Dosya:Alemin Kıralı atv Şafak Sezer (Aslan).jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Alemin_Kıralı_atv_Şafak_Sezer_(Aslan).jpg((320 × 213 piksel, dosya boyutu: 42 KB, MIME tipi: image/jpeg))

Dosyanın Alemin Kıralı maddesindeki adil kullanım gerekçesi
Açıklama Bu resim, atv'de yayınlanan "Alemin Kıralı" isimli televizyon programının, telif hakkı saklı ekran yakalama görüntüsüdür. Ürünü üreten kuruma ya da resmin orijinal yaratıcısına aittir.
Kaynak Alemin Kıralı ekran görüntüsünün telif hakkı muhtemelen yapımcısındadır.
Kullanılan kısım Tamamı kullanılmaktadır, çünkü: bu ekran yakalama görüntüsü bir ürünün tanıtımı ve o ürünü tanımlamak için resmin tamamının görüntülenmesine gereksinim vardır. Bu sayede yanlış anlaşılmaların da önüne geçilmektedir.
Düşük çözünürlük? Düşük çözünürlüğe sahiptir.
Kullanım amacı Alemin Kıralı maddesinde bu resmi sergileyerek, okuyanların bahsi geçen konu hakında edindikleri bilgileri görsel açıklama ile desteklemek.
Değiştirilebilirlik? Bir ekran yakalama görüntüsü olduğu için, telifsiz bir eşiyle değiştirilebilmesi olanaksızdır. Aynı materyalin tüm resimleri telifli olacaktır ve orijinalinden alınmamış kopyaları maddede bahsi geçen konuyu betimlemekte etkili olamayacaktır.
Ek bilgi Bu logonun ilgili maddedeki kullanımı Vikipedi Adil Kullanım Gerekçelendirme Yönergesine uygun olarak yapılmıştır ve yukarıda belirtildiği gibi, adil kullanım şartlarına uyduğu düşünülmektedir.

Lisans[değiştir | kaynağı değiştir]

Dosya geçmişi

Dosyanın herhangi bir zamandaki hâli için ilgili tarih/saat kısmına tıklayın.

Tarih/SaatKüçük resimBoyutlarKullanıcıYorum
güncel14.34, 2 Şubat 201314.34, 2 Şubat 2013 tarihindeki sürümün küçültülmüş hâli320 × 213 (42 KB)İdvadimela (mesaj | katkılar){{Bilgi |açıklama = atv'de yayınlanan Alemin Kıralı dizsinde Aslan karakterini oynayan Şafak Sezer. |kaynak = [http://www.atv.com.tr/diziler/alemin-kirali Alemin Kıralı ] |tarih = 2012 |yazar = Cano58 |izinler = {{Televizyon ekran görüntüsü...

Bu görüntü dosyasına bağlantısı olan sayfalar:

Meta veri