Dosya:Red Giant Earth warm.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Red_Giant_Earth_warm.jpg((800 × 541 piksel, dosya boyutu: 56 KB, MIME tipi: image/jpeg))


Açıklama
Español: Muerte de la Tierra, dentro de 5 mil millones de años.
English: Image of what Earth may look like 5-7 billion years from now, when the Sun swells and becomes a Red Giant. It is a modified version of the File:Red Giant Earth.jpg image uploaded by Fsgregs. The main difference is that the Sun has been brightened and given an orange hue.
Русский: Художественное представление того, как может выглядеть Земля через 5-7 миллиардов лет, когда Солнце увеличится в диаметре и станет красным гигантом.
Tarih
Kaynak
 
Bu grafik Celestia ile oluşturuldu.
Bu dosya şu kaynaktan türetilmiştir: Red Giant Earth.jpg
Yazar Celestia

Lisanslama

Bu ekran görüntüsü, yazılımın telif hakkına uygun bölümlerini veya görsellerini telif hakkıyla korunan içermez, veya yazar bunu bir özgür lisansı (bu bildirimin altında belirtilmelidir) kapsamında yayımlamıştır ve bu nedenle ekran görüntüleri, Wikimedia Commons lisanslama kurallarına uymaktadır. Özel lisansına göre özgürce kullanabilirsiniz. Özgür yazılım lisansı:

GNU head

Bu çalışma bir özgür yazılımdır; Özgür Yazılım Vakfı tarafından yayınlanan GNU Genel Kamu Lisansı altında veya sürüm 2 lisansı ya da sonraki herhangi bir lisan sürümü uyarınca; bu çalışmayı dağıtabilir ve/veya değiştirebilirsiniz. Bu çalışma faydalı olacağı ümidiyle, ancak belirli bir amaç için uygunluk veya ticari bir amaç dahil olmak üzere herhangi bir garanti verilmeden dağıtılmıştır. Detaylı bilgi için sürüm 2 ve GNU Gene Kamu Lisansı sürüm 3 sayfalarına bakabilirsiniz.

Not: ekran görüntüsü, programın parçası olmayan bir metin veya grafik gibi program kodunun doğrudan sonucu olmayan herhangi bir çalışmayı gösteriyorsa, bu iş için lisansı ayrı olarak belirtilmelidir.


Altyazılar

Güneş 5 ile 7 milyar yıl içinde Kırmızı Dev evresine girdiğinde Dünya'nın tahmini bir görüntüsü.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

20 Nisan 2013

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel17.35, 20 Nisan 201317.35, 20 Nisan 2013 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli800 × 541 (56 KB)PraemonitusModified the image to increase saturation toward the center of the visible Sun.
16.03, 20 Nisan 201316.03, 20 Nisan 2013 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli800 × 541 (63 KB)PraemonitusUser created page with UploadWizard

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Bu dosyanın daha fazla küresel kullanımını görüntüle.