Dosya:Pandora and the Flying Dutchman 1951 film ekran görüntüsü.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Pandora_and_the_Flying_Dutchman_1951_film_ekran_görüntüsü.jpg((500 × 380 piksel, dosya boyutu: 91 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Amerikan gecesi maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Amerikan gecesi maddesinde anlatılan sinema teknik terimini açıklayan bir görüntü
Kaynak "Pandora and the Flying Dutchman" (1951) adlı sinema filminin videosundan tek bir kare ekran görüntüsü alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen filmin yapımcısı veya dağıtımcısındadır.
Kullanılan kısım Filmden tek kare ekran görüntüsü, bir ticari ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen sinema tekniğinin anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Film tekniği hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olduğu için, bu fotoğrafın serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari ürünün değerinin azalmasına ya da satılabilirliğinin azalmasına neden olmamaktadır. Aksine filme özendirme suretiyle satılabilirliğini arttırması daha olasıdır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak ürünün tamamının kopyalarını üretmek olası değildir. Kar amacı gütmeyen ve reklam almayan vikipedi'de kullanılması siteye bir kar getirmemektedir, resmin 'fair use' kapsamında kullanılması sakınca yaratmaz.

Lisans[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel13.19, 28 Eylül 200813.19, 28 Eylül 2008 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli500 × 380 (91 KB)Docbaba (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = Amerikan gecesi | Açıklama = Amerikan gecesi maddesinde anlatılan sinema teknik terimini açıklayan bir görüntü | Kaynak = "Pandora and the Flying Dutchman" (1951) a

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri