Florida'daki şehirler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde toplam 283 şehir, 108 kasaba ve 19 köy bulunmaktadır.[1]

Konu başlıkları: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  


dagger İlçe Merkezi # Başkent
Şehir Kontluk Nüfus
(2010)[2][3]
Yüzölçüm[4] Sınıf[3] Yıl[3]
Alachua Alachua 9,059 &0000000000000029.00000029,0 sq mi (75.2 km2) Şehir 1905
Alford Jackson 489 &0000000000000001.3000001,3 sq mi (3.4 km2) Kasaba 1911
Altamonte Springs Seminole 41,496 &0000000000000009.5000009,5 sq mi (24.4 km2) Şehir 1920
Altha Calhoun 536 &0000000000000001.4000001,4 sq mi (3.8 km2) Kasaba 1946
Anna Maria Manatee 1,503 &0000000000000001.0000001,0 sq mi (2.5 km2) Şehir 1923
ApalachicolaCounty seat Franklin 2,231 &0000000000000002.7000002,7 sq mi (6.9 km2) Şehir 1831
Apopka Orange 14,625 &0000000000000024.90000024,9 sq mi (64.6 km2) Şehir 1882
ArcadiaCounty seat DeSoto 7,637 &0000000000000004.0000004,0 sq mi (10.5 km2) Şehir 1886
Archer Alachua 1,118 &0000000000000002.4000002,4 sq mi (6.2 km2) Şehir 1850
Astatula Lake 1,810 &0000000000000002.2000002,2 sq mi (5.7 km2) Kasaba 1927
Atlantic Beach Duval 12,655 &0000000000000013.00000013,0 sq mi (33.7 km2) Şehir 1926
Atlantis Palm Beach 2,005 &0000000000000001.4000001,4 sq mi (3.7 km2) Şehir 1959
Auburndale Polk 13,507 &0000000000000009.3000009,3 sq mi (24.1 km2) Şehir 1911
Aventura Miami-Dade 35,762 &0000000000000003.5000003,5 sq mi (9.1 km2) Şehir 1995
Avon Park Highlands 8,836 &0000000000000005.7000005,7 sq mi (14.6 km2) Şehir 1891
Bal Harbour Miami-Dade 2,513 &0000000000000000.6000000,6 sq mi (1.6 km2) Köy 1946
Baldwin Duval 1,425 &0000000000000002.1000002,1 sq mi (5.5 km2) Kasaba 1876
BartowCounty seat Polk 17,298 &0000000000000052.30000052,3 sq mi (135.6 km2) Şehir 1882
Bascom Jackson 121 &0000000000000000.2000000,2 sq mi (0.5 km2) Kasaba 1961
Bay Harbor Islands Miami-Dade 5,628 &0000000000000000.6000000,6 sq mi (1.6 km2) Kasaba 1947
Bay Lake Orange 47 &0000000000000021.10000021,1 sq mi (54.7 km2) Kasaba 1967
Bell Gilchrist 456 &0000000000000001.6000001,6 sq mi (4.2 km2) Kasaba 1903
Belle Glade Palm Beach 17,467 &0000000000000004.7000004,7 sq mi (12.1 km2) Şehir 1928
Belle Isle Orange 5,988 &0000000000000004.6000004,6 sq mi (12.0 km2) Şehir 1924
Belleair Pinellas 3,869 &0000000000000002.8000002,8 sq mi (7.3 km2) Kasaba 1924
Belleair Beach Pinellas 1,560 &0000000000000001.8000001,8 sq mi (4.5 km2) Şehir 1950
Belleair Bluffs Pinellas 2,031 &0000000000000000.7000000,7 sq mi (1.6 km2) Şehir 1963
Belleair Shore Pinellas 109 &0000000000000000.5000000,5 sq mi (1.1 km2) Kasaba 1955
Belleview Marion 4,492 &0000000000000001.8000001,8 sq mi (4.7 km2) Şehir 1885
Beverly Beach Flagler 338 &0000000000000000.4000000,4 sq mi (1.0 km2) Kasaba 1955
Biscayne Park Miami-Dade 3,055 &0000000000000000.6000000,6 sq mi (1.7 km2) Köy 1933
BlountstownCounty seat Calhoun 2,514 &0000000000000003.2000003,2 sq mi (8.3 km2) Şehir 1903
Boca Raton Palm Beach 84,392 &0000000000000029.10000029,1 sq mi (75.4 km2) Şehir 1925
BonifayCounty seat Holmes 2,793 &0000000000000003.6000003,6 sq mi (9.4 km2) Şehir 1886
Bonita Springs Lee 43,914 &0000000000000041.00000041,0 sq mi (106.2 km2) Şehir 1999
Bowling Green Hardee 2,930 &0000000000000001.4000001,4 sq mi (3.7 km2) Şehir 1927
Boynton Beach Palm Beach 68,217 &0000000000000016.30000016,3 sq mi (42.1 km2) Şehir 1907
BradentonCounty seat Manatee 49,546 &0000000000000014.40000014,4 sq mi (37.4 km2) Şehir 1903
Bradenton Beach Manatee 1,171 &0000000000000001.0000001,0 sq mi (2.8 km2) Şehir 1952
Branford Suwannee 712 &0000000000000000.8000000,8 sq mi (2.1 km2) Kasaba 1915
Briny Breezes Palm Beach 601 &0000000000000000.1000000,1 sq mi (0.3 km2) Kasaba 1963
BristolCounty seat Liberty 996 &0000000000000001.6000001,6 sq mi (4.2 km2) Kasaba 1958
BronsonCounty seat Levy 1,113 &0000000000000004.0000004,0 sq mi (10.4 km2) Kasaba 1951
Brooker Bradford 338 &0000000000000000.5000000,5 sq mi (1.4 km2) Kasaba 1952
BrooksvilleCounty seat Hernando 7,719 &0000000000000005.0000005,0 sq mi (12.9 km2) Şehir 1856
BunnellCounty seat Flagler 2,676 &0000000000000004.7000004,7 sq mi (12.1 km2) Şehir 1913
BushnellCounty seat Sumter 2,418 &0000000000000002.4000002,4 sq mi (6.1 km2) Şehir 1911
Callahan Nassau 1,123 &0000000000000001.3000001,3 sq mi (3.4 km2) Kasaba 1911
Callaway Bay 14,405 &0000000000000006.1000006,1 sq mi (15.8 km2) Şehir 1996
Campbellton Jackson 230 &0000000000000000.9000000,9 sq mi (2.3 km2) Kasaba 1925
Cape Canaveral Brevard 9,912 &0000000000000002.3000002,3 sq mi (6.0 km2) Şehir 1963
Cape Coral Lee 154,668 &0000000000000119.500000119,5 sq mi (310.8 km2) Şehir 1970
Carrabelle Franklin 2,778 &0000000000000004.8000004,8 sq mi (12.5 km2) Şehir 1893
Caryville Franklin 411 &0000000000000003.1000003,1 sq mi (8.1 km2) Kasaba 1965
Casselberry Seminole 26,241 &0000000000000007.1000007,1 sq mi (18.4 km2) Şehir 1940
Cedar Key Levy 702 &0000000000000002.0000002,0 sq mi (5.3 km2) Kasaba 1923
Center Hill Sumter 988 &0000000000000001.8000001,8 sq mi (4.5 km2) Şehir 1925
Century Escambia 1,698 &0000000000000003.4000003,4 sq mi (8.7 km2) Kasaba 1945
Chattahoochee Gadsden 3,652 &0000000000000005.7000005,7 sq mi (14.6 km2) Kasaba 1921
Chiefland Levy 2,245 &0000000000000003.9000003,9 sq mi (10.1 km2) Şehir 1913
ChipleyCounty seat Washington 3,605 &0000000000000004.1000004,1 sq mi (10.7 km2) Şehir 1901
Cinco Bayou Okaloosa 383 &0000000000000000.2000000,2 sq mi (0.5 km2) Kasaba 1950
ClearwaterCounty seat Pinellas 107,697 &0000000000000037.70000037,7 sq mi (97.7 km2) Şehir 1891
Clermont Lake 28,742 &0000000000000011.50000011,5 sq mi (29.7 km2) Şehir 1916
Clewiston Hendry 7,155 &0000000000000004.7000004,7 sq mi (12.2 km2) Şehir 1925
Cloud Lake Palm Beach 147 &0000000000000000.1000000,1 sq mi (0.3 km2) Kasaba 1948
Cocoa Brevard 17,140 &0000000000000009.6000009,6 sq mi (24.6 km2) Şehir 1895
Cocoa Beach Brevard 11,231 &0000000000000015.00000015,0 sq mi (39.0 km2) Şehir 1925
Coconut Creek Broward 52,909 &0000000000000011.80000011,8 sq mi (30.5 km2) Şehir 1967
Coleman Sumter 703 &0000000000000001.5000001,5 sq mi (3.8 km2) Şehir 1908
Cooper City Broward 28,547 &0000000000000006.7000006,7 sq mi (17.3 km2) Şehir 1959
Coral Gables Miami-Dade 46,780 &0000000000000037.20000037,2 sq mi (96.2 km2) Şehir 1925
Coral Springs Broward 121,492 &0000000000000023.90000023,9 sq mi (62.0 km2) Şehir 1963
Cottomdale Jackson 933 &0000000000000001.7000001,7 sq mi (4.4 km2) Şehir 1905
Crescent City Putnam 1,577 &0000000000000002.1000002,1 sq mi (5.5 km2) Şehir 1883
CrestviewCounty seat Okaloosa 20,978 &0000000000000012.80000012,8 sq mi (33.2 km2) Şehir 1916
Cross CityCounty seat Dixie 1,728 &0000000000000001.9000001,9 sq mi (4.9 km2) Kasaba 1924
Crystal River Citrus 3,108 &0000000000000006.3000006,3 sq mi (16.3 km2) Şehir 1903
Cutler Bay Miami-Dade 40,286 &0000000000000004.9000004,9 sq mi (12.6 km2) Kasaba 2005
Dade CityCounty seat Pasco 6,437 &0000000000000003.4000003,4 sq mi (8.8 km2) Şehir 1889
Dania Beach Broward 29,639 &0000000000000006.3000006,3 sq mi (16.3 km2) Şehir 1904
Davenport Polk 2,888 &0000000000000001.7000001,7 sq mi (4.2 km2) Şehir 1915
Davie Broward 91,992 &0000000000000034.20000034,2 sq mi (88.5 km2) Kasaba 1925
Daytona Beach Volusia 61,005 &0000000000000064.90000064,9 sq mi (168.2 km2) Şehir 1876
Daytona Beach Shores Volusia 4,247 &0000000000000000.9000000,9 sq mi (2.4 km2) Şehir 1960
DeBary Volusia 19,320 &0000000000000021.40000021,4 sq mi (55.5 km2) Şehir 1993
Deerfield Beach Broward 75,018 &0000000000000014.90000014,9 sq mi (38.7 km2) Şehir 1925
DeFuniak SpringsCounty seat Walton 5,177 &0000000000000011.30000011,3 sq mi (29.1 km2) Şehir 1901
DeLandCounty seat Volusia 27,031 &0000000000000016.10000016,1 sq mi (41.6 km2) Şehir 1882
Delray Beach Palm Beach 60,522 &0000000000000015.90000015,9 sq mi (41.2 km2) Şehir 1911
Deltona Volusia 85,182 &0000000000000041.10000041,1 sq mi (106.4 km2) Şehir 1995
Destin Okaloosa 12,305 &0000000000000008.2000008,2 sq mi (21.2 km2) Şehir 1984
Doral Miami-Dade 45,704 &0000000000000013.60000013,6 sq mi (35.3 km2) Şehir 2003
Dundee Polk 3,717 &0000000000000004.3000004,3 sq mi (11.2 km2) Kasaba 1925
Dunedin Pinellas 35,321 &0000000000000028.20000028,2 sq mi (73.1 km2) Şehir 1899
Dunnellon Marion 1,733 &0000000000000007.4000007,4 sq mi (19.3 km2) Şehir 1891
Eagle Lake Polk 2,255 &0000000000000001.4000001,4 sq mi (3.7 km2) Şehir 1921
Eatonville Orange 2,159 &0000000000000001.1000001,1 sq mi (2.9 km2) Kasaba 1887
Ebro Washington 270 &0000000000000003.1000003,1 sq mi (8.3 km2) Kasaba 1967
Edgewater Volusia 20,750 &0000000000000010.40000010,4 sq mi (26.8 km2) Şehir 1924
Edgewood Orange 2,503 &0000000000000001.5000001,5 sq mi (3.8 km2) Şehir 1969
El Portal Miami-Dade 2,325 &0000000000000000.4000000,4 sq mi (1.1 km2) Köy 1937
Esto Holmes 364 &0000000000000002.4000002,4 sq mi (6.1 km2) Şehir 1883
Eustis Lake 18,558 &0000000000000009.7000009,7 sq mi (24.9 km2) Şehir 1883
Everglades City Collier 400 &0000000000000001.2000001,2 sq mi (3.1 km2) Şehir 1953
Fanning Springs Gilchrist
Levy
764 &0000000000000003.7000003,7 sq mi (9.6 km2) Şehir 1965
Fellsmere Indian River 5,197 &0000000000000005.4000005,4 sq mi (14.0 km2) Şehir 1911
Fernandina BeachCounty seat Nassau 11,487 &0000000000000010.70000010,7 sq mi (27.8 km2) Şehir 1825
Flagler Beach Flagler 4,484 &0000000000000004.1000004,1 sq mi (10.6 km2) Şehir 1925
Florida City Miami-Dade 11,245 &0000000000000003.2000003,2 sq mi (18.3 km2) Şehir 1914
Fort LauderdaleCounty seat Broward 166,039 &0000000000000036.00000036,0 sq mi (93.3 km2) Şehir 1911
Fort Meade Polk 5,626 &0000000000000005.0000005,0 sq mi (13.0 km2) Şehir 1885
Fort MyersCounty seat Lee 62,298 &0000000000000040.40000040,4 sq mi (104.7 km2) Şehir 1886
Fort Myers Beach Lee 6,277 &0000000000000006.2000006,2 sq mi (15.9 km2) Kasaba 1995
Fort PierceCounty seat St. Lucie 41,590 &0000000000000020.70000020,7 sq mi (53.8 km2) Şehir 1901
Fort Walton Beach Okaloosa 19,507 &0000000000000008.2000008,2 sq mi (21.3 km2) Şehir 1941
Fort White Columbia 567 &0000000000000002.3000002,3 sq mi (6.0 km2) Kasaba 1884
Freeport Walton 1,787 &0000000000000010.80000010,8 sq mi (28.0 km2) Şehir 1963
Frostproof Polk 2,992 &0000000000000002.5000002,5 sq mi (6.4 km2) Şehir 1921
Fruitland Park Lake 4,078 &0000000000000003.7000003,7 sq mi (9.5 km2) Şehir 1927
GainesvilleCounty seat Alachua 124,433 &0000000000000049.10000049,1 sq mi (127.2 km2) Şehir 1869
Glen Ridge Palm Beach 219 &0000000000000000.2000000,2 sq mi (0.7 km2) Kasaba 1947
Golden Beach Miami-Dade 919 &0000000000000000.3000000,3 sq mi (1.0 km2) Kasaba 1929
Golf Palm Beach 252 &0000000000000000.8000000,8 sq mi (2.2 km2) Köy 1957
Graceville Jackson 2,278 &0000000000000004.4000004,4 sq mi (11.4 km2) Şehir 1902
Grand Ridge Jackson 892 &0000000000000002.3000002,3 sq mi (5.8 km2) Kasaba 1951
Grant-Valkaria Brevard 3,850 &0000000000000001.0000001,0 sq mi (2.7 km2) Kasaba 2006
Green Cove SpringsCounty seat Clay 6,908 &0000000000000009.4000009,4 sq mi (24.5 km2) Şehir 1874
Greenacres Palm Beach 37,573 &0000000000000004.7000004,7 sq mi (12.1 km2) Şehir 1926
Greensboro Gadsden 602 &0000000000000001.0000001,0 sq mi (2.6 km2) Kasaba 1911
Greenville Madison 843 &0000000000000001.3000001,3 sq mi (3.4 km2) Kasaba 1907
Greenwood Jackson 686 &0000000000000004.8000004,8 sq mi (12.4 km2) Kasaba 1927
Gretna Gadsden 1,460 &0000000000000001.9000001,9 sq mi (4.9 km2) Şehir 1908
Groveland Lake 8,729 &0000000000000003.0000003,0 sq mi (7.8 km2) Şehir 1922
Gulf Breeze Santa Rosa 5,763 &0000000000000023.50000023,5 sq mi (61.0 km2) Şehir 1961
Gulf Stream Palm Beach 786 &0000000000000000.8000000,8 sq mi (2.2 km2) Kasaba 1925
Gulfport Pinellas 12,029 &0000000000000003.8000003,8 sq mi (9.9 km2) Şehir 1910
Haines City Polk 20,535 &0000000000000008.9000008,9 sq mi (23.2 km2) Şehir 1914
Hallandale Beach Broward 37,113 &0000000000000004.6000004,6 sq mi (11.8 km2) Şehir 1927
Hampton Bradford 1,935 &0000000000000001.0000001,0 sq mi (2.7 km2) Şehir 1870
Hastings St. Johns 580 &0000000000000000.7000000,7 sq mi (1.7 km2) Kasaba 1909
Havana Gadsden 1,811 &0000000000000001.9000001,9 sq mi (4.8 km2) Kasaba 1907
Haverhill Palm Beach 1,873 &0000000000000000.6000000,6 sq mi (1.5 km2) Kasaba 1950
Hawthorne Alachua 1,417 &0000000000000004.8000004,8 sq mi (12.4 km2) Şehir 1881
Hialeah Miami-Dade 225,461 &0000000000000019.70000019,7 sq mi (51.5 km2) Şehir 1925
Hialeah Gardens Miami-Dade 21,744 &0000000000000002.5000002,5 sq mi (6.5 km2) Şehir 1948
High Springs Alachua 5,350 &0000000000000018.50000018,5 sq mi (47.9 km2) Şehir 1892
Highland Beach Palm Beach 3,988 &0000000000000001.1000001,1 sq mi (2.9 km2) Kasaba 1949
Highland Park Polk 258 &0000000000000000.7000000,7 sq mi (1.9 km2) Köy 1927
Hillcrest Heights Polk 280 &0000000000000000.2000000,2 sq mi (0.5 km2) Kasaba 1923
Hilliard Nassau 2,939 &0000000000000005.5000005,5 sq mi (14.2 km2) Kasaba 1947
Hillsboro Beach Broward 1,875 &0000000000000001.6000001,6 sq mi (4.2 km2) Kasaba 1939
Holly Hill Volusia 11,659 &0000000000000004.5000004,5 sq mi (11.7 km2) Şehir 1901
Hollywood Broward 141,202 &0000000000000030.80000030,8 sq mi (79.8 km2) Şehir 1925
Holmes Beach Manatee 3,836 &0000000000000001.7000001,7 sq mi (4.5 km2) Şehir 1950
Homestead Miami-Dade 60,512 &0000000000000014.40000014,4 sq mi (37.2 km2) Şehir 1913
Horseshoe Beach Dixie 180 &0000000000000000.2000000,2 sq mi (0.6 km2) Kasaba 1963
Howey-in-the-Hills Lake 1,098 &0000000000000001.9000001,9 sq mi (4.8 km2) Kasaba 1925
Hypoluxo Palm Beach 2,591 &0000000000000000.8000000,8 sq mi (2.1 km2) Kasaba 1955
Indialantic Brevard 3,003 &0000000000000001.2000001,2 sq mi (3.2 km2) Kasaba 1952
Indian Creek Miami-Dade 86 &0000000000000000.4000000,4 sq mi (1.2 km2) Köy 1939
Indian Harbor Beach Brevard 8,225 &0000000000000002.6000002,6 sq mi (6.8 km2) Şehir 1955
Indian River Shores Indian River 3,901 &0000000000000007.2000007,2 sq mi (18.5 km2) Kasaba 1953
Indian Rocks Beach Pinellas 4,113 &0000000000000001.4000001,4 sq mi (3.6 km2) Şehir 1956
Indian Shores Pinellas 1,768 &0000000000000000.9000000,9 sq mi (2.5 km2) Kasaba 1949
Inglis Levy 1,661 &0000000000000003.7000003,7 sq mi (9.5 km2) Kasaba 1956
Interlachen Putnam 1,559 &0000000000000006.4000006,4 sq mi (16.7 km2) Kasaba 1888
InvernessCounty seat Citrus 7,210 &0000000000000008.1000008,1 sq mi (21.0 km2) Şehir 1919
Islamorada Monroe 6,119 &0000000000000007.3000007,3 sq mi (18.8 km2) Köy 1997
Islandia Miami-Dade 18 &0000000000000066.40000066,4 sq mi (171.9 km2) Şehir 1960
JacksonvilleCounty seat Duval 823,316 &0000000000000883.600000883,6 sq mi (2,292.2 km2) Şehir 1832
Jacksonville Beach Duval 21,362 &0000000000000022.00000022,0 sq mi (56.9 km2) Şehir 1907
Jacob City Jackson 250 &0000000000000003.2000003,2 sq mi (8.3 km2) Şehir 1983
JasperCounty seat Hamilton 9,102 &0000000000000002.0000002,0 sq mi (5.1 km2) Şehir 1858
Jay Santa Rosa 533 &0000000000000001.6000001,6 sq mi (4.1 km2) Kasaba 1939
Jennings Hamilton 878 &0000000000000001.8000001,8 sq mi (4.7 km2) Kasaba 1900
Juno Beach Palm Beach 3,176 &0000000000000001.9000001,9 sq mi (4.8 km2) Kasaba 1953
Jupiter Palm Beach 55,156 &0000000000000021.10000021,1 sq mi (54.7 km2) Kasaba 1925
Jupiter Inlet Colony Palm Beach 400 &0000000000000000.2000000,2 sq mi (0.6 km2) Kasaba 1959
Jupiter Island Martin 817 &0000000000000003.6000003,6 sq mi (9.3 km2) Kasaba 1953
Kenneth City Pinellas 4,347 &0000000000000000.7000000,7 sq mi (1.9 km2) Kasaba 1957
Key Biscayne Miami-Dade 12,344 &0000000000000001.4000001,4 sq mi (3.6 km2) Köy 1991
Key Colony Beach Monroe 797 &0000000000000000.7000000,7 sq mi (1.7 km2) Şehir 1957
Key WestCounty seat Monroe 24,649 &0000000000000007.4000007,4 sq mi (19.2 km2) Şehir 1828
Keystone Heights Bradford
Clay
1,517 &0000000000000004.6000004,6 sq mi (12.0 km2) Şehir 1925
KissimmeeCounty seat Osceola 59,682 &0000000000000017.30000017,3 sq mi (44.8 km2) Şehir 1883
LaBelleCounty seat Hendry 4,640 &0000000000000003.6000003,6 sq mi (9.2 km2) Şehir 1925
La Crosse Alachua 360 &0000000000000001.3000001,3 sq mi (3.5 km2) Kasaba 1957
Lady Lake Lake 13,926 &0000000000000006.7000006,7 sq mi (17.4 km2) Kasaba 1883
Lake Alfred Polk 5,015 &0000000000000008.6000008,6 sq mi (22.2 km2) Şehir 1918
Lake Buena Vista Orange 10 &0000000000000004.9000004,9 sq mi (12.7 km2) Şehir 1967
Lake ButlerCounty seat Union 2,190 &0000000000000001.8000001,8 sq mi (4.8 km2) Şehir 1893
Lake CityCounty seat Columbia 12,046 &0000000000000011.10000011,1 sq mi (28.7 km2) Şehir 1859
Lake Clarke Shores Palm Beach 3,376 &0000000000000001.1000001,1 sq mi (2.7 km2) Kasaba 1957
Lake Hamilton Polk 1,231 &0000000000000003.9000003,9 sq mi (10.2 km2) Kasaba 1925
Lake Helen Volusia 2,908 &0000000000000004.3000004,3 sq mi (11.2 km2) Şehir 1888
Lake Mary Seminole 13,822 &0000000000000009.7000009,7 sq mi (25.0 km2) Şehir 1973
Lake Park Palm Beach 8,155 &0000000000000002.3000002,3 sq mi (6.1 km2) Kasaba 1921
Lake Placid Highlands 2,223 &0000000000000002.8000002,8 sq mi (7.4 km2) Kasaba 1927
Lake Wales Polk 14,225 &0000000000000014.00000014,0 sq mi (36.3 km2) Şehir 1917
Lake Worth Palm Beach 34,910 &0000000000000006.5000006,5 sq mi (16.7 km2) Şehir 1912
Lakeland Polk 97,530 &0000000000000074.40000074,4 sq mi (192.7 km2) Şehir 1885
Lantana Palm Beach 10,423 &0000000000000002.9000002,9 sq mi (7.5 km2) Kasaba 1921
Largo Pinellas 77,648 &0000000000000016.10000016,1 sq mi (41.8 km2) Şehir 1905
Lauderdale Lakes Broward 32,593 &0000000000000003.6000003,6 sq mi (9.4 km2) Şehir 1961
Lauderdale-by-the-Sea Broward 6,056 &0000000000000001.5000001,5 sq mi (3.2 km2) Kasaba 1924
Lauderhill Broward 66,887 &0000000000000007.3000007,3 sq mi (19.0 km2) Şehir 1959
Laurel Hill Okaloosa 537 &0000000000000003.1000003,1 sq mi (8.1 km2) Şehir 1905
Lawtey Bradford 853 &0000000000000001.4000001,4 sq mi (3.6 km2) Şehir 1905
Layton Monroe 184 &0000000000000000.2000000,2 sq mi (0.7 km2) Şehir 1963
Lazy Lake Broward 24 &0000000000000000.1000000,1 sq mi (0.1 km2) Köy 1953
Lee Madison 352 &0000000000000001.2000001,2 sq mi (3.2 km2) Kasaba 1909
Leesburg Lake 20,117 &0000000000000024.50000024,5 sq mi (63.3 km2) Şehir 1875
Lighthouse Point Broward 10,344 &0000000000000002.4000002,4 sq mi (6.2 km2) Şehir 1956
Live OakCounty seat Suwannee 6,850 &0000000000000011.40000011,4 sq mi (29.5 km2) Şehir 1878
Longboat Key Manatee
Sarasota
6,888 &0000000000000017.00000017,0 sq mi (44.2 km2) Kasaba 1955
Longwood Seminole 13,657 &0000000000000005.6000005,6 sq mi (14.5 km2) Şehir 1875
Loxahatchee Groves Palm Beach 3,180 &0000000000000012.50000012,5 sq mi (32.4 km2) Kasaba 2006
Lynn Haven Bay 18,493 &0000000000000009.6000009,6 sq mi (24.7 km2) Şehir 1913
MacclennyCounty seat Baker 6,374 &0000000000000003.3000003,3 sq mi (8.5 km2) Şehir 1939
Madeira Beach Pinellas 4,263 &0000000000000003.2000003,2 sq mi (8.5 km2) Şehir 1947
MadisonCounty seat Madison 2,843 &0000000000000002.5000002,5 sq mi (6.7 km2) Şehir 1945
Maitland Orange 15,751 &0000000000000005.6000005,6 sq mi (14.7 km2) Şehir 1959
Malabar Brevard 2,757 &0000000000000013.20000013,2 sq mi (34.2 km2) Kasaba 1962
Malone Jackson 2,088 &0000000000000003.1000003,1 sq mi (8.1 km2) Kasaba 1911
Manalapan Palm Beach 406 &0000000000000002.4000002,4 sq mi (6.3 km2) Kasaba 1931
Mangonia Park Palm Beach 1,888 &0000000000000000.7000000,7 sq mi (1.8 km2) Kasaba 1947
Marathon Monroe 8,297 &0000000000000009.6000009,6 sq mi (25.0 km2) Şehir 1999
Marco Island Collier 16,413 &0000000000000017.10000017,1 sq mi (44.3 km2) Şehir 1997
Margate Broward 53,284 &0000000000000009.0000009,0 sq mi (23.3 km2) Şehir 1955
MariannaCounty seat Jackson 6,102 &0000000000000008.0000008,0 sq mi (20.9 km2) Şehir 1825
Marineland Flagler
St. Johns
16 &0000000000000000.3000000,3 sq mi (0.8 km2) Kasaba 1940
Mary Esther Okaloosa 3,851 &0000000000000001.5000001,5 sq mi (4.0 km2) Şehir 1946
Mascotte Lake 5,101 &0000000000000002.8000002,8 sq mi (7.3 km2) Şehir 1925
MayoCounty seat Lafayette 1,237 &0000000000000000.8000000,8 sq mi (2.1 km2) Kasaba 1903
McIntosh Marion 452 &0000000000000000.7000000,7 sq mi (1.8 km2) Kasaba 1913
Medley Miami-Dade 838 &0000000000000004.3000004,3 sq mi (11.1 km2) Kasaba 1949
Melbourne Brevard 76,068 &0000000000000035.50000035,5 sq mi (91.9 km2) Şehir 1888
Melbourne Beach Brevard 3,101 &0000000000000001.3000001,3 sq mi (3.4 km2) Kasaba 1923
Melbourne Village Brevard 662 &0000000000000000.6000000,6 sq mi (1.5 km2) Kasaba 1957
Mexico Beach Bay 1,072 &0000000000000001.3000001,3 sq mi (3.4 km2) Şehir 1967
MiamiCounty seat Miami-Dade 408,568 &0000000000000055.30000055,3 sq mi (143.3 km2) Şehir 1896
Miami Beach Miami-Dade 88,110 &0000000000000018.70000018,7 sq mi (48.5 km2) Şehir 1915
Miami Gardens Miami-Dade 107,559 &0000000000000020.00000020,0 sq mi (51.8 km2) Şehir 2003
Miami Lakes Miami-Dade 29,361 &0000000000000006.4000006,4 sq mi (16.5 km2) Kasaba 2000
Miami Shores Miami-Dade 10,493 &0000000000000003.7000003,7 sq mi (9.7 km2) Köy 1932
Miami Springs Miami-Dade 13,809 &0000000000000003.0000003,0 sq mi (7.7 km2) Şehir 1926
Micanopy Alachua 600 &0000000000000001.0000001,0 sq mi (2.8 km2) Kasaba 1837
Midway Gadsden 3,004 &0000000000000003.8000003,8 sq mi (9.9 km2) Şehir 1986
MiltonCounty seat Santa Rosa 8,826 &0000000000000004.6000004,6 sq mi (11.8 km2) Şehir 1844
Minneola Lake 9,403 &0000000000000003.3000003,3 sq mi (8.3 km2) Şehir 1926
Miramar Broward 122,438 &0000000000000031.00000031,0 sq mi (80.3 km2) Şehir 1955
MonticelloCounty seat Jefferson 2,506 &0000000000000003.4000003,4 sq mi (8.8 km2) Şehir 1859
Montverde Lake 1,463 &0000000000000001.8000001,8 sq mi (4.6 km2) Kasaba 1925
Moore HavenCounty seat Glades 1,680 &0000000000000001.2000001,2 sq mi (3.0 km2) Şehir 1917
Mount Dora Lake 12,370 &0000000000000005.7000005,7 sq mi (14.9 km2) Şehir 1910
Mulberry Polk 3,817 &0000000000000003.2000003,2 sq mi (8.3 km2) Şehir 1901
NaplesCounty seat Collier 19,537 &0000000000000014.40000014,4 sq mi (37.3 km2) Şehir 1925
Neptune Beach Duval 7,037 &0000000000000006.8000006,8 sq mi (17.7 km2) Şehir 1931
New Port Richey Pasco 14,911 &0000000000000004.6000004,6 sq mi (11.9 km2) Şehir 1924
New Smyrna Beach Volusia 22,464 &0000000000000030.80000030,8 sq mi (79.7 km2) Şehir 1887
Newberry Alachua 4,301 &0000000000000046.00000046,0 sq mi (119.0 km2) Şehir 1908
Niceville Okaloosa 12,749 &0000000000000011.30000011,3 sq mi (29.4 km2) Kasaba 1938
Noma Holmes 232 &0000000000000001.1000001,1 sq mi (2.8 km2) Kasaba 1977
North Bay Village Miami-Dade 7,137 &0000000000000000.8000000,8 sq mi (2.2 km2) Şehir 1945
North Lauderdale Broward 41,023 &0000000000000003.9000003,9 sq mi (10.1 km2) Şehir 1963
North Miami Miami-Dade 58,786 &0000000000000010.00000010,0 sq mi (25.9 km2) Şehir 1926
North Miami Beach Miami-Dade 41,523 &0000000000000005.0000005,0 sq mi (13.7 km2) Şehir 1926
North Palm Beach Palm Beach 12,015 &0000000000000005.8000005,8 sq mi (15.0 km2) Köy 1956
North Port Sarasota 57,357 &0000000000000075.60000075,6 sq mi (195.7 km2) Şehir 1959
North Redington Beach Pinellas 1,474 &0000000000000001.0000001,0 sq mi (2.7 km2) Kasaba 1953
Oak Hill Volusia 1,792 &0000000000000011.30000011,3 sq mi (29.1 km2) Şehir 1927
Oakland Park Broward 41,363 &0000000000000006.9000006,9 sq mi (17.9 km2) Şehir 1929
Oakland Orange 943 &0000000000000001.6000001,6 sq mi (4.2 km2) Kasaba 1887
OcalaCounty seat Marion 53,491 &0000000000000038.60000038,6 sq mi (100.1 km2) Şehir 1869
Ocean Breeze Park Martin 467 &0000000000000000.2000000,2 sq mi (0.5 km2) Kasaba 1960
Ocean Ridge Palm Beach 1,541 &0000000000000002.0000002,0 sq mi (5.2 km2) Kasaba 1931
Ocoee Orange 32,653 &0000000000000014.00000014,0 sq mi (36.4 km2) Şehir 1925
OkeechobeeCounty seat Okeechobee 5,621 &0000000000000004.2000004,2 sq mi (10.8 km2) Şehir 1915
Oldsmar Pinellas 13,591 &0000000000000009.7000009,7 sq mi (25.0 km2) Şehir 1995
Opa-locka Miami-Dade 15,219 &0000000000000004.5000004,5 sq mi (11.6 km2) Şehir 1926
Orange City Volusia 10,599 &0000000000000006.2000006,2 sq mi (15.9 km2) Şehir 1882
Orange Park Clay 8,412 &0000000000000005.6000005,6 sq mi (14.4 km2) Kasaba 1879
Orchid Indian River 415 &0000000000000001.8000001,8 sq mi (4.8 km2) Kasaba 1965
OrlandoCounty seat Orange 239,037 &0000000000000100.600000100,6 sq mi (261.5 km2) Şehir 1885
Ormond Beach Volusia 38,137 &0000000000000029.00000029,0 sq mi (75.3 km2) Şehir 1880
Otter Creek Levy 134 &0000000000000001.5000001,5 sq mi (3.8 km2) Kasaba 1969
Oviedo Seminole 36,651 &0000000000000015.40000015,4 sq mi (40.0 km2) Şehir 1925
Pahokee Palm Beach 5,649 &0000000000000005.4000005,4 sq mi (14.0 km2) Şehir 1922
PalatkaCounty seat Putnam 10,558 &0000000000000007.5000007,5 sq mi (19.5 km2) Şehir 1853
Palm Bay Brevard 103,225 &0000000000000066.80000066,8 sq mi (172.9 km2) Şehir 1960
Palm Beach Palm Beach 10,394 &0000000000000010.40000010,4 sq mi (27.0 km2) Kasaba 1911
Palm Beach Gardens Palm Beach 48,452 &0000000000000055.30000055,3 sq mi (143.3 km2) Şehir 1959
Palm Beach Shores Palm Beach 1,142 &0000000000000000.4000000,4 sq mi (1.0 km2) Kasaba 1951
Palm Coast Flagler 75,180 &0000000000000051.70000051,7 sq mi (133.9 km2) Şehir 1999
Palm Shores Brevard 900 &0000000000000000.5000000,5 sq mi (1.3 km2) Kasaba 1959
Palm Springs Palm Beach 18,928 &0000000000000001.7000001,7 sq mi (4.3 km2) Köy 1957
Palmetto Manatee 12,606 &0000000000000004.4000004,4 sq mi (11.5 km2) Şehir 1897
Palmetto Bay Miami-Dade 23,410 &0000000000000008.8000008,8 sq mi (22.6 km2) Köy 2002
Panama CityCounty seat Bay 36,484 &0000000000000026.70000026,7 sq mi (69.1 km2) Şehir 1909
Panama City Beach Bay 12,018 &0000000000000007.0000007,0 sq mi (18.2 km2) Şehir 1977
Parker Bay 4,623 &0000000000000002.4000002,4 sq mi (6.3 km2) Şehir 1967
Parkland Broward 23,962 &0000000000000010.80000010,8 sq mi (27.9 km2) Şehir 1963
Paxton Walton 644 &0000000000000004.0000004,0 sq mi (10.3 km2) Şehir 1952
Pembroke Park Broward 6,102 &0000000000000001.8000001,8 sq mi (4.6 km2) Şehir 1957
Pembroke Pines Broward 155,252 &0000000000000034.40000034,4 sq mi (89.2 km2) Şehir 1960
Penney Farms Clay 611 &0000000000000001.4000001,4 sq mi (3.6 km2) Kasaba 1927
PensacolaCounty seat Escambia 51,923 &0000000000000039.70000039,7 sq mi (102.7 km2) Şehir 1822
PerryCounty seat Taylor 7,060 &0000000000000009.3000009,3 sq mi (24.1 km2) Şehir 1903
Pierson Volusia 2,676 &0000000000000008.7000008,7 sq mi (22.7 km2) Şehir 1929
Pinecrest Miami-Dade 18,223 &0000000000000007.6000007,6 sq mi (19.6 km2) Köy 1996
Pinellas Park Pinellas 49,079 &0000000000000014.90000014,9 sq mi (38.7 km2) Şehir 1915
Plant City Hillsborough 34,721 &0000000000000022.70000022,7 sq mi (58.9 km2) Şehir 1885
Plantation Broward 84,955 &0000000000000021.90000021,9 sq mi (56.8 km2) Şehir 1953
Polk City Polk 1,562 &0000000000000000.8000000,8 sq mi (2.0 km2) Şehir 1925
Pomona Park Putnam 912 &0000000000000003.3000003,3 sq mi (8.6 km2) Kasaba 1894
Pompano Beach Broward 100,154 &0000000000000025.80000025,8 sq mi (66.8 km2) Şehir 1908
Ponce de Leon Holmes 598 &0000000000000005.0000005,0 sq mi (12.8 km2) Kasaba 1963
Ponce Inlet Volusia 3,032 &0000000000000014.60000014,6 sq mi (38.0 km2) Kasaba 1963
Port Orange Volusia 56,048 &0000000000000026.70000026,7 sq mi (69.1 km2) Şehir 1867
Port Richey Pasco 2,671 &0000000000000002.7000002,7 sq mi (7.1 km2) Şehir 1925
Port St. JoeCounty seat Gulf 3,445 &0000000000000003.3000003,3 sq mi (8.6 km2) Şehir 1913
Port St. Lucie St. Lucie 165,153 &0000000000000076.70000076,7 sq mi (198.6 km2) Şehir 1961
Punta GordaCounty seat Charlotte 16,641 &0000000000000018.50000018,5 sq mi (47.9 km2) Şehir 1900
QuincyCounty seat Gadsden 7,098 &0000000000000007.6000007,6 sq mi (19.7 km2) Şehir 1828
Raiford Union 255 &0000000000000000.5000000,5 sq mi (1.4 km2) Kasaba 1900
Reddick Marion 629 &0000000000000001.2000001,2 sq mi (3.2 km2) Şehir 1925
Redington Beach Pinellas 1,427 &0000000000000001.3000001,3 sq mi (3.3 km2) Şehir 1944
Redington Shores Pinellas 2,121 &0000000000000001.2000001,2 sq mi (3.1 km2) Şehir 1955
Riviera Beach Palm Beach 32,488 &0000000000000009.8000009,8 sq mi (25.5 km2) Şehir 1922
Rockledge Brevard 24,926 &0000000000000012.20000012,2 sq mi (31.5 km2) Şehir 1887
Royal Palm Beach Palm Beach 34,140 &0000000000000010.10000010,1 sq mi (26.1 km2) Köy 1959
Safety Harbor Pinellas 16,884 &0000000000000005.0000005,0 sq mi (13.0 km2) Şehir 1917
San Antonio Pasco 1,138 &0000000000000001.2000001,2 sq mi (3.2 km2) Şehir 1889
SanfordCounty seat Seminole 53,570 &0000000000000022.60000022,6 sq mi (58.5 km2) Şehir 1877
Sanibel Lee 6,469 &0000000000000033.20000033,2 sq mi (85.9 km2) Şehir 1974
SarasotaCounty seat Sarasota 52,488 &0000000000000025.90000025,9 sq mi (67.2 km2) Şehir 1902
Satellite Beach Brevard 10,109 &0000000000000003.4000003,4 sq mi (8.8 km2) Şehir 1957
Sea Ranch Lakes Broward 670 &0000000000000000.2000000,2 sq mi (0.6 km2) Köy 1959
Sebastian Indian River 21,929 &0000000000000013.50000013,5 sq mi (35.1 km2) Şehir 1924
SebringCounty seat Highlands 10,491 &0000000000000011.00000011,0 sq mi (28.5 km2) Şehir 1924
Seminole Pinellas 9,862 &0000000000000002.7000002,7 sq mi (7.0 km2) Şehir 1970
Sewall's Point Martin 1,996 &0000000000000004.1000004,1 sq mi (10.7 km2) Kasaba 1957
Shalimar Okaloosa 723 &0000000000000000.3000000,3 sq mi (0.8 km2) Şehir 1947
Sneads Jackson 2,187 &0000000000000004.6000004,6 sq mi (12.0 km2) Şehir 1894
Sopchoppy Wakulla 457 &0000000000000001.5000001,5 sq mi (3.9 km2) Şehir 1955
South Bay Palm Beach 4,876 &0000000000000003.7000003,7 sq mi (9.6 km2) Şehir 1941
South Daytona Volusia 13,221 &0000000000000004.9000004,9 sq mi (12.5 km2) Şehir 1938
South Miami Miami-Dade 11,657 &0000000000000002.3000002,3 sq mi (6.0 km2) Şehir 1926
South Palm Beach Palm Beach 1,171 &0000000000000000.3000000,3 sq mi (0.8 km2) Kasaba 1955
South Pasadena Pinellas 4,964 &0000000000000001.2000001,2 sq mi (3.0 km2) Şehir 1955
Southwest Ranches Broward 7,345 &0000000000000013.00000013,0 sq mi (33.7 km2) Kasaba 2000
Springfield Bay 9,052 &0000000000000004.2000004,2 sq mi (10.7 km2) Şehir 1935
St. AugustineCounty seat St. Johns 12,975 &0000000000000010.70000010,7 sq mi (27.8 km2) Şehir 1822
St. Augustine Beach St. Johns 6,176 &0000000000000001.9000001,9 sq mi (5.0 km2) Şehir 1959
St. Cloud Osceola 35,183 &0000000000000009.2000009,2 sq mi (23.7 km2) Şehir 1911
St. Leo Pasco 1,340 &0000000000000001.9000001,9 sq mi (4.9 km2) Şehir 1891
St. Lucie Village St. Lucie 590 &0000000000000000.8000000,8 sq mi (2.1 km2) Kasaba 1961
St. Marks Wakulla 293 &0000000000000001.9000001,9 sq mi (5.0 km2) Şehir 1963
St. Pete Beach Pinellas 9,346 &0000000000000019.80000019,8 sq mi (51.5 km2) Şehir 1957
St. Petersburg Pinellas 244,818 &0000000000000132.600000132,6 sq mi (344.7 km2) Şehir 1903
StarkeCounty seat Bradford 5,449 &0000000000000006.7000006,7 sq mi (17.3 km2) Şehir 1870
StuartCounty seat Martin 16,555 &0000000000000008.5000008,5 sq mi (22.0 km2) Şehir 1914
Sunny Isles Beach Miami-Dade 20,832 &0000000000000001.4000001,4 sq mi (3.6 km2) Şehir 1997
Sunrise Broward 84,439 &0000000000000018.40000018,4 sq mi (47.7 km2) Şehir 1961
Surfside Miami-Dade 5,744 &0000000000000001.0000001,0 sq mi (2.5 km2) Kasaba 1935
Sweetwater Miami-Dade 13,575 &0000000000000000.8000000,8 sq mi (2.1 km2) Şehir 1941
Tallahassee # County seat Leon 181,376 &0000000000000103.100000103,1 sq mi (267.0 km2) Şehir 1825
Tamarac Broward 60,427 &0000000000000011.90000011,9 sq mi (30.8 km2) Şehir 1963
TampaCounty seat Hillsborough 335,709 &0000000000000170.600000170,6 sq mi (441.9 km2) Şehir 1855
Tarpon Springs Pinellas 23,484 &0000000000000016.80000016,8 sq mi (43.8 km2) Şehir 1887
TavaresCounty seat Lake 12,919 &0000000000000007.5000007,5 sq mi (19.3 km2) Şehir 1885
Temple Terrace Hillsborough 24,541 &0000000000000007.0000007,0 sq mi (18.0 km2) Şehir 1925
Tequesta Palm Beach 5,629 &0000000000000002.2000002,2 sq mi (5.7 km2) Köy 1957
TitusvilleCounty seat Brevard 43,761 &0000000000000026.00000026,0 sq mi (67.1 km2) Şehir 1887
Treasure Island Pinellas 6,768 &0000000000000005.3000005,3 sq mi (13.8 km2) Şehir 1955
TrentonCounty seat Gilchrist 1,717 &0000000000000002.6000002,6 sq mi (6.7 km2) Kasaba 1911
Umatilla Lake 3,172 &0000000000000003.0000003,0 sq mi (7.9 km2) Şehir 1904
Valparaiso Okaloosa 5,036 &0000000000000012.70000012,7 sq mi (33.0 km2) Şehir 1921
Venice Sarasota 20,748 &0000000000000009.6000009,6 sq mi (25.0 km2) Şehir 1926
Vernon Washington 743 &0000000000000004.7000004,7 sq mi (12.2 km2) Şehir 1926
Vero BeachCounty seat Indian River 16,939 &0000000000000012.90000012,9 sq mi (33.5 km2) Şehir 1919
Virginia Gardens Miami-Dade 2,375 &0000000000000000.3000000,3 sq mi (0.8 km2) Köy 1947
Waldo Alachua 1,015 &0000000000000001.7000001,7 sq mi (4.5 km2) Şehir 1907
WachulaCounty seat Hardee 5,001 &0000000000000002.6000002,6 sq mi (6.8 km2) Şehir 1907
Wausau Washington 398 &0000000000000001.1000001,1 sq mi (2.9 km2) Kasaba 1963
Webster Sumter 785 &0000000000000001.3000001,3 sq mi (3.4 km2) Şehir 1900
Weeki Wachee Hernando 12 &0000000000000001.0000001,0 sq mi (2.7 km2) Şehir 1966
Welaka St. Johns 701 &0000000000000001.4000001,4 sq mi (3.6 km2) Şehir 1887
Wellington Palm Beach 56,508 &0000000000000045.00000045,0 sq mi (116.6 km2) Şehir 1995
West Melbourne Brevard 18,355 &0000000000000007.8000007,8 sq mi (20.3 km2) Şehir 1959
West Miami Miami-Dade 5,965 &0000000000000000.7000000,7 sq mi (1.8 km2) Şehir 1947
West Palm BeachCounty seat Palm Beach 100,175 &0000000000000058.20000058,2 sq mi (150.7 km2) Şehir 1894
West Park Broward 14,156 &0000000000000002.1000002,1 sq mi (5.4 km2) Şehir 2005
Weston Broward 65,333 &0000000000000026.30000026,3 sq mi (68.1 km2) Şehir 1996
Westville Holmes 289 &0000000000000007.5000007,5 sq mi (19.3 km2) Şehir 1970
Wewahitchka Gulf 1,981 &0000000000000007.4000007,4 sq mi (19.3 km2) Şehir 1959
White Springs Hamilton 777 &0000000000000001.8000001,8 sq mi (4.8 km2) Şehir 1885
Wildwood Sumter 4,791 &0000000000000005.2000005,2 sq mi (13.4 km2) Şehir 1877
Williston Levy 2,768 &0000000000000006.1000006,1 sq mi (15.7 km2) Şehir 1929
Wilton Manors Broward 11,632 &0000000000000001.9000001,9 sq mi (5.0 km2) Şehir 1947
Windermere Orange 2,462 &0000000000000001.1000001,1 sq mi (2.9 km2) Şehir 1925
Winter Garden Orange 34,568 &0000000000000017.00000017,0 sq mi (44.0 km2) Şehir 1903
Winter Haven Polk 33,874 &0000000000000025.40000025,4 sq mi (65.8 km2) Şehir 1923
Winter Park Orange 27,852 &0000000000000008.7000008,7 sq mi (22.4 km2) Şehir 1887
Winter Springs Seminole 33,282 &0000000000000014.40000014,4 sq mi (37.6 km2) Şehir 1959
Worthington Springs Union 196 &0000000000000000.4000000,4 sq mi (0.9 km2) Kasaba 1963
Yankeetown Levy 638 &0000000000000020.30000020,3 sq mi (52.6 km2) Şehir 1925
Zephyrhills Pasco 13,288 &0000000000000006.4000006,4 sq mi (16.4 km2) Şehir 1914
Zolfo Springs Hardee 1,972 &0000000000000001.5000001,5 sq mi (3.9 km2) Şehir 1904

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "List of municipalities in Florida başlığından çevrilmiştir.". en.wikipedia. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_municipalities_in_Florida. Erişim tarihi: 19.08.2013. 
  2. ^ "Florida Population: Census Summary 2010" (PDF). University of Florida, Bureau of Economic and Business Research. http://www.floridarealtors.org/Research/upload/2-Fla-Census_Summary_2010.pdf. Erişim tarihi: 2012-01-30. 
  3. ^ a b c "Municipal directory". Florida League of Cities. http://www.floridaleagueofcities.com/Directory.aspx. Erişim tarihi: 2012-01-30. 
  4. ^ Florida–Place. "DP1 Profile of General Population and Housing Characteristics: 2010". U.S. Census Bureau. http://factfinder2.census.gov/faces/tableservices/jsf/pages/productview.xhtml?src=bkmk Florida–Place.. Erişim tarihi: 2012-01-30.