Dosya:Konur.png

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Konur.png((250 × 420 piksel, dosya boyutu: 75 KB, MIME tipi: image/png))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Halit Ziya Konuralp maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Halit Ziya Konuralp'a ait bir fotoğraf
Kaynak Radikal gazetesi
Kullanılan kısım Bu resim telif hakkı sahibinin ilgili materyali pazarlamasını ya da satmasını engellememektedir ve sadece yukarıda madde kısmında bahsi geçen maddede kullanılabilir.
Düşük çözünürlük? Resim konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir. Kopyaları ilgili materyalin ticari olarak korsanlık biçiminde ya da sanatsal biçimde kullanılmasını sağlamaya yetmeyecektir.
Kullanım amacı Bu resim kullanıldığı maddede bahsi geçen konunun sadece metin olarak anlatılamayacak yönlerini okuyuculara daha iyi betimlemek amacıyla kullanılmıştır.
Değiştirilebilirlik? Bir yayının parçası olduğu için, telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm resimleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel04.07, 27 Nisan 201204.07, 27 Nisan 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli250 × 420 (75 KB)Pink.up (mesaj | katkılar){{Telifli_kullanım_gerekçesi |Açıklama= |Kaynak=Radikal gazetesi |Madde=Halit Ziya Konuralp |Miktar=Bu resim telif hakkı sahibinin ilgili materyali pazarlamasını ya da satmasını engellememektedir ve sadece yukarıda madde kısmında bahsi ge...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri