İçeriğe atla

Dosya:Telemachus and Mentor1.JPG

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Telemachus_and_Mentor1.JPG((416 × 500 piksel, dosya boyutu: 55 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
English: Pablo E. Fabisch, illustration for Aventuras de Telémaco by François Fénelon (1651-1715), translated and adapted by Clemente Cimorra, Ediciones Peuser, Buenos Aires, 1956. Fénelon, archbishop of Cambrai, wrote the didactic Les aventures de Télémaque in 1699. Based on Homer's Odyssey, it tells of the adventures of Telemachus in search of his father. An extremely popular book in France, this picture is an illustration from one of its many editions.
Español: Pablo E. Fabisch, ilustración para Aventuras de Telémaco de François Fénelon (1651-1715), traducida y adaptada por Clemente Cimorra, Ediciones Peuser, Buenos Aires, 1956. Fénelon, arzobispo de Cambrai, escribió en 1699 la obra didáctica Les aventures de Télémaque. Basada en la Odisea de Homero, narra las aventuras de Telémaco en busca de su padre. Libro muy popular en Francia, este cuadro es una ilustración de una de sus numerosas ediciones.
Tarih
Kaynak http://paesmem.stanford.edu/html/proceedings_4.html
Yazar Pablo E. Fabisch

Lisanslama

Public domain

Bu çalışma ABD'de veya yazarın yaşamının sona ermiş olmasından 100 veya daha fazla süre geçtiğinde bu duruma uygun telif yasaları olan tüm ülkelerde kamu malıdır.


Ayrıca bu çalışma ABD'de neden kamu malı olduğuna dair ABD için kamu malı etiketlerini bulundurmalıdır.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel06.59, 30 Ekim 200906.59, 30 Ekim 2009 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli416 × 500 (55 KB)איתן6{{Information |Description={{en|1=Pablo E. Fabisch, Les Adventures de Telemaque a book from 1699}} |Source=http://paesmem.stanford.edu/html/proceedings_4.html |Author=Pablo E. Fabisch |Date=1699 |Permission= |other_versions= }}

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır: