Dosya:Müslüm Gürses ve Ali Osman Erbaşı.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Müslüm_Gürses_ve_Ali_Osman_Erbaşı.jpg((400 × 272 piksel, dosya boyutu: 71 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Medya verileri ve adil kullanım gerekçesi
Tanım Ali Osman Erbaşı ile Müslüm Gürses'in çekildiği bir fotoğraf.
Yazar veya
telif hakkı sahibi
Erol Atar (Stüdyo Erol)
Kaynak (VP:AKKriter#4) sayfasından alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen sanatçıların yakınları veya fotoğrafı üretendedir.
Kullanıldığı madde (VP:AKKriter#7) Ali Osman Erbaşı
Maddedeki kullanım amacı (VP:AKKriter#8) Fotoğraf, sanatçının daha iyi anlaşılması için görsellik açısından kullanılmıştır.
Özgür medya ile
değiştirilebilirliği
(VP:AKKriter#1)
Fotoğrafta bulunan kişi artık yaşamadığı için özgür lisanslı bir resim oluşturmak olanaksızdır.
En az kullanım (VP:AKKriter#3) Resim söz konusu maddede kişinin yersiz kötülenmesi ya da hakkında hakaret içerici tarzda içerikle birlikte kullanılmamaktadır. Ayrıca, sadece düşük çözünürlükteki bu kopyayı kullanarak eserin tamamının kopyalarını üretmek olası değildir. Kişi artık yaşamadığı için özgür lisanslı bir resim oluşturmak olanaksızdır.
Ticari imkanlara
saygı durumu
(VP:AKKriter#2)
Fotoğraf üzerinde yapılan düzenlemeler, fotoğrafın haklarını zedelemeyecek şekilde yapılmıştır. Ticari amaç sağlamamaktadır, görsel sadece bilgilendirme amaçlı ve maddenin daha iyi hale getirilmesi amacı ile kullanılmıştır.
Adil kullanımAli Osman Erbaşı adlı madde bağlamında telif hakkıyla korunan materyalin adil kullanımı//tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:M%C3%BCsl%C3%BCm_G%C3%BCrses_ve_Ali_Osman_Erba%C5%9F%C4%B1.jpg

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel07.04, 25 Şubat 202407.04, 25 Şubat 2024 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli400 × 272 (71 KB)AliFidan00 (mesaj | katkılar){{Non-free use rationale 2 |Description = Ali Osman Erbaşı ile Müslüm Gürses'in çekildiği bir fotoğraf. |Author = Erol Atar (Stüdyo Erol) |Source= [https://i.discogs.com/A37Jm-9LY3ixWJzTXkHNzhFOtVQOBjMzN9Vj11hv7d0/rs:fit/g:sm/q:90/h:356/w:377/czM6Ly9kaXNjb2dz/LWRhdGFiYXNlLWlt/YWdlcy9SLTI5Mjcx/NzAwLTE3MDg4NDQ1/NTUtNzcyNS5wbmc.jpeg sayfasından] alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen sanatçıların yakınları veya fotoğrafı üretendedir. |Article = Ali Osman Erbaşı |Purpose = Fotoğraf, sanatçını...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: