İçeriğe atla

Dosya:Marmulek.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Marmulek.jpg((268 × 372 piksel, dosya boyutu: 76 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Kertenkele (film) maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Bu Kertenkele (film) için bir posterdir. Poster sanatının telif hakkı filmin dağıtıcısı Barian Entertainment Ltd (ABD olmayan), Faradis (dünya çapında), ICA Projeleri (2005) (İngiltere), filmin yayıncısı veya grafik sanatçısına ait olduğuna inanılmaktadır.
Kaynak Poster Barian Entertainment Ltd (ABD olmayan), Faradis (dünya çapında) veya ICA Projeleri (2005) (İngiltere) tarafından temin edilebilir.
Kullanılan kısım Posterin tamamı: resim poster sanatı, bir ürün ambalajı veya hizmet pazarlaması biçimi olduğundan, ürün veya hizmeti tanımlamak, amaçlanan anlamı ve markayı doğru bir şekilde iletmek ve görüntünün lekelenmesini veya yanlış temsil edilmesini önlemek için resmin tamamına ihtiyaç vardır.
Düşük çözünürlük? Kopya, yorum ve tanımlama için yeterli çözünürlüğe sahiptir, ancak orijinal posterden daha düşük çözünürlüktedir. Ondan yapılan kopyalar daha düşük kalitede olacak, sahte sanat eseri, korsan versiyonları veya orijinal sanat eserinin ticari amacı ile rekabet edebilecek kullanımlar için uygun olmayacaktır.
Kullanım amacı Ana bilgi kutusu. Resim, poster sanatı olarak hizmet verdiği eser, ürün veya hizmetin eleştirel yorumu bağlamında tanımlama amacıyla kullanılır. Bu, kullanıcının makaleyi anlamasına önemli bir katkı sağlar; bu, pratik olarak tek başına kelimelerle aktarılamamıştır. Görüntü, çalışmayı tartışan makalenin en üstündeki bilgi kutusuna yerleştirilir, işle ilişkili birincil görsel görüntüyü gösterir ve kullanıcının işi, ürünü veya hizmeti hızlı bir şekilde tanımlamasına ve aradıklarını bulduğunu bilmesine yardımcı olur. Bu amaçla kullanmak, orijinal sanat eserinin, yani grafik tasarım hizmetleri sağlayan içerik oluşturucunun ve buna karşılık tanıtılan öğenin pazarlanmasının amaçlarıyla rekabet etmez.
Değiştirilebilirlik? Film afişi resmi olarak, resim ücretsiz içerikle değiştirilemez; aynı resmi veya posteri gösteren başka herhangi bir resim de telif hakkıyla korunacaktır ve orijinaline sadık olmayan herhangi bir sürüm tanımlama veya yorum için yetersiz olacaktır.
Ek bilgi Makaledeki poster sanatının kullanımı, yukarıda açıklandığı şekilde Vikipedi özgür olmayan içerik politikasına ve Amerika Birleşik Devletleri telif hakkı yasası uyarınca adil kullanıma uygundur.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel19.42, 11 Nisan 202219.42, 11 Nisan 2022 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli268 × 372 (76 KB)Xenverly (mesaj | katkılar){{Adil kullanım gerekçesi | Madde = Kertenkele (film) | Açıklama = Bu Kertenkele (film) için bir posterdir. Poster sanatının telif hakkı filmin dağıtıcısı Barian Entertainment Ltd (ABD olmayan), Faradis (dünya çapında), ICA Projeleri (2005) (İngiltere), filmin yayıncısı veya grafik sanatçısına ait olduğuna inanılmaktadır. | Kaynak = Poster Barian Entertainment Ltd (ABD olmayan), Faradis (dünya çapında) veya ICA Projeleri (2005) (İngiltere) tarafından temin edilebilir. | Kısım = Poste...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri