Dosya:Hino Standardized SCR Unit.jpg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tam çözünürlük((3.264 × 2.448 piksel, dosya boyutu: 2,11 MB, MIME tipi: image/jpeg))


Özet

Açıklama
English: Hino Standardized SCR Unit which combines Diesel Particulate Reduction System (DPR) and Selective Catalytic Reduction (SCR) to reduce pollution from the exhaust. DPR is a diesel particulate filter with additional temperature control to efficiently burn off the soot captured in the filter. The temperature is controlled by triggering small fuel injection bursts to add heat and with the oxygen, the soot in the filter is burned off. The SCR uses the Diesel Exhaust Fluid to react with NOx to convert into nitrogen, water and small amounts of carbon dioxide.
Français : Unité SCR standardisée Hino, combinant un système de réduction des particules diesel (Diesel Particulate Active Reduction ou DPR) et un système catalytique sélective dit SCR (pour Selective Catalytic Reduction) afin de diminuer la pollution induite par les gaz d'échappement de moteurs diesel. Le DPR est un filtre à particules (noir de carbone principalement) couplé à un système de contrôle de température visant à brûler efficacement la suie capturée par le filtre. La température est contrôlée par le déclenchement de petites salves d'injection de carburant en présence d'oxygène. Le SCR utilise l'échappement en y faisant réagir les NOx pour les convertir en azote, en eau et en petites quantités de dioxyde de carbone.
Tarih 29 Temmuz 2014 (according to Exif data)
Kaynak Yükleyenin kendi çalışması
Yazar z22
Kamera pozisyonu40° 45′ 49,11″ K, 73° 59′ 01,31″ B  Heading=82.157658° Kartographer map based on OpenStreetMap.Bu ve diğer görüntülerin konumlarını şurada belirle: OpenStreetMapinfo

References:

Lisanslama

Ben, bu işin telif sahibi, burada işi aşağıdaki lisans altında yayımlıyorum:
w:tr:Creative Commons
atıf benzer paylaşım
Bu dosya, Creative Commons Atıf-Benzer Paylaşım 3.0 Taşınmamış lisansı ile lisanslanmıştır
Şu seçeneklerde özgürsünüz:
  • paylaşım – eser paylaşımı, dağıtımı ve iletimi
  • içeriği değiştirip uyarlama – eser adaptasyonu
Aşağıdaki koşullar geçerli olacaktır:
  • atıf – Esere yazar veya lisans sahibi tarafından belirtilen (ancak sizi ya da eseri kullanımınızı desteklediklerini ileri sürmeyecek bir) şekilde atıfta bulunmalısınız.
  • benzer paylaşım – Maddeyi yeniden karıştırır, dönüştürür veya inşa ederseniz, katkılarınızı orijinal olarak aynı veya uyumlu lisans altında dağıtmanız gerekir.


This file was uploaded via Mobile iOS 1.0.10.

Altyazılar

Bu dosyanın temsil ettiği şeyin tek satırlık açıklamasını ekleyin.

Bu dosyada gösterilen öğeler

betimlenen

29 Temmuz 2014

40°45'49.111"N, 73°59'1.309"W

kamera yönü: 82,157658 derece

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel04.34, 30 Temmuz 201404.34, 30 Temmuz 2014 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli3.264 × 2.448 (2,11 MB)Z22Uploaded with Commons for iOS

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Küresel dosya kullanımı

Aşağıdaki diğer vikiler bu dosyayı kullanır:

Meta veri