İçeriğe atla

Dosya:Mapa de la Isla de Santo Domingo LOC 2012590217.tif

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((22.106 × 11.677 piksel, dosya boyutu: 738,52 MB, MIME tipi: image/tiff))


Özet

Uyarı Bu dosya çok yüksek çözünürlüğe sahip. Tam boyutunda açılmaya çalışıldığı taktirde doğru yüklenmeyebilir veya tarayıcınızın donmasına neden olabilir. Bu sorunlardan kaçınmak için ZoomViewer kullanın. ZoomViewer'da aç
Açıklama
English: Shows boundary between Haiti and Dominican Republic in blue. Relief shown by contours. "Publicada por cuidados del Señor Mendes, Gefe de Batallon de los Ingenieros Franceses, Caballero del Orden Imperial de la Legion de Honor y segun las ordenes del Excellentissimo Presidente de la Republica Dominicana." Copy imperfect: Shellacked, cracked, brittle, major losses along edges, and mounted on cloth backing. Includes notes, inset map of "Plan de la ciudad de Santo Domingo y de suyos contornos," and distance tables. Available also through the Library of Congress Web site as a raster image.
Title
InfoField
Mapa de la Isla de Santo Domingo
Shelf ID
InfoField
G4930 1858 .S4 G4930 1858 .S4 Copy 2
Tarih
Kaynak https://www.loc.gov/item/2012590217/
Yazar Schomburgk, Robert H. (Robert Hermann); Schomburgk, Robert H.
İzin
(Bu dosyanın tekrar kullanımı)
Bu Harita, Amerika Birleşik Devletleri Kongre Kütüphanesi'nin dijital ID numarası g4930.ct002379 olan Coğrafya ve Harita Bölümü içerisinden ulaşılabilir.
Bu etiket, ekli çalışmanın telif hakkı durumunu göstermez. Normal bir telif hakkı etiketi hâlâ gereklidir. Commons:Lisanslama sayfasına bakın.

العربية  беларуская (тарашкевіца)  বাংলা  čeština  Deutsch  English  español  فارسی  suomi  français  galego  עברית  magyar  Bahasa Indonesia  italiano  日本語  lietuvių  македонски  മലയാളം  Nederlands  polski  português  português do Brasil  română  русский  sicilianu  slovenčina  slovenščina  Türkçe  українська  中文  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Diğer sürümler
Location
InfoField
Hispaniola · Haiti · Dominican Republic · Santo Domingo
Part of
InfoField
American Memory · General Maps · Catalog · Geography And Map Division
Subject
InfoField
Santo Domingo (Dominican Republic) · Santo Domingo · Maps · Hispaniola · Haiti · Dominican Republic

Lisanslama

Bu görüntüde gösterilmekte olan iki boyutlu sanat yapıtı,
  • yaratıcısının ölüm tarihine ya da
  • yayımlandığı tarihe bağlı olarak,
tüm dünyada geçerli olmak üzere, kamu malıdır.
Public domain

Bu çalışma ABD'de veya yazarın yaşamının sona ermiş olmasından 100 veya daha fazla süre geçtiğinde bu duruma uygun telif yasaları olan tüm ülkelerde kamu malıdır.


Bu çalışma 1 Ocak 1929 tarihinden önce yayımlanmıştır (veya ABD Telif Hakkı Ofisinde kayıtlıdır). Bu nedenle eser ABD'de kamu malıdır.

Dolayısıyla, o sanat yapıtına ait bu tekrar üretim görüntüsü de kamu malıdır. Tanımlanan durum, ABD (bakınız, Bridgeman Art Library v. Corel Corp. - Bridgeman Sanat Kütüphanesi Corel Şirketine karşı), Almanya ve diğer pek çok ülkede yaratılmış tekrar üretimler için geçerlidir.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel09.19, 4 Haziran 201809.19, 4 Haziran 2018 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli22.106 × 11.677 (738,52 MB)LOC Maps https://www.loc.gov/item/2012590217/ #4414

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri