İçeriğe atla

Dosya:Altın ve Bakır film posteri.jpeg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Altın_ve_Bakır_film_posteri.jpeg((267 × 374 piksel, dosya boyutu: 59 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosya ile ilgili açıklama[değiştir | kaynağı değiştir]

Açıklama

Bu Altın ve Bakır'ın posteridir. Poster sanatı telif hakkının filmin dağıtımcısına, filmin yayıncısına veya grafik sanatçısına ait olduğuna inanılmaktadır. Bu resim İngilizce Wikipedia'da yer alır (bkz: https://en.m.wikipedia.org/wiki/File:Gold_and_Copper_poster.jpg) ve Türkçe Vikipedi'ye de yüklenmiştir. Amaç ilgili maddeye İngilizce Wikipedia'da olduğu gibi görsel içerik sunmaktır.

Kaynak

https://www.imdb.com/title/tt1804642

Tarih

20 Şubat 2022

Yazar

Xenverly

İzinler

İngilizce Wikipedia aracılığıyla sunulur: Görüntü poster sanatı, bir ürün paketleme veya hizmet pazarlama biçimi olduğundan, ürün veya hizmeti tanımlamak, amaçlanan anlam ve markayı düzgün bir şekilde iletmek ve görüntünün lekelenmesini veya yanlış tanıtılmasını önlemek için görüntünün tamamına ihtiyaç vardır. Kopya, yorum ve tanımlama için yeterli çözünürlüktedir, ancak orijinal posterden daha düşük çözünürlüktedir. Bundan yapılan kopyalar, sahte sanat eseri, korsan versiyonları veya orijinal resmin ticari amacı ile rekabet edecek kullanımlar için uygun olmayan kalitesiz olacaktır. Görüntü, poster sanatı olarak hizmet verdiği işin, ürünün veya hizmetin eleştirel yorumları bağlamında tanımlama için kullanılır. Pratik olarak tek başına kelimelerle aktarılamayan makaleyi kullanıcının anlamasına önemli bir katkı sağlar. Görüntü, çalışmayla ilişkili birincil görsel görüntüyü göstermek ve kullanıcının işi, ürünü veya hizmeti hızlı bir şekilde tanımlamasına ve aradığını bulduğunu bilmesine yardımcı olmak için çalışmayla ilgili makalenin üst kısmındaki bilgi kutusuna yerleştirilir. Bu amaçla kullanmak, orijinal resmin, yani grafik tasarım hizmetleri sağlayan oluşturucunun amaçlarıyla ve buna karşılık tanıtılan öğenin pazarlamasıyla rekabet etmez.

Diğer sürümler Makaledeki poster resminin kullanımı, yukarıda açıklandığı gibi Vikipedi'nin ücretsiz olmayan içerik politikasına ve Amerika Birleşik Devletleri telif hakkı yasası uyarınca adil kullanıma uygundur.

Lisanslama[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel21.08, 19 Şubat 202221.08, 19 Şubat 2022 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli267 × 374 (59 KB)Xenverly (mesaj | katkılar){{Bilgi |açıklama= Bu Altın ve Bakır'ın posteridir. Poster sanatı telif hakkının filmin dağıtımcısına, filmin yayıncısına veya grafik sanatçısına ait olduğuna inanılmaktadır. Bu resim İngilizce Wikipedia'da yer alır (bkz: https://en.m.wikipedia.org/wiki/File:Gold_and_Copper_poster.jpg) ve Türkçe Vikipedi'ye de yüklenmek istenmektedir. Amaç ilgili maddeye İngilizce Wikipedia'da olduğu gibi görsel içerik sunmaktır. |kaynak= https://www.imdb.com/title/tt1804642 |tarih= 20 Şubat 2022 |yazar= Xen...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar: