İçeriğe atla

Hadi (Banka)

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hadi, T.O.M BANK ve A101 Yeni Mağazacılık iştiraki olan yeni nesil bir dijital bankacılık hizmetidir. 31 Mart 2023 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla resmen kurulmuştur. Kullanıcılara sunduğu özellikler diğer bankalarla aynıyken ekstra olarak A101 marketlerinde ve English Home mağazalarında geçerli '' A101 Veresiye '' '' Hadi Kredilerim '' ve '' %10 Nakit İade '' gibi özellikler sunmaktadır. Yalnız bu sistemlerin bazılarına ulaşmak için hesabın onaylı olması şartı bulunmaktadır.

A101 Veresiye sisteminde kullanıcılar A101 ya da English Home mağazalarında yaptıkları alışverişlerin ücretlerini erteleyerek daha sonraki aylarda ekstra faiz olmadan ödeyebilirler. Hesabın onaylı olma şartı yoktur.

Hadi Kredilerim

[değiştir | kaynağı değiştir]

Hadi Kredilerim sisteminde bu sefer yalnızca onaylı kullanıcılar tarafından yapılabilen bir kredi sistemi bulunur. Bu sistemde kullanıcılar asgari 20.000 Türk Lirası ve altında kredi başvurusunda bulunabilirler ve maksimum 36 aya kadar taksitlendirme yapabilirler. Sabit %4,99 oranında faiz uygulanmaktadır.

%10 Nakit İade

[değiştir | kaynağı değiştir]

Hadi kullanıcıları A101 ve English Home mağazalarında belirli bir tutarın üzerinde harcama yaparlarsa mevcut harcamalarının %10'unu geri alırlar.