İçeriğe atla

Dosya:Doja Cat - Agora Hills örnek.ogg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Doja_Cat_-_Agora_Hills_örnek.ogg(Ogg Vorbis ses dosyası, süre 30 sn, 63 kbps, dosya boyutu: 229 KB)

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Medya verileri ve adil kullanım gerekçesi
Tanım Rapçi Doja Cat'in 2023 tarihli Scarlet albümünden alınan "Agora Hills" şarkısının 29 saniyelik bir kesiti.
Yazar veya
telif hakkı sahibi
(C) Kemosabe ve RCA Records
Kaynak (VP:AKKriter#4) Scarlet albümü
Kullanıldığı madde (VP:AKKriter#7) Agora Hills
Maddedeki kullanım amacı (VP:AKKriter#8) Kesitin alındığı şarkının özelliklerini tartışan eğitici bir makaleye örnek sağlamak.
Özgür medya ile
değiştirilebilirliği
(VP:AKKriter#1)
Telif hakkıyla korunan bir müzik kaydından alınan kesit, ücretsiz başka bir içerikle değiştirilemez. Aynı kayıttan başka herhangi bir kesit de telif hakkıyla korunacaktır ve orijinaline sadık olmayan herhangi bir versiyon, tanımlama veya yorum için yetersiz olacaktır. Farklı bir örnek kullanılması eserin kimliği konusunda yanıltıcı olacaktır.
En az kullanım (VP:AKKriter#3) Örnek, orijinal kaydın %10'undan daha uzun sürmez.
Ticari imkanlara
saygı durumu
(VP:AKKriter#2)
Yaklaşık 4,5 dakika uzunluğundaki bir şarkının yalnızca 29 saniyesi olduğundan ve orijinalinden daha düşük kalitede olduğundan, orijinal telif hakkıyla korunan materyalin orijinal pazar rolünün yerini alması pek mümkün olmayacaktır.
Diğer bilgiler Bu kesit telif hakkıyla korunan bir çalışmadır. Bu eser için ABD telif hakkı yasaları geçerlidir. Ücretsiz veya kamuya açık bir örneğin bulunması durumunda, bu kesitin yerine kullanılmalıdır. Bu alıntının kullanımı iyi niyetledir ve ilgili maddeye dahil edilmesi, alıntılandığı kaydın ticari değerini düşürmeden makalenin kalitesini artırır.
Adil kullanımAgora Hills adlı madde bağlamında telif hakkıyla korunan materyalin adil kullanımı//tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Doja_Cat_-_Agora_Hills_%C3%B6rnek.ogg

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel14.22, 9 Haziran 202430 sn (229 KB)Sp1dey (mesaj | katkılar){{Adil kullanım gerekçesi 2 |Description = Rapçi Doja Cat'in 2023 tarihli ''Scarlet'' albümünden alınan "Agora Hills" şarkısının 29 saniyelik bir kesiti. |Source = ''Scarlet albümü |Author = (C) Kemosabe ve RCA Records |Article = Agora Hills |Portion = Orijinal kaydın uzunluğunun %10'unu aşmayan bir kesittir ve orijinal ticari kaydın yerine geçemez veya orijinal kaydı yeniden oluşturamaz. |Low resolution = Orijinal kayıttan daha düşük...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Transkodu durumu

Transkodu durumunu güncelle
Biçim Bit hızı İndir Durum Kodlama saati
MP3 176 kbps 14.22, 9 Haziran 2024 tamamlandı 1,0 sn

Meta veri