkana şantaj yapar. Jeff'in hastalığının belirtileri giderek daha belirgin hale geliyor. Fallon Malikaneden çıkar.
5511"Belki Hiç Kapanmayacak Bir Yara"
(A Wound That May Never Heal)
Brandi BradburnBryce Schramm31 Ocak 2020 (2020-01-31)0.34[14]
Blake'in yeni ticari çıkarları Fallon'ın yeni gelişen yayın hizmetini tehdit ettiğinde, kelimenin tam anlamıyla alevler içinde kalan bir Atlantix oyununda doğaçlama bir promosyon devre arası eğlencesi planlıyor. Sam ve Fletcher'ın derinleşen ilişkisi, Sam'in Fallon'ın dublörlüğüne karışması üzerine çöker. Kirby ve Adam yakınlaşır. Alexis, Adam'ın çatı katında kaldığını öğrenir ve onu ve Jeff'i Blake'e karşı planlarında ona yardım etmesi için yönlendirir. Sam, Fletcher'ın evli olduğunu öğrenir. Alexis, Adam'ı Jeff'e kendini sevdirmesi için kamerada Jeff'i zehirlediğini itiraf etmeye ikna eder. Jeff ve Alexis, şirketin satışını zorlamak için şantaj yaparken Blake, Carrington Atlantic'i geri istediğine karar verir. Alexis'e olan öfkesiyle baş edemeyen ve Blake'in eski karısını asla cezalandırmayacağını anlayan Cristal, kardeşini Alexis'i öldürmek için yardım istemek için arar.
5612"Savaş Naraları"
(Battle Lines)
Matt Earl BeesleyChristopher Fife7 Şubat 2020 (2020-02-07)0.31[15]
Blake ve Anders, Jeff ve Alexis'in Carrington Atlantic'i almaya çalıştığını öğrenir. Fallon'ın acımasız tarafı, bir ev satın almaya çalışırken ortaya çıkar. Dominique, Michael'ı sarhoş eder ve seks yaparlar, ancak Vanessa şehre döner ve Michael'la çıkmak ister. Dominique, Michael'la geçirdiği geceyi bir sır olarak saklamayı kabul eder, ancak gizlice telefonuna karşılaşmalarının bir videosunu kaydetmiştir. Sam'in Fletcher yüzünden kalbi kırık. Kirby, Adam'ı La Mirage'daki "gizli hayran" partisine davet eder ve sonunda birlikte yatarlar. Blake, Jeff ve Alexis'e karşı kendisine yardım etmesi için Dominique'i görevlendirir ve onun bedeli Malikaneye taşınmaktadır. Jeff, durumu için bir tedavi üzerinde çalışan bir ilaç şirketini satın almaya başlar, ancak Blake, Carrington Atlantic'i almak için bir pazarlık kozu olarak onu satın alır.
5713"Hayata Siyah-Beyaz Bakıyorsun"
(You See Most Things in Terms of Black & White)
Heather TomDavid M. Israel21 Şubat 2020 (2020-02-21)0.32[16]
Fallon, Liam'a bir kitap fikri sunmak için Londra gezisinde eşlik eder ve bu da Liam'ın planladığı teklifini beklemeye alır. Cristal, Dominique'nin Malikane'deki varlığından rahatsız olur. Fletcher, Sam'den özür diler ve açık bir evliliği olduğunu açıklar. Sam ilişkilerini sürdürmeye isteklidir, ancak Kirby Fletcher'a gelecekleri hakkında Sam'e dürüst olması için baskı yapınca Fletcher ondan ayrılır. Dominique, Cristal ve onun etrafında dönen bir şovla ilgilenen bir realite şov yapımcısı ile tanışır, ancak Dominique baldızı ile herhangi bir ilerleme kaydedemez. Adam, Kirby'nin mesajlarına cevap vermedi, ancak Blake onu Malikaneye gizlice girerken yakaladığında Blake'in ofisinde seks yapıyorlar. Kitap konuşmasının bir oyun olduğunu kabul eden Liam, şaşırmış bir Fallon'a evlenme teklif eder ve o da kabul eder. Cristal, Alexis'i öldürmesi için bir suikastçıya ödeme yapar. Liam'ın eski kız arkadaşı Heidi, küçük oğulları Connor ile birlikte görünür.
5814"Kötü Üvey Anne"
(That Wicked Stepmother)
Brandi BradburnGarrett Oakley28 Şubat 2020 (2020-02-28)0.34[17]
Cristal'in Alexis'i bir araba bombasıyla öldürme planı suya düşer. Beto onunla konuşmak için gelir ama sonunda ona yardım etmeyi kabul eder. Blake, Adam'ı Jeff ve Alexis'e karşı ona yardım etmesi için manipüle eder, ancak Adam babasını ikiye katlayarak Jeff'in Carrington Atlantic'in kontrolünü güvence altına alacağını garanti eder. Liam, Fallon'u Atlanta'ya taşınmayı düşünen Heidi ve Connor ile tanıştırır. Liam'ın yeni "ailesi" tarafından tehdit edildiğini hisseden Fallon, bu durumu telafi ederek, Heidi'yi San Diego'da bir iş bulduğunda Liam'ı üzer. Fallon, Liam'la ilişkisinin tehlikede olduğunu düşünürken, baba olmayı kaldırabileceğinden emin olmadığını itiraf eder. Michael ve Vanessa, Dominique'nin Michael'la olan seks kasetini sızdırdığında patlayan ilişkilerine devam eder. Daha sonra Michael ve Vanessa ile halkın karşısına çıkması, Dominique'nin "House of Deveraux" adlı bir realite şovu için anlaşmasını garanti altına alır. Beto, patlayıcıları yanlış SUV'nin altına yerleştirdiğinde Alexis ölümü aldatır. Yaralanır, ancak hayatta kalır. Heidi, Connor'ı Liam ve Fallon ile bırakır.
5915"Kafa Karışıklığı"
(Up a Tree)
Andi BehringJenna Richman27 Mart 2020 (2020-03-27)0.32[18]
Dominique, Vanessa'ya hikayeyi doğru bir şekilde anlatmak için realite şovlarında Michael'a ihtiyaçları olduğunu söyler. Vanessa'ya barış teklifi olarak bazı sahneleri çekmeyi kabul eder. Adam doktor olarak görevine iade edildi. Alexis, Jeff'in durumu için henüz onaylanmamış deneysel ilaçlar tedarik ederek onu hasta bir Jeff'e yardım etmeye zorlar. Cristal, daha fazla polis incelemesinden kaçınmak için yaralı bir Beto'yu ülke dışına taşır. Blake'e Alexis'i öldürmeye çalıştığını itiraf ediyor ve Blake anlıyor. Jeff, Adam'ın herhangi bir yardımını reddediyor, bu yüzden Alexis, Jeff'in haberi olmadan ilaçları yönetiyor. Liam, Heidi'yi ararken Fallon, Connor'ı izler. Yanlışlıkla annesinin kaçtığını söyler. Fallon, annesinin de onu terk ettiğini kabul ettiğinde sonunda birbirlerine bağlanırlar. Connor, Carrington gölüne düşer, ancak Liam ve Michael tarafından kurtarılır. Michael'ın seks kasetinin Atlantix'i düşüren sponsorları olmasına rağmen, Vanessa, trendi tersine çeviren Connor'ı kurtarmaya yardım ettiği bir video yayınladı. Heidi geri döner, ancak Fallon, Liam'ın baba olarak hakları için savaşmasını ister. Dominique ve Vanessa, Vanessa'nın Michael'ı şovda kalması için manipüle ettiği gerçeğini kutluyorlar. Jeff çöker.
6016"Bir Sonraki Ameliyat Ücretsiz mi?"
(Is the Next Surgery on the House?)
Michael A. AllowitzLiz Sczudlo3 Nisan 2020 (2020-04-03)0.32[19]
Heidi, Liam'ın kendisi ve Connor'ın Atlanta'ya taşınması talebini reddedince Fallon, Heidi'yi uygun olmayan bir anne gibi göstermek için Blake'e gider. Adam ve Alexis, Jeff için bir donör karaciğeri çalmayı planlar, ancak başarısız olurlar. Sam'in arkadaşı Ramy hapisten çıkar ve Sam onun La Mirage'da kalmasına izin verir, ancak Ramy kısa süre sonra hırsızlığına geri döner. Son günahları için bağışlanma arayan Cristal, gazi kliniğini yerden kaldırmaya çalışır, ancak kendini yeniden entrikalar içinde bulur. Sam, Kirby'yi La Mirage'da çalışması için işe alır. Heidi, Liam'ın babasıyla bir ilişkisi olduğunu ve Connor'ı oğlu değil kardeşi yaptığını ortaya koyuyor. Annesi Laura'nın Heidi'ye yalan söylediğini ve onu gizli tutacağına dair yemin ettiğini öğrenen Liam, Laura ile bağlarını koparır. Adam, daha önce bağışladığı için ameliyattan sağ çıkamayacak olsa da, kendi karaciğerinin bir kısmını Jeff'e bağışlamaya karar verir. Laura, Blake'i ziyaret eder ve Liam ve Fallon'u ayırırsa Carrington Atlantic'in Jeff'e satışını Blake lehine bloke etmeyi teklif eder.
6117"O İptal Etti..."
(She Cancelled...)
Pascal VerschoorisKevin A. Garnett10 Nisan 2020 (2020-04-10)0.38[20]
Laura, Blake'e Moldavya'da bir petrol anlaşmasını kapatmanın eşiğinde olduğunu açıklar. Liam'ı biraz daha bekar tutması gerekiyor çünkü evlendiğinde Van Kirk Industries'in büyük miktarda hissesini devralacak ve anlaşmaya müdahale etmesi muhtemel. Adam, Cristal'in bağış toplama galasının planlamasına kendini dahil eder. Dominique, Michael için bir doğum günü partisi düzenler, ancak Anders ona Dominique ve Vanessa'nın şovlarının yararına onu manipüle ettiklerinin kanıtını gösterir. Sam, Ramy'yi Kirby'nin asistanı olarak işe alır. Ramy, Sam'in kasasından para çalar ve Sam ile Kirby arasında anlaşmazlık olur. Laura ve Blake, Liam'ı Fallon'la evliliklerini tehdit eden bir tartışmaya sokmak için manipüle ettiğinde çok mutlu olur, ancak bunların hepsi Blake, Liam ve Fallon tarafından sahnelenen bir oyundur. Cristal ve Peder Caleb, birbirlerine olan ilgilerini kabul ederler ve Adam, Caleb'in onu öpmesini izliyor. Moldavya anlaşmasını çabucak bitiren ve Carrington Atlantic'i Blake'e geri vermenin eşiğinde olan muzaffer Laura onu öper.
6218"Papazlığın Adını Kirletiyorsun"
(You Make Being a Priest Sound Like Something Bad)
Elodie KeeneAubrey Villalobos Karr17 Nisan 2020 (2020-04-17)0.30[21]
Fallon, Liam'ın en sevdiği şarkı ikilisi Kelly ve Donna'nın düğünlerinde şarkı söylemelerini sağlamaya çalışır. Kirby hala Sam'e kızgındır, ancak Adam'la olan cinsel ilişkisi yeniden başlamıştır. Adam'ın amiri Dr. Bailey, Jeff için uyuşturucu çaldığı için onu kovmakla tehdit eder, ancak adam onun tekliflerini reddetmeyi bırakırsa bunu unutabileceğini ima eder. Cristal, Caleb'i öptüğü için suçluluk duyar. Blake ona, Fallon'a göre, Blake'in kötü bir şey yaptığı anlamına gelen bir elmas kolye alır ve Cristal çok geçmeden Laura ile yattığını anlar. Jeff ve Sam bağ kurar ve Jeff, Alexis ile evliliğinin sadece ölmek üzere olduğunu düşündüğünde anlamlı olduğunu fark eder. Blake, Moldavya'daki Carrington Atlantic petrol tankerlerini içeren bir krizle başa çıkmak için Cristal'in hastane galasını kaçırır. Kirby, Cristal'i, Cristal'in Caleb'i öptüğü sırrını ortaya çıkarmakla tehdit ederek Adam'ı beladan kurtarmaya zorlar. Fallon, Kelly ve Donna'yı etkilemeye çalışırken kendini utandırır, ancak Kelly hastalandığında Donna ile şarkı söylemek için devreye girer. Caleb, Cristal'i kurtarmaya gelir ve sevişirler. Michael, Fallon'dan Dominique ve Vanessa'yı geri almasına yardım etmesini ister. Adam, Cristal'e Blake ve Anders'ın Moldavya'da kaçırıldığını söyler.
6319"Robin Hood Kurtarır"
(Robin Hood Rescues)
Jeff ByrdPaula Sabbaga1 Mayıs 2020 (2020-05-01)0.32[22]
Blake ve Anders, kral tarafından bir Moldavya zindanına hapsedilir, ancak Blake, tankerlerin kontrolünü elinde tutması gerektiğine inanarak petrolünü teslim etmeyi reddeder, aksi takdirde Anders ve kendisi idam edilir. Suçlu bir Cristal, Caleb ile arasını açar. Adam ve Liam, Cristal'in protestolarına rağmen, Sam'in kaçak yolcu olduğu Moldavya'ya giderler. Fallon, Alexis'in podcast'inde verdiği kötü tavsiye için dava edilir, ancak bunun bir aldatmaca olduğunu keşfederler. Dominique, kendisine bir talk-show teklif edildikten sonra "House of Deveraux" görüşmelerini sabote eder. Adam ve Liam, Liam'ın teması tarafından ihanete uğradıktan sonra yakalanır ve hapsedilir. Sarhoş bir Sam, bir çamaşır sepetinde saraya gizlice girer, havalandırma deliğinden emekler ve Danny Trejo'nun bir halüsinasyonunun rehberliğinde grubu kurtarır. Adam geride kalmak zorunda ama ödünç bir askeri üniforma giyerek kaçıyor. Blake petrolünü serbest bırakır ve Adam, Blake'in tüm hayatlarını açgözlülük için riske atmasına üzülür. Blake, Adam'ı çırağı olarak işe alır, ancak Adam Blake'i yok etmeye yemin eder. Evan'ın Fallon aleyhindeki düzmece davayı düzenlediği ortaya çıkar. Cristal, Blake'i bırakır.
6420"İçki Sersemliğim Geldi"
(My Hangover's Arrived)
Gina LamarFrancisca X. Hu8 Mayıs 2020 (2020-05-08)0.37[23]
Adam, Carrington Atlantic'i sabote etmeye başlar, ancak Blake tarafından geride bırakılır. Fallon, Kirby, Cristal ve Sam, Fallon'un bekarlığa veda partisinden sonra telefonlarını ve cüzdanlarını kaçırarak ve önceki geceyi hatırlamadan uyanırlar. Sam'in Akrep adında bir striptizci ile evlendiğini keşfetmesiyle sonuçlanan adımlarını takip ederler. Alexis, Jeff'i Mia ile yatakta bulur ve boşanmak ister. Alexis, Jeff'in Mia'nın bir fahişe olduğunu düşünmesini sağlamak için bir komplo kurar, ancak o hileyi görür. Anders, Adam'ın genç bir şiddet sicili olduğunu keşfeder ve ardından Kirby'nin Adam ile çıktığını öğrenir. Adam'ın Alexis'i ateşe attığını anlayarak, iddiaları reddeden Kirby'yi uyarır. Alexis, Jeff'e olan duygularını itiraf eder ve sevişirler. Adam, Carrington Atlantic petrol rafinerisinde bir patlama ayarlar. Anders, Adam'ı daha fazla araştırmak için Montana'ya gider.

Yapım[değiştir | kaynağı değiştir]

Gelişimi[değiştir | kaynağı değiştir]

Hanedan üçüncü sezon onayını 31 Ocak 2019'da aldı.[24] Mayıs 2019'da, Deadline Hollywood üçüncü sezonda eşli yönetici yapımcılardan biri olan Josh Reims'in Sallie Patrick'in üst rütbesinde tek yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olacağını duyurdu.[25] 7 Ocak 2020'de, Hanedan dördüncü sezon onayını aldı.[26][27]

Oyuncu seçimi[değiştir | kaynağı değiştir]

Temmuz 2019'da, Ana Brenda Contreras'ın şahsi sebeplerden dolayı üçüncü sezonda devam edemeyeceği ve Daniella Alonso'nun Cristal rolünü devralacağı duyuruldu.[28] Ağustos 2019'da, Michael Michele'in üçüncü sezonda dizinin ana kadrosunda yer alacağı açıklandı,[29] ve 11 Ekim 2019'da, yinelenen oyuncu kadrosundaki Adam Huber'ın dizinin ana kadrosuna dahil olduğu açıklandı.[1][2] 5 Eylül 2019'da, Ken Kirby'nin diziye Trixie'nin erkek kardeşi Evan Tate isimli karakteriyle yinelenen oyuncu olarak diziye dahil olacağı açıklandı.[30] Kelli Barrett ve Jade Payton da ayrıca diziye yinelenen oyuncular olarak dahil oldular; Barrett, Adam'ın hemşiresi Nadia rolünde ve Payton da Dominique'in üvey kızı Vanessa rolünde dahil oldu.[31]

28 Ekim 2019'da, Alexis Carrington rolü için yeniden bir oyuncu seçimi yapıldığı ve Elaine Hendrix'in üçüncü sezonun ana kadrosunda dahil olarak bu rolü canlandıracağı açıklandı.[32][33] The CW, "Alexis, Atlanta'ya geri dönüyor, yeni bir görünüşü, yeni bir adamı ve çözülecek birçok davası var" açıklamasını yaptı.[33] Hendrix ilk olarak Alexis rolünü "The Sensational Blake Carrington Trial" bölümünde oynadı.[34] Şubat 2020'de, Wil Traval'ın Rahip Caleb Collins rolünde kadroya dahil olacağı açıklandı, Collins, "hastanenin kliniğindeki engelli veterinerlerine karşı zayıf noktası olan genç, etkileyici ve hürmetsiz bir rahip." Rahip, Cristal'ın hoşlanabileceği bir karakter olarak ortaya çıktı.[35] Danny Trejo "Robin Hood Rescues" isimli Mayıs 2020 bölümünde kendisi olarak dizide yer aldı.[36]

Çekimler[değiştir | kaynağı değiştir]

Hanedan'ın yapımı Mart 2020'de COVID-19 pandemisinden dolayı durduruldu.[37] O sırada üçüncü sezonun yirmi iki bölümünden yirmi bölümünün çekimleri tamamlanmıştı.[38] Gillies'in açıklaması, "Yani şu sırada bir final olmayacak ve finalden önceki bölüm de olamayacak. Bu demek ki çok garip bir yerde bitecek ... Finali daha sonra çekecek miyiz bilmiyorum, planın ne olduğunu bilmiyorum. Kesinlikle tamamladığımız bölümde kalmamalı, çünkü kesinlikle sıradan ve hiçbir şey çözülmedi. Eğer öyle olursa şimdiden üzgünüm" şeklinde oldu.[39] Daha sonra sezonun yirminci bölümü "İçki Sersemliğim Geldi", sezon finali olacağı duyuruldu,[40] fakat sezonun kalan bölümlerinin daha sonra yapılıp yapılmayacağına dair bir duyuru yapılmadı.[38]

Reims, Mayıs 2020'de tüm sezon boyunca yazarların Fallon ve Liam'ın düğününü planladığını ve son iki bölümü çekememenin çok "moral bozucu" olduğunu belirtti.[41] Bu bölümlerin yeniden çalışılmış versiyonlarını dördüncü sezonda tekrar kullanmayı hedefleyen Reims, Blake'in Alexis, Jeff ve Adam ile savaşa girmesini; Sam'in Ryan ile olan yeni ilişkisini; ve Moldovyalıların dönüşü hakkında ön bilgiler verdi.[41]

Yayınlanma[değiştir | kaynağı değiştir]

Hanedan'ın üçüncü sezonu 11 Ekim 2019'da yayınlanmaya başladı[42] ve sezon finali 8 Mayıs 2020'de yayınlandı.[40] Önceki sezonların aksine, üçüncü sezonun tamamı evrensel olarak Netflix'te 23 Mayıs 2020'de, sezon finalinden birkaç hafta sonra yayınlandı.[43]

Karşılama[değiştir | kaynağı değiştir]

18 Mayıs ila 24 Mayıs 2020 tarihleri arasında üçüncü sezon Netflix'te en çok izlenen diziler arasında bir numarada kaldı.[44]

Reytingler[değiştir | kaynağı değiştir]

No. Başlık Yayın tarihi Reyting/paylaşım
(18–49)
İzleyici
(milyon)
DVR
(18–49)
DVR izleyicisi
(milyon)
Toplam
(18–49)
Toplam izleyici
(milyon)
1 "Suçluluk Duygusu" 11 Ekim 2019 (2019-10-11) 0.1/1 0.45[4] 0.1 0.22 0.2 0.67[45]
2 "Dikkatli Olmak Savaş Kazandırmaz" 18 Ekim 2019 (2019-10-18) 0.1/1 0.41[5] 0.1 0.23 0.2 0.64[46]
3 "Beyhude Çabalar" 25 Ekim 2019 (2019-10-25) 0.1/1 0.42[6] 0.1 0.21 0.2 0.63[47]
4 "Çaresizlik" 1 Kasım 2019 (2019-11-01) 0.1/1 0.35[7] 0.1 0.28 0.2 0.63[48]
5 "Anne? La Mirage'dayım" 8 Kasım 2019 (2019-11-08) 0.1/1 0.35[8] 0.1 0.25 0.2 0.60[49]
6 "Yorgun Hafıza" 15 Kasım 2019 (2019-11-15) 0.1/1 0.38[9] 0.1 0.27 0.2 0.65[50]
7 "Düşünmeden Konuşmak" 22 Kasım 2019 (2019-11-22) 0.1/1 0.44[10] 0.1 0.23 0.2 0.67[51]
8 "Sansasyonel Blake Carrington Davası" 6 Aralık 2019 (2019-12-06) 0.1/1 0.37[11] 0.1 0.24 0.2 0.61[52]
9 "Umarım Havyar Yanmamıştır" 17 Ocak 2020 (2020-01-17) 0.1/0 0.34[12] TBD TBD TBD TBD
10 "Hangi Dertlerini Unutmaya Çalışıyorsun?" 24 Ocak 2020 (2020-01-24) 0.1/1 0.34[13] TBD TBD TBD TBD
11 "Belki Hiç Kapanmayacak Bir Yara" 31 Ocak 2020 (2020-01-31) 0.1 0.34[14] TBD TBD TBD TBD
12 "Savaş Naraları" 7 Şubat 2020 (2020-02-07) 0.1 0.31[15] TBD TBD TBD TBD
13 "Hayata Siyah-Beyaz Bakıyorsun" 21 Şubat 2020 (2020-02-21) 0.1 0.32[16] TBD TBD TBD TBD
14 "Kötü Üvey Anne" 28 Şubat 2020 (2020-02-28) 0.1 0.34[17] TBD TBD TBD TBD
15 "Kafa Karışıklığı" 27 Mart 2020 (2020-03-27) 0.1 0.32[18] TBD TBD TBD TBD
16 "Bir Sonraki Ameliyat Ücretsiz mi?" 3 Nisan 2020 (2020-04-03) 0.1 0.32[19] TBD TBD TBD TBD
17 "O İptal Etti..." 10 Nisan 2020 (2020-04-10) 0.1 0.38[20] TBD TBD TBD TBD
18 "Papazlığın Adını Kirletiyorsun" 17 Nisan 2020 (2020-04-17) 0.1 0.30[21] TBD TBD TBD TBD
19 "Robin Hood Kurtarır" 1 Mayıs 2020 (2020-05-01) 0.1 0.32[22] TBD TBD TBD TBD
20 "İçki Sersemliğim Geldi" 8 Mayıs 2020 (2020-05-08) 0.1 0.37[23] TBD TBD TBD TBD

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c Petski, Denise (11 Ekim 2019). "Dynasty: Daniella Alonso Upped To Series Regular In Cristal Role; Michael Michele, Sam Underwood, Adam Huber Also Promoted". Deadline Hollywood. 11 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2019. 
  2. ^ a b c Swift, Andy (11 Ekim 2019). "Dynasty Sets New Series Regulars Ahead of Season 3 Premiere". TVLine. 11 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2019. 
  3. ^ Ramos, Dino-Ray (5 Eylül 2019). "Ken Kirby Joins Dynasty in Recurring Role; Chelsea Rendon Boards Shameless". Deadline Hollywood. 5 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Ekim 2019. 
  4. ^ a b Welch, Alex (14 Ekim 2019). "Blue Bloods adjusts down: Friday final ratings". TV by the Numbers. 14 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ekim 2019. 
  5. ^ a b Welch, Alex (21 Ekim 2019). "20/20, Dateline, and WWE SmackDown adjust down: Friday final ratings". TV by the Numbers. 21 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ekim 2019. 
  6. ^ a b Welch, Alex (28 Ekim 2019). "World Series adjusts up, Dateline adjusts down: Friday final ratings". TV by the Numbers. 28 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ekim 2019. 
  7. ^ a b Welch, Alex (4 Kasım 2019). "WWE SmackDown, The Blacklist, all others hold: Friday final ratings". TV by the Numbers. 4 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Kasım 2019. 
  8. ^ a b Welch, Alex (11 Kasım 2019). "WWE SmackDown and High School Musical: The Musical: The Series adjust up: Friday final ratings". TV by the Numbers. 11 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Kasım 2019. 
  9. ^ a b Welch, Alex (18 Kasım 2019). "20/20 adjusts down: Friday final ratings". TV by the Numbers. 19 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Kasım 2019. 
  10. ^ a b Welch, Alex (26 Kasım 2019). "American Housewife, Magnum P.I., all others hold: Friday final ratings". TV by the Numbers. 27 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Kasım 2019. 
  11. ^ a b Welch, Alex (9 Aralık 2019). "College Football adjusts up: Friday final ratings". TV by the Numbers. 9 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Aralık 2019. 
  12. ^ a b Welch, Alex (21 Ocak 2020). "WWE SmackDown, Charmed, all others hold: Friday final ratings". TV by the Numbers. 22 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ocak 2020. 
  13. ^ a b Welch, Alex (27 Ocak 2020). "Fresh Off the Boat, Dynasty, all others hold: Friday final ratings". TV by the Numbers. 27 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ocak 2020. 
  14. ^ a b Metcalf, Mitch (3 Şubat 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 1.31.2020". Showbuzz Daily. 3 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Şubat 2020. 
  15. ^ a b Metcalf, Mitch (10 Şubat 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 2.7.2020". Showbuzz Daily. 12 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2020. 
  16. ^ a b Metcalf, Mitch (24 Şubat 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 2.21.2020". Showbuzz Daily. 24 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Şubat 2020. 
  17. ^ a b Metcalf, Mitch (2 Mart 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 2.28.2020". Showbuzz Daily. 2 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2020. 
  18. ^ a b Metcalf, Mitch (30 Mart 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 3.27.2020". Showbuzz Daily. 31 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Mart 2020. 
  19. ^ a b Metcalf, Mitch (6 Nisan 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 4.3.2020". Showbuzz Daily. 6 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Nisan 2020. 
  20. ^ a b Metcalf, Mitch (13 Nisan 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 4.10.2020". Showbuzz Daily. 20 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Nisan 2020. 
  21. ^ a b Metcalf, Mitch (20 Nisan 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 4.17.2020". Showbuzz Daily. 25 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Nisan 2020. 
  22. ^ a b Metcalf, Mitch (4 Mayıs 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 5.1.2020". Showbuzz Daily. 9 Mayıs 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mayıs 2020. 
  23. ^ a b Metcalf, Mitch (11 Mayıs 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Friday Cable Originals & Network Finals: 5.8.2020". Showbuzz Daily. 16 Mayıs 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2020. 
  24. ^ Goldberg, Lesley (31 Ocak 2019). "CW Renews The Flash, Charmed, Riverdale, Supernatural, 6 More". The Hollywood Reporter. 1 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ocak 2019. 
  25. ^ Andreeva, Nellie (25 Mayıs 2019). "Dynasty: Josh Reims to Succeed Co-Creator Sallie Patrick as New Showrunner For Season 3 of the CW Series". Deadline Hollywood. 26 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2019. 
  26. ^ Andreeva, Nellie (7 Ocak 2020). "The CW Renews 13 Series Including Batwoman, Nancy Drew, The Flash, Riverdale, All American". Deadline Hollywood. 7 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ocak 2020. 
  27. ^ Ausiello, Michael (7 Ocak 2020). "CW Renews Riverdale, Batwoman, Roswell, Black Lightning Plus 9 Others". TVLine. 8 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ocak 2020. 
  28. ^ Swift, Andy (30 Temmuz 2019). "Dynasty Recast: Daniella Alonso Joins Season 3 as New Cristal Jennings". TVLine. 30 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Temmuz 2019. 
  29. ^ "Dynasty: Who Is Returning To CW Show For Season 3?". TVShowsAce.com. 9 Ağustos 2019. 10 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Ekim 2019. 
  30. ^ Ramos, Dino-Ray (5 Eylül 2019). "Ken Kirby Joins Dynasty In Recurring Role; Chelsea Rendon Boards Shameless". Deadline Hollywood. 5 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  31. ^ Gaudens, Reed (9 Kasım 2019). "Dynasty power rankings: Is it too late for Liam to finally, fully remember Fallon?". Hidden Remote. 9 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  32. ^ Patten, Dominic (28 Ekim 2019). "Dynasty Casts Elaine Hendrix as the New Alexis for CW Soap". Deadline Hollywood. 28 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ekim 2019. 
  33. ^ a b Swift, Andy (28 Ekim 2019). "Dynasty Casts Elaine Hendrix as the New Alexis Carrington in Season 3". TVLine. 28 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ekim 2019. 
  34. ^ Swift, Andy (4 Aralık 2019). "Dynasty First Look: Elaine Hendrix Debuts as the New Alexis Carrington". TVLine. 4 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Aralık 2019. 
  35. ^ Ausiello, Michael (27 Şubat 2020). "Ask Ausiello: Scoop on This Is Us, Lucifer, TWD, Zoey's, Schitt's Creek, Chicago PD, Million Little and More". TVLine. 27 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Mart 2020. 
  36. ^ Holbrook, Damian (29 Nisan 2020). "First Look: Danny Trejo Brings the Badass on Dynasty". TV Insider. 11 Mayıs 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mayıs 2020. 
  37. ^ Andreeva, Nellie (17 Mart 2020). "Coronavirus-Related Shutdowns Leave Series Without Finales, Create Dilemma For Empire & Supernatural". Deadline Hollywood. 17 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Nisan 2020. 
  38. ^ a b Ausiello, Michael (17 Mart 2020). "Coronavirus Interrupts TV: Which Seasons Will Be Shortened?". TVLine. 17 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Nisan 2020. 
  39. ^ Liz Gillies @ Home Interview. Zach Sang Show (video). 22 Nisan 2020. 11 Mayıs 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Nisan 2020YouTube vasıtasıyla. 
  40. ^ a b "Dynasty (#320) "My Hangover's Arrived"". The Futon Critic. 28 Eylül 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Nisan 2020. 
  41. ^ a b Swift, Andy (9 Mayıs 2020). "Dynasty EP Strips Down Those 'Finale' Twists, Teases the Epic Fallon/Liam Wedding We Didn't See... Yet". TVLine. 13 Mayıs 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mayıs 2020. 
  42. ^ Petski, Denise (17 Haziran 2019). "The CW Sets Fall Premiere Dates: Batwoman, Supergirl, The Flash, Nancy Drew, More". Deadline Hollywood. 17 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2019. 
  43. ^ Spencer, Samuel (21 Mayıs 2020). "Netflix announced that Dynasty Season 3 is streaming this week". Newsweek. 30 Mayıs 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2020. 
  44. ^ Burris, Natalie (27 Mayıs 2020). "Binge Report: Dynasty Defeats Sitcom Staples". TV Time. 6 Ağustos 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2020. 
  45. ^ Thorne, Will (22 Ekim 2019). "Live+7 Ratings for Week of Oct. 7: This Is Us Overtakes Masked Singer". Variety. 22 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ekim 2019. 
  46. ^ Pucci, Douglas (30 Ekim 2019). "Live+7 Weekly Ratings: Nancy Drew and Riverdale Top Broadcast Network Telecasts in Adults 18–49 Percentage Gains". Programming Insider. 29 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Kasım 2019. 
  47. ^ Pucci, Douglas (6 Kasım 2019). "Live+7 Weekly Ratings: Supergirl Leads Broadcast Network Entries in Adults 18–49 Percentage Lifts". Programming Insider. 29 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Kasım 2019. 
  48. ^ Thorne, Will (12 Kasım 2019). "Live+7 Ratings for Week of Oct. 28: This Is Us, Grey's Anatomy Double". Variety. 13 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Kasım 2019. 
  49. ^ Thorne, Will (19 Kasım 2019). "Live+7 Ratings for Week of Nov. 4: The Little Mermaid Live Outswims the Competition". Variety. 20 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Kasım 2019. 
  50. ^ Pucci, Douglas (18 Kasım 2019). "Friday Final Ratings: Univision Earns Adults 18–49 and 18–34 Victories with Mexico-Panama CONCACAF Nations League Group Phase Match". Programming Insider. 13 Ağustos 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Kasım 2019. 
  51. ^ Pucci, Douglas (25 Kasım 2019). "Friday Final Ratings: Love After Lockup on WE tv Concludes its Second Season". Programming Insider. 19 Eylül 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Kasım 2019. 
  52. ^ Pucci, Douglas (10 Aralık 2019). "Friday Final Ratings: Oregon-Utah on ABC is Most-Watched Pac-12 Championship Game in Five Years". Programming Insider. 10 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Aralık 2019. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]