Dosya tartışma:World Cup 98 Coverart.png

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Video oyunları (Dosya-sınıf, NA-önem)
VikiProje simgesi Bu dosya, Vikipedi'deki Video oyunları maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Video oyunları kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Dosya  Bu dosya için herhangi bir değerlendirme yapmaya gerek yoktur.
 

Bu imajın herhangi bir versiyonu kullanılamaz EA copyright'ta belirtildiği üzere ahlaki mülkiyet olarak izin alınması gerekiyor. reob 22:35, 5 Ekim 2015 (UTC)

Verdiğiniz link, EA firmasına yapılacak copyright uyarılarını tarif ediyor Hakan·IST 23:17, 5 Ekim 2015 (UTC)
EA teliflerinin ihlalleri konusunda uyarıları tarif ediyor. "Electronic Arts Inc. (“EA”) respects the intellectual property of others and expects that the users of our services do the same." Electronic Arts başkalarının ahlaki mülkiyetine saygı gösterir ve bizim servislerimize de aynı saygının gösterilmesini bekler. reob 23:20, 5 Ekim 2015 (UTC)
  • Az önce EA customer experience ile iletişime geçtim. Aynı bağlantıyı ilettiler bana. http://i.hizliresim.com/PBELl8.jpg Dosyanın AK kapsamına giremeyeceği ve katı bir şekilde EA tarafından telif hakları altında bulunduğunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor. Gereğinin yapılması ve Vikipedi'nin böyle bir sorunla karşılaşmaması için dosyanın silinmesi gereklidir. reob 00:07, 6 Ekim 2015 (UTC)
Adil kullanım politikası gereğince bu tip dosyalar adil kullanım kapsamında telif hakkı sahibinden izin almaya gerek olmadan kullanılabilmektedir. --Eldarion 07:43, 6 Ekim 2015 (UTC)
Açık konuşmak gerekirse bu bana hırsızlık yapmaktan farklı gelmedi, bir nevi ahlaksızlık. Şirket kendilerinden izin alınması gerektiğini belirtiyor ancak biz kendi adil kullanım hakkımızı, onlardan üstün görerek izin almıyoruz. Ben şirkete e-posta atarak daha detaylı bilgi alacağım. reob 07:46, 6 Ekim 2015 (UTC)
Wikipedia ABD merkezli bir kuruluş olduğu için Amerika telif hakkı yasalarına tabidir. Adil kullanım bu yasanın içerisinde Amerika mahkemeleri tarafından tanınmış bir haktır. Dolayısıyla firma bundan rahatsız ise, Amerika'da mahkemeye başvurmasını öneririm. --Eldarion 07:55, 6 Ekim 2015 (UTC)