Dosya:Donald Quataert.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Donald_Quataert.jpg((359 × 336 piksel, dosya boyutu: 27 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Donald Quataert maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Donald Quataert Osmanlı tarihçisi olan bilim adamının bir fotoğrafı. Artık hayatta olmayan akademisyenin yeni bir fotoğrafını çekmek mümkün olmadığı için kendi üniversitesi olan "Binghampton Üniversitesi"nin resmi web sitesine yer alan bu fotoğrafı kullanıldı.
Kaynak Sayfasından alınmıştır. Telif hakkı muhtemelen fptpğrafı üretendedir.
Kullanılan kısım bilim adamı resmi, ticari olduğu pek düşünülmeyecek ürünün çok küçük bir kısmı.
Düşük çözünürlük? Evet
Kullanım amacı Resim maddede bahsi geçen bilim adamının anlaşılmasına görsel bir katkı sağlamaktadır. Tarihçi akademisyen hakkında eğitici bilgileri veren bir görsellik arz etmektedir.
Değiştirilebilirlik? Resim ticari bir ürünün parçası olabileceği için, bu akademisyen görüntüsünün serbest telifli bir eş değeri bulunamaz.
Ek bilgi Resmin kullanılması ticari olabilecek ürünün değerinin azalmasına ya da satılabiliriliğinin azalmasına neden olmamaktadır.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel08.42, 11 Temmuz 201108.42, 11 Temmuz 2011 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli359 × 336 (27 KB)Docbaba (mesaj | katkılar){{Telifli kullanım gerekçesi | Madde = Donald Quataert | Açıklama = Donald Quataert Tarihçi bilim adamının bir fotoğrafı | Kaynak = [http://www2.binghamton.edu/history/images/faculty/donald.jpg Sayfasınd

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: