Carlos Blanco Pérez

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Carlos Alberto Blanco Pérez (7 Mart 1986'da Madrid'de doğdu) İspanyol bir yazar, Mısırbilimci, filozof, kimyager, akademik ve eski çocuk dahi Conciencia y Mismidad, Athanasius ve La integración del conocimiento. 2015 yılında Dünya Bilim ve Sanat Akademisi'ne seçildi[1] ve Avrupa Akademisi üyesidir Bilim ve Sanat.[2]

Mayıs 1998'de, İspanyol Egyptology Association tarafından sunulan Mısır hiyeroglifleri dersinde en yüksek notu aldıktan sonra, İspanyol gazetesi El Mundo[3] tarafından dünyanın en genç Mısırbilimcisi ve dünyanın en genç hiyeroglifleri deşifre ettiği kabul edildi.

Madrid'de bir Cizvit kurumu olan Pontifical University of Comillas'ın felsefe[4] öğrettiği bir öğretim üyesi ve Oxford Üniversitesi'nde yıllık bir konferans düzenleyen küresel bir genç liderler derneği olan Altius Society'nin kurucu üyesidir.[5] Felsefe, İlahiyat ve Doktora derecelerine sahiptir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "General Listing" (İngilizce). World Academy of Art & Science. 23 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  2. ^ "European Academy of Sciences and Arts Members" (İngilizce). European Academy of Sciences and Arts. 24 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  3. ^ "El Mundo: MADRID". www.elmundo.es (İspanyolca). 17 Nisan 2001 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  4. ^ Nieto, Juan Manuel Daganzo. "Carlos Blanco at the World Academy of Arts and Sciences". Comillas (İngilizce). 30 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  5. ^ "The Altius Society" (İngilizce). 10 Mart 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi.