Dosya:Aras-Kargo.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Aras-Kargo.jpg((287 × 149 piksel, dosya boyutu: 54 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosyanın Aras Kargo adlı maddedeki adil kullanım gerekçesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosyanın Aras Kargo maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Bu resim Aras Kargo adlı maddede bahsi geçen konu için bir logo resmidir ve telif hakları ya bahsi geçen veya ürünü üreten kuruma ya da resmin orijinal yaratıcısına aittir ve .jpg uzantılıdır.
Kaynak araskargo.com.tr
Kullanılan kısım Logonun tamamı kullanılmıştır, çünkü: bu logo tasarımı bir kurumun ya da ürünün simgesidir ve o kurum ya da ürünü tanımlamak için resmin tamamının görüntülenmesine gereksinim vardır. Bu sayede yanlış anlaşılmaların da önüne geçilmektedir.
Düşük çözünürlük? Resim konusunu anlatabilecek düzeyde yeterli ve telif hakkı sahibinin haklarını zedelemeyecek oranda düşük çözünürlüğe sahiptir.
Kullanım amacı Aras Kargo şirketini tanımlamak amacıyla düşük çözünürlüklü bir logoya yer verilmiştir. Söz konusu logo madde için son derece gereklidir ve konuyu tamamlaması amacıyla maddeye eklenmiştir.
Değiştirilebilirlik? Bir logo görüntüsü olduğu için, telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm resimleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.

Lisans[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel19.26, 19 Haziran 201219.26, 19 Haziran 2012 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli287 × 149 (54 KB)Taysin (mesaj | katkılar)== Dosya ile ilgili açıklama == {{Bilgi |açıklama= Aras Kargo şirketini tanımlamak amacıyla düşük çözünürlüklü bir logoya yer verilmiştir. Söz konusu logo madde için son derece gereklidir. |kaynak= [http://www.kalder.org.tr/page.asp?...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri